מתחיל ללמוד באוניברסיטה...

benibp24

New member
מתחיל ללמוד באוניברסיטה...

שמי בני אני מתחיל ללמוד שנה הבאה באוניברסיטה סוף סוף מגשים תחלום שלי ... השנה אני מסיים שנה ג' במדע המדינה ומנהל ציבורי...מהמכללה האקדמית גליל מערבי תואר של או' בר אילן. למדתי במכללה הזו כי זה מסלול של אנשים עובדים... בגלל זה ... אני עובד כפקיד ביטוח... התוכנית שלי היא כזו: - אני רוצה לגשת למדע המדינה ומנהל ציבורי למנהלים ... לגבי השכר ליוד הז עולה 40 אלף שח יש לי מלגה מביטוח לאומי שמכסהתסכום כך יש לי גם בתואר הראשון והממוצע שלי 77.- צריך 75. - אני רוצה לעשות תואר שני נוסף בהיסטורית עם ישראל ומחשבת ישראל פשוט אוהב היסטוריה .... שאלתי היא:האם ניתן לגשת לשני תארים? לא יעשו אם זה בעיות ? אשמח לעזרה .... בני

benibp24

New member
חחח סליחה מה אני יעשה

פשוט אני רוצה לעשות תואר שני מתלבט אם לעשות תואר שני נוסף... זה הכל.. כי נראה לי זה די מיותר... וכן אני מתחיל שנה שנייה ... אני כבר שנה ראשונה לומד במכללת גליל מערבי...

hilabercko

New member
תשמע, אחי.. deathcaster אתה חי בהזיה.

התחקיר שצירפת בלינק...... על גבול המביך.

benibp24

New member
אז אני יסביר את עצמי...

סימתי תיכון ב 2006 עשיתי שירות לאומי אח"כ חסכתי שנה כסף עכשיו אני עובד בחברת ביטוח במגדל ו מסיים תואר ראשון השנה התחלתי ב 2008-2009 כי ניפתח תואר ראשון במנהל ומדיניות ציבורית לאנשים עובדים במכללת גליל מערבי .... עכשיו אני מתלבט אם לעשות תואר שני נוסף בהיסטורית עם ישראל כי אני מאוד אוהב ללמוד יש לי ממוצע 80 רוצה לעשות מנהל ציבורי למנהלים. זה הכל בהתלחה אני מודה אני לא ההיתי סגור על עצמי.... וכל זה ... עשיו גיבשתי תכנית לימודים... זה כל הסיפור ואני לא טרול!!!!

deathcaster

New member
אז למה אתה משקר?

מההודעה הראשונה שלך ועד לנוכחית הממוצע שלך קפץ מ-77 ל-80 ? את מי זה מעניין בכלל איפה אתה עובד ואם אתה חוסך או לא? אתה מסיים תואר ראשון השנה? כי לפני שנה כתבת שסיימת כבר בקיצור, זה לא משנה אם אתה טרול או שקרן (או שניהם)... תתקשר מחר למזכירות החוגים בהם אתה מעוניין ללמוד ושאל אותם, הפורום הזה לא יכול לעזור לך!!! (אבל שנינו יודעים שלא תעשה זאת ובעוד חודשיים אתה תכתוב את אותה הודעה כאן שוב)

benibp24

New member
חחח לא...

הסתדרתי בסוף אני מתלבט אם לעשות מנהל ציבורי או היסטורית עם ישראל

deathcaster

New member
שים לב שהתחמקת מהשאלה ולכן אשאל שוב

האם בעוד חודשיים תשאל על ההתלבטות שלך (שגם לפני שנה הייתה אותה התלבטות) שוב?

benibp24

New member
חחח מבטיח שלא

אני לוקח היסטוריה כללית - היסטורית עם ישראל בעת החדשה בחוג להיסטורית עם ישראל ולימודי אזרחות שילוב של היסטוריה ומדעי המדינה

deathcaster

New member
זה ממש לא מעניין אות אם תלמד ומה תלמד, רק

שבעוד חודשיים לא תשאל כאן שוב על אותו הדבר.

למעלה