מתחיל ב ebay, שאלה לגביי המשלוח

rm331

New member
מתחיל ב ebay, שאלה לגביי המשלוח

היי, אני מעוניין לבצע את הרכישה הראשונה שלי ב ebay ויש לי מספר שאלות פשוטות ואשמח לתשובות. איך מגיע אליי המוצר שאני מזמין? זאת אומרת, האם זה משלוח שיגיע אליי עם שליח לבית? או דואר רשום כזה? או בדרך אחרת?? האם המכס מתערב במוצרים שאני מזמין?? עד 200$ חופשי? או איך זה הולך? אשמח לתשובות תודה

rm331

New member
המוצר שאני רוצה לקנות הוא שעון דופק פולאר

בארץ המוצר עולה בסביבות ה 900 שקל הבנתי שאני אשלם 15.5% מכס נכון? או ששעון דופק לא נחשב שעון? האם מע"מ אני גם צריך לשלם? האם יש דרכים להימנע ממכס? או שהמכס לא בודק את כל מה שנכנס? אם אני מבקש מהשולח לכתוב שזה מתנה ולכתוב על החבילה שזה עלה פחות זה יכול לעזור?? תודה

tomerol

New member
נתחיל מזה שאתה נכנס לטאגליינס בפורום

ומשם לאתר המכס, ורואה כמה אחוזים אתה אמור לשלם. למה אמור? כי שעון מגיע בחבילה די קטנה, אז יש סיכוי לא רע שהמוכסים יפספסו אותה (אבל אל תסתמך על זה, עדיף להיות מוכן לגרוע מכל). בכל מקרה, על כל מוצר שעול מעל 50$, אתה אמור לשלם. עכשיו לגבי משלוח - זה תלוי באיזה מוכר מכר לך את הפריט. אני אישית לא יודע איך פריטיםאמורים להגיע, יש לי פשט ת.ד במקום כתובת רגילה. בכל מקרה, בדר"כ שולחים בדואר רשום רגיל. אבל זה באמת תלוי במוכר. משהו חשוב - תבדוק כל מוכר טוב טוב! (באמצעות הפידבקים שלו) שעוני הפולאר זה דבר יקר - אז תזהר גם מזיופים. עוד משהו - לדעתי, אם המוכר ירשום מתנה, ויוריד את המכיר שרשם על החבילה למשהו מאוד זול, אז כנראה לא יתפסו (שעון מגיע בחבילה קטנה פשוט), אבל תקח את העצה הזאת בערבון מוגבל.

למעלה