מתחיל להיות חם באיגלס...

cwoodson

New member
מתחיל להיות חם באיגלס...

T.O לא מגיע לmini camp של האיגלס כי הוא רוצה חוזה חדש!!!!!!! מעניין מה יהיה לאנדי ריד להגיד על זה. אגב..בראיון של ריד לESPN במהלך הדראפט הוא נשאל על רצונו של אוונס לחוזה חדש,ריד (די בעצבים) ענה למראיין ש"אין תגובה".

CKYEN1

New member
מה הקטע של הרסיברים האלה?

אז רנדי מוס עכשיו T.O? השחקנים הכי חלשים במשחק (כן אני חושב יותר חלשים מקווטרבקים, אפשר להגיד שיש להם כוח של פאנטרים וקיקרים
תופסים מעצמם כאילו הם מלכי העולם, רוצים חוזים חדשים, מתלהבים. תאמינו לי שהמאמן יביא להם איזה ליינבקר או במקרה הרע גארד שישתיקו אותם בכאפה, שישבו בשקט ויתנו לנו להנות

Reshefgarcia

New member
TO...חלש?????

אתה ראית אותו בזמן האחרון? הבן אדם סוס... מדובר פה על מישהו שהוא 194 ס"מ ו 110 ק"ג של שרירים... מנער ליינבקרים מעליו כאילו הם כלום... חלש? TO? אתה בטוח שאנחנו מדברים על אותו שחקן? ובאופן כללי יותר... ממש לא מסכים איתך...רסיברים הם ממש לא חלשים...ובטח שלא יותר מ QB... בחרת ממש דוגמאות ראות...TO ורנדי מוס הם אתלטים מדהימים... בלי קשר לאישיות שלהם שבלשון עדינה,לוקה בחסר... ונכון,אני לא ממש מסכים עם TO...לא משנה כמה אני אוהב אותו.. אבל להגיד שרסיברים בכלל ו רנדי מוס ו TO בפרט הם שחקנים חלשים,ולרמוז שהם משעממים...לא יודע מאיפה הבאת את זה בכלל... רסיברים עושים את המהלכים הכי מרהיבים על המגרש,ושני אלו בפרט... עזוב...לא כדאי שאמשיך...הבהרתי את הנקודה

royassis

New member
רסיברים הם חלשים

wr הם השחקים הכי חלשים על המגרש, לפחות יש להם את המבנה גוף הכי חלש linemen ו linebackers בדרך כלל יותר חזקים. בקשר ל qb's אני לא יודע ... יש להם יד חזקה זה בטוח ...

royassis

New member
T.O

ודרך אגב הוא התכוון T.O ל Terren Owens !!!! לא לעמדה דרך אגב מה השם שלו terren או terrel ? או משהו אחר

Reshefgarcia

New member
אני יודע...

בדיוק למי הוא התכוון... ואם תקרא את התגובה שלי יותר טוב,אתה תבין גם שאני יודע בדיוק על מי הוא דיבר... ושוב,אחזור על מה שאמרתי... להגיד שרסיברים בכלל הם חלשים זאת טעות... נכון,יש כאלו שהם לא יותר מ 180 ס"מ ושוקלים בסביבות ה 80 ק"ג... אבל כמו שאמרתי,מצד שני יש גם את TO שהוא פשוט ענק... ואם ראית אותו משחק בכלל (מה שאני מטיל בספק,אחרי התגובה שלך) לא היית יכול להגיד עליו שהוא "חלש". וסתם בשביל הכיף... אני מזמין אותך לנסות ללכת 3 סיבובים מול ויין צ'ארבט או מושין מוחמד...ולהגיד לי כמה הם "חלשים" אחד הדברים השנואים עלי (באופן כללי,לא רק בפוטבול) הם הכללות. אי אפשר להגיד על אדם אחד שהוא זהה לשני...כי אלא אם הם תאומים,זה לא נכון. אז להגיד על רסיברים בכלל שהם חלשים,זה לשים את כולם באותו כלי ולהגיד "הנה,כולם רסיברים"...אף אחד שיש לו חצי מושג בפוטבול לא יגיד לך ש TO הוא שחקן זהה לג'רי רייס,או שטורי הולט זהה למארוין הריסון,בדיוק כמו שאף אחד לא יגיד שכל הקווטרבקים זהים...הרי אתה לא תגיד לפייטון מאנינג לעשות מהלך שמיועד למייקל ויק,בדיוק כמו שלא תתן לדונטה קולפפר לעשות מהלך שמיועד לג'ו מונטנה...זאת פשוט שטות... וסתם בשביל הקטע... השם שלו הוא TERREL OWENS Quote The Raven Nevermore

royassis

New member
הנה עוד הודעה

התכוונתי ש CKYEN1 חשב שזה שפתח את ההודעה התכוון ל T.O העמדה לא השחקן. תשמע אני יודע שלא כל ה WR הם אותו דבר אבל אתה חייב להודות שהם בדרך כלל יותר חלשים משאר השחקנים על המגרש.. טוב זה לא לגמרי נכון .... אבל לפחות הם ניראים ככה, אין להם מבנה גוף כמו של linemen.

Reshefgarcia

New member
אז זהו....

שלא... הוא בפירוש התכוון לשחקן... ציטוט : "אז רנדי מוס עכשיו T.O?" הוא התכוון לומר שרנדי מוס מתנהג כמו TO (השחקן) מבחינת האגו,שאם אתה עוקב מספיק זמן היית יודע שזאת בעיה של טרל...הוא שחקן ענק...עם אגו באותו גודל... אם CK היה מתכוון לעמדה ולא לשחקן,הוא היה כותב OT..ולא TO... OFFENSIVE TACKLE TERREL OWENS יש הבדל קטן בראשי תיבות....

CKYEN1

New member
WOWWWWW

אני חושב שממש אבל ממש לא הבנתי אותו, אתה יודע מה? בוא נסגור עם זה שטרל אוונס סוס, יש לו כוח כמו של גארד כי גם אני אהדתי אותו לפני שלילעזוב כי זה כל כך לא משנה.... הנקודה שחשבתי פה היא שרסיברים חלשים על המגרש, אוקיי, אז טרל אוונס לא, אבל האגו שלהם זה מה שמפריע, זה שהם מוקד הנק' העיקרי זה לא אומר שהם צריכים להתלהב, כי זה פשוט נמאס, ואם אתה שואל אותי בתור אוהד האיגלס. פילדלפיה עם גביע לומברדי בים עם אוונס, או פילדלפיה נאבקת בווילד קארד בלי אוונס, אז אני עונה לאחר איך שדיבר והתנהג, בדיוק תוך שנייה אני עונה בלי אוונס. תראה איך קבוצות מסתדרות בלי רסיברים גדולים, כך את הקנזס סיטי, שיבינו שגם אפשר בלעדיהם למרות שאני אומרת את מה שאני חושב וזה באמת נכון, בלי אוונס נהיה הרבה פחות טובים, אבל יותר מאוחדים

geviaz

New member
צריך להוסיף לכל קבוצה Ego-Cap

בנוסף לSalary-Cap. זה לא רעיון מקורי, TMQ מדבר על זה.

Reshefgarcia

New member
בגדול...

בעיקר בגלל שאין לי כוח... TMQ או TUSEDAY MORNING QUARTERBACK זה טור קבוע במספר אתרים שבו כותבים על כל מיני נושאים מרחבי הליגה,בד"כ בצורה הומוריסטית...מתיעים לדברים פרשנות שונה,אחרת,זוית ראיה חדשה למקרה מעניין...ושאר ירקות... SALARY CAP...מאיפה להתחיל??? כמו בכל ספורט אמריקאי,יש גם ב NFL הגבלה על כמות הכסף שכל קבוצה יכולה לבזבז על השכר של השחקנים שלה... הדבר נעשה כדי ליצור שיוויון מסוים בין הקבוצות,ולמנוע מצב שבו קבוצות שיש להם יותר כסף (נניח ניו יורק ג'ייאנטס) יקנו את כל השחקנים הטובים מקבצות קטנות יותר (נניח אריזונה קרדינלס) וכף יווצר חוסר שיוויון בליגה... זה ההסבר הבסיסי. אני בטוח שאם תרצה פירוט רחב יותר,מישהו כאן (אפילו אני,כשאהיה פחות עייף) ישמח לענות

geviaz

New member
תרגום:

sallary-cap- תקרת שכר - הגבלה על הסכום הכולל שכל קבוצה מוציאה על משכורות, נועד לאזן את הרמה של כולם (קיים גם בNBA). TMQ- tuesday morning quarter back- תור של Greg Easterbrook שמתפרסם בימי שלישי ומנתח את המחזור שהיה (מאוד משעשע ומעניין).

עופר49

New member
monday morning QB

זה בא מהמונח monday morning quarterback, כשהכוונה היא לכל האנשים (צופים בד"כ) שהם חכמים גדולים ביום שאחרי המשחק בכל מה שקשור למה שה-QB היה צריך לעשות ולא לעשות, וכו', ויש להם הערות וביקורות כשזה כבר לא משנה כלום. ועוד מלה על שחקנים והכח שלהם: לדעתי, השחקנים הכי חלשים מבחינת מבנה הגוף הם דווקא הקו האחורי - סייפטי וקורנרבק, למרות שגם שם כמובן יש הבדלים בין השחקנים. לידם T.O. באמת ענקי, ואחד הדברים הכי יפים זה לראות אותו מנפנף אותם כמו זבובים.

geviaz

New member
אתם מתעלמים מהבועטים

למרות שהם מקבלים הכי הרבה כסף (בממוצע- לפי תפקיד). פעם עשו תוכנית וניסו לברר מי מתקל יותר גרוע QBים או בועטים. בכלל, הם שני הטיפוסים הכי מוזרים בקבוצת פוטבול.

דנייייי

New member
למעוניינים כתבה שלי על תקרת שכר

בוואלה, כתבה שהכנתי לפני שנתיים בערך. נותנת הסבר די מקיף על התקרה. מאיך זה עובד ולמה בכלל יש תקרה

למעלה