אבחי, אולי תיגש? לבטח יהיה מעניין איתך. כמה אתה בקי בבישול?
דקל מאור כשדים [אם יש איזה קשר לדוד שחר בניק שלך.. תבורכי עוד מליון ברכות] תודה על המחמאה, אבל אני בחיים לא אשתתף בתחרויות טלוויזיוניות או אחרות הדורשות חשיפה, ואסביר לך למה.אבחי, אולי תיגש? לבטח יהיה מעניין איתך. כמה אתה בקי בבישול?
הכרס הזו שגברים מפתחים להם עם השנים, ובמיוחד אלה שהגוף שלהם מרכז את השומן בבטן, בשונה מאלה שהוא מפזר אותו בצורה אחידה פחות או יותר על פני כל הגוף, כך שהם רזים יחסית בכל מקום מלבד בליטה כזו מקדימה, הכרס הזו היא אחד הדברים הכי עצובים שאני מכיר.הוא היה גבר נאה מאוד אבל בתוכנית היתה עליו כרס די ענקית, לא יודעת אם פגעי הזמן או שהמצלמה מוסיפה 10קג ישר לכרס.
דוקא אני מחבבת גברים שמנים, שנכנעים באנושיות לתשוקותיהם, לגרגרנותם, עצלנותם. עפי רוב הם אנשים יותר נחמדים. לא סומכת על אנשים, כולל נשים, ששומרים על משקלם בצורה קפדנית. שמתעמלים בשש בבוקר, שאוכלים תמר, שמתאמנים לאיירון מן. זה מחפה על ריקנות גדולה ונשמה מוטרפת.קרוב לוודאי שאני לא ארצה קשר עם בחור כזה, והסיבה היא שאם הוא לא מסוגל לשמור על הגוף שלו, אני לא סומך עליו שישמור על דברים אחרים
דוקא אני מחבבת גברים שמנים, שנכנעים באנושיות לתשוקותיהם, לגרגרנותם, עצלנותם. עפי רוב הם אנשים יותר נחמדים. לא סומכת על אנשים, כולל נשים, ששומרים על משקלם בצורה קפדנית. שמתעמלים בשש בבוקר, שאוכלים תמר, שמתאמנים לאיירון מן. זה מחפה על ריקנות גדולה ונשמה מוטרפת.
ורושמים את המשקל היומי באקסל כדי לעקוב יחסית לאתמול ויחסית לשבועות הקודמים.עולים על המשקל יומיום/כמה פעמים ביום
זה במסגרת ה"וכו'", לא?ורושמים את המשקל היומי באקסל כדי לעקוב יחסית לאתמול ויחסית לשבועות הקודמים.
בלי לרשום אין טעם. חובה לרשום.
זה במסגרת ה"וכו'"
נחמדות זו גם תכונה שאני לא אוהב.עפי רוב הם אנשים יותר נחמדים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.