מתחיל להיות מאוחר כבר

• פותח הנושא lbz
  • פורסם בתאריך

lbz

New member
מתחיל להיות מאוחר כבר

אני מתכוון לנסוע באמצע אוגוסט לדרום אמריקה כנראה להתחיל בפרו איפה לדעתכם הכי זול לקנות כרטיסי טיסה? וכמה אמור לעלות לי פחות או יותר בהתראה של חודשיים בערך עד למועד הנסיעה? נ.ב לא סגור על התחלה בפרו גם אקוואדור עדיין אופציה יום טוב לירן

Lior G3

New member
למה בתאוריה אם אפשר בפועל?

תתקשר לכל סוכנויות הנסיעות ותבקש הצעת מחיר, הזמנה היא בחינם כך שתוכל לעשות יותר מאחת(יש חברות תעופה שמבטלות אם יש הזמנה כפולה). החברות התעופה הכי זולות שקיבלתי עליהן הצעה הן איביריה עם קונקשן באירופה וקונטיננטל עם קונקשן בארה"ב(חובה ויזה). כמובן שזה משתנה וממש לא קבוע ויכול להיות פתאום דיל טוב עם לופטנזה למשל. אז במקום להתבחבש, תתחיל להתקשר. אני מנסיון אישי יכול להמליץ על סוכנות הנסיעות אמסלם, ולפי לא מעט סיפורים עדיף להמנע מה"שטיח המעופף". אבל כל אחד יגיד לך אחרת אז עדיף שתחליט לבד בסופו של דבר.

lbz

New member
אפשר שמות של סוכנויות נסיעות

מומצלצות או פחות מומלצות..אני אעשה את הבירור בעצמי.. תודה

The Cat Woman

New member
אתה יכול ללכת אפילו לסוכן עצמאי בעירך...

לפעמים אפשר למצוא אצלם מציאות.

demultiplexer

New member
אני הייתי באיסתא ואופיר טורס

לשתי הסוכנויות יש סניף בגבעת רם, בה אני לומד. באיסתא אמרו שזה 1600 דולר כולל מיסי נמל עם איבריה במסלול ת"א > מדריד > לימה\קאראקאס לסטודנט בגיל 25. עם אל על אפשר להשיג בסביבות 1400 אבל עם קונקשן דרך ניו יורק וצריך ויזה (ואני חושב שהטיסה גם יותר ארוכה?). כל זה לטיסה בספטמבר, חזרה באוקטובר. אם חוזרים בתקופה בה אין חגים, נניח נובמבר והלאה, אפשר להשיג ביותר זול. באופירס טורס, היא ראתה גם טיסות של 900 דולר אבל אמרה שאין ממש סיכוי למצוא מקום על טיסה כזו. כמו כן היא הסבירה שיש כל כך הרבה שינויים בגלל המחירים של הדלק והדולר, ככה שזה מאוד דינמי, והדרך היחידה להשיג מחיר זול בלי להתחרפן היא להגיע עם כרטיס אשראי, לשבת כחצי שעה, לבדוק את כל הוריאציות של תאריכים וחברות, למצוא את הכי מתאים ולכרטס, כי אחרת המחירים משתנים כל יום. אולי לא משיגים את המחיר הכי זול אבל לא ניתן לדעת מראש. מה שכן, מבטיחים מחיר טוב גם אם לא הכי טוב. צריך להגיע עם תאריכים ויעדים סגורים ולבדוק דברים קונקרטים. מה דעתכם ?

Lior G3

New member
עצתי

הטיסה של איבריה דרך מדריד נשמעת אחלה, הייתי אמור להיות על טיסה במתכונת דומה, אבל לתאריכים שאני רציתי כבר נגמרו הקלאסים הנמוכים. גם האופציה של ארה"ב יכולה להיות טובה רק כך בחשבון שזה פרוצדורה לא קלה/פשוטה להוציא ויזה, צריך למלא שאלון ארוך+131$(אגרה לטיפול)+21$(אגרה שמשלמים בשביל לקבל את השאלון) ולקנח בראיון בשגרירות ארה"ב. ובסוף אף אחד לא מבטיח שתקבל ויזה כי האמריקאים מאד חושדים בישראלים בגיל ה-20 וקצת כי מקבוצת הגיל הזאת הרבה טסים לעבודה בעגלות ושאר עבודות לא חוקיות וכמובן שגם חלק נשארים בארה"ב מעבר למותר. אם יש לך קרובים בארה"ב זה מאד עוזר, או אם כבר הוצאת ויזה בעבר. ובקשר לטיסות האחרות, הייתי משלם 100-200$ יותר כדי לטוס עם חברה אחת בלבד, למשל אני טס רק עם קונטיננטל. כך שאם בגלל פאשלה שלהם אני לא מגיע לקונקשן הבא שלי או כל תקלה שקשורה לטיסות יש מי שידאג לי ולא ישחקו איתי פינג פונג בין שתי החברות שאני טס איתן וכל אחת תזרוק את האחריות על השניה.

למעלה