מתחיל להרגיש את הלחץ

• פותח הנושא both
  • פורסם בתאריך

both

New member
מתחיל להרגיש את הלחץ

וההתרגשות. בסו, השבוע קניתי בגדים לביקור בישראל וביניהם חולצות כפתורים ועניבה (סוף סוף, אחרי שנים שרק חלמתי לשים עניבה).
עכשיו שיש לי בתכנון להתלבש ככה ושהמשפחה שלי תראה אותי לראשונה לבוש כגבר, ההתרגשות וגם הלחץ מתגברים עם כל יום שעובר.
גם את התספורת שיניתי וכעת השיער שלי קצוץ לגמרי, כך שאני יכול לעשות קוצים למעלה או שלא, אבל בכל מקרה זו תספורת גברית וזה עושה הבדל ענק במראה שלי. שמח שלא התפשרתי על עוד תספורת שיכולה להתפרש לשני הכיוונים רק בכדי לרצות את המשפחה ושהלכתי עם זה לכיוון שאני רציתי עבור עצמי. אחרי כמעט 30 שנה (מאז שהתחלתי ללכת למספרה לבד), בהם הסתפרתי בדרך קונסרבטיבית רק כדי לא להיכנס לעימותים עם בני המשפחה שלי, אני שמח שהחלטתי לשים זין (סליחה על הביטוי) ולהסתפר כמו שבא לי מבלי שיזיז לי אם ייכנסו איתי לעימותים או לא! מרגיש מעולה להיות אמיתי לגמרי גם כלפי פנים וגם בחוץ!!!

both

New member
תודה

אבל למרות שלא היתה לי עד עכשיו עניבה משלי, אני יודע איך לקשור אחת. סבא שלי לימד אותי כשהייתי קטן ואני הייתי זה שתמיד קשר לו את העניבה. יותר מאוחר עשיתי את זה גם עבור האקס שלי ועבור הבנים שלי..אז אני מסודר! (אבל תודה על המחשבה והקישור)

ליזי133

New member
נשמע מדהים!

באמת שמחה בשבילך על הצעד הגדול הזה, נשמע מדהים, המון המון בהצלחה !!

snoopytush

New member
כמה אומץ בהצלחה!

הלבישת בגדי גברים מראה על השינוי
העמוק שעברת ועל הקבלה שלך.
עכשיו נותר רק למשפחה לקבל.
אבל בסוף הם יתרגלו.

למעלה