מתחילים???

ruthi226

New member
מתחילים???

שלום לכולם, שם הפורום הוא אמנות בעוגות למתחילים, ומשום מה נראה לי שכולם פה מומחים.... אז באמת שאלה של מתחילים: קנינו בצק סוכר, ואנחנו מבקשות לדעת איך עובדים איתו (הנסיון הראשון יהיה על ילדינו, ואם נשתכלל נמשיך הלאה), תודה
 

net the jet

New member
ברוכה הבאה, ותתחדשי..איך מתחילים

קוראים קצת במאמרים ( גם בפורום ה"בוגר"... באופן עקרוני לעיבוד הבצק עובדים עם קורנפלור או אבקת סוכר ( שלא ידבק ) לשים טוב טוב עד שהבצק נעים וחלק, אם יש צבעי מאכל על בסיס ג'ל, אפשר בשלב זה לצבוע ( טיפת צבע על קצה של קיסם ) ולעבד אותו פנימה עד שמגיעים לגוון הרצוי. ואז-מתחילים לפסל ( כמו פלסטליה או פימו ) הדבקה של חלק לחלק כל עוד הבצק "טרי" ע"י טיפה ( ממש טיפה ) של מים ( עם מכחול-נגיעה זה מספיק ) בהצלחה.
 

ruthi226

New member
תודה על התגובה...ושאלה נוספת

כרגע יש לי עוגת שוקולד מלבנית. לאחר עיבוד בצק הסוכר, איך מניחים אותו על העוגה כך שיראה מכוסה מכל הצדדים?
 

ruthi226

New member
תודה! תודה!

ואם לא תצא פאדיחה... אז נצלם את התוצאה..........
 
למעלה