שלום לכולם, שם הפורום הוא אמנות בעוגות למתחילים, ומשום מה נראה לי שכולם פה מומחים.... אז באמת שאלה של מתחילים: קנינו בצק סוכר, ואנחנו מבקשות לדעת איך עובדים איתו (הנסיון הראשון יהיה על ילדינו, ואם נשתכלל נמשיך הלאה), תודה
קוראים קצת במאמרים ( גם בפורום ה"בוגר"... באופן עקרוני לעיבוד הבצק עובדים עם קורנפלור או אבקת סוכר ( שלא ידבק ) לשים טוב טוב עד שהבצק נעים וחלק, אם יש צבעי מאכל על בסיס ג'ל, אפשר בשלב זה לצבוע ( טיפת צבע על קצה של קיסם ) ולעבד אותו פנימה עד שמגיעים לגוון הרצוי. ואז-מתחילים לפסל ( כמו פלסטליה או פימו ) הדבקה של חלק לחלק כל עוד הבצק "טרי" ע"י טיפה ( ממש טיפה ) של מים ( עם מכחול-נגיעה זה מספיק ) בהצלחה.