מתחיל להיות פה יבש
ס סיונול New member 30/5/03 #2 יאפ גם אני שמתי../images/Emo23.gif לזה אבל לא נורא זה ביגלל שלאפחד אין זמן להוית בטינטרנט עם כל הבחינות וכאלו....
יאפ גם אני שמתי../images/Emo23.gif לזה אבל לא נורא זה ביגלל שלאפחד אין זמן להוית בטינטרנט עם כל הבחינות וכאלו....
ב בהביבו New member 30/5/03 #4 ee .. אני כבר ממזמן |השבוע| סיימתי |ולא גמרתי| את המבחנים! עד שנה הבאה! המממממ.. אני לא כל כך כאן יש ישנן המון בעיות.. אני צריך לפטור דברים, אבל לא לדאוג! יש מי שמסתכל עליכים |מלמעלה!|
ee .. אני כבר ממזמן |השבוע| סיימתי |ולא גמרתי| את המבחנים! עד שנה הבאה! המממממ.. אני לא כל כך כאן יש ישנן המון בעיות.. אני צריך לפטור דברים, אבל לא לדאוג! יש מי שמסתכל עליכים |מלמעלה!|
H Hypnotic Poi§on New member 30/5/03 #6 אררר... אני לא משהו... מסתכל עליכם..... כן... מלמעלה.... כאילו סנוב!!! אנחנו למטה הוא למעלה! טוב נו... אי פורשת לדוקים!
אררר... אני לא משהו... מסתכל עליכם..... כן... מלמעלה.... כאילו סנוב!!! אנחנו למטה הוא למעלה! טוב נו... אי פורשת לדוקים!
ז זאת עם העלה New member 30/5/03 #8 מממ...מתוקה שלי ! כל מי שעבר את גיל 10 מסתכל עלייך מלמעלה... אוהבת המון !
ב בהביבו New member 30/5/03 #13 המממ.. ../images/Emo32.gif.. מסרים! מי שמנסה לשלוח לי במספר ימים האחרונים מסרים, שיעזוב את זה. יש לי תקלה בתיבה, אז מי ששלח שישלח למייל או משו.. אני אודיע שייתוקן.
המממ.. ../images/Emo32.gif.. מסרים! מי שמנסה לשלוח לי במספר ימים האחרונים מסרים, שיעזוב את זה. יש לי תקלה בתיבה, אז מי ששלח שישלח למייל או משו.. אני אודיע שייתוקן.