מתחיל לגלוש - מציאת גלשן

nadi17

New member
מתחיל לגלוש - מציאת גלשן

שלום לכולם.. אני רוצה להתחיל לגלוש הקיץ.. אני מחפש גלשן יד שנייה.. אבל משהו שלא יגביל את ההתקדמות שלי בגלישה.. משהו בסביבות 600 שקל גג.. כי אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף על ציוד .. בינתיים לפחות.. אני שוקל 70... גובה 1.85 (משו כזה).. יש לכם אולי משהו מתאים? או יודעים איפה אפשר למצוא? או סתם לתת כמה טיפים להתחלה?

tik24

New member
NADI יש פה...

אפשהו באתר זרוקה כתבה לגולשים מתחילים תריץ חיפוש דבר אחד שם לא מתעים לך זה המחיר זה משתנה מגלשן לגלשן אחרי שתקרא את הכתבה כנס לאחד מהאתרים יד2,ינטרסרף,WINWIN בכל אלה יש מודעות יד שניה בהצלחה

tik24

New member
מצאתי...

תקרא,תשכיל http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=447&a=25339&c=3032&sc=0&ssc=0

nadi17

New member
פששש

למצוא גלשן 25 ס"מ יותר גבוה ממני זה קנס מצאתי משהו חצי למתחילים שגבוה ממני בכמה ס"מ... לא טוב? אני לא רוצה משהו עד כדי כך למתחילים גם.. שאני לא יצטרך אחרי כמה חודשים לקנות חדש..

tik24

New member
תראה תשמע תראה

הכל טלוי בך...כמה ג'ובות יש...תפיק את המייטב מהם כלומר,נסה למצוא את הגלשן הכי מתאים לך על פי הנתונים מהאתר,זה לא חובה אבל זה מאוד עוזר אתה צריך ללמוד בהתחלה את רזי הגלישה,יציבות,ישיבה ,חטירה את כל אלה אתה תוכל ללמוד מגלשן שורטבורד אבל אחרי זמן רב יותר מהגלשן שמתאים למתחילים...מקווה שעזרתי אין ייאוש בעולם

למעלה