מתחם גן נחום

R K O

New member
מתחם גן נחום

מאיר ניצן רוצה להרוס את מתחם גן נחום(היסודי החטיבה והתיכון) כדי להקים מכללה כמו במערב העיר. בנוסף כל שטח החניה והירוק עתיד להפוך לבניין מעונות. התקשרו לערייה והגידו להם מה אתם חושבים על התוכנית, שעל פי "כבוד" ראש העיר תכנן כבר הרבה זמן אפשר להגיד כזמן שנאתו למתחם.
 

Falling Tears

New member
כן איזה חוצפה!!

לאן אני ילך עכשיו!? אה!?!? איזו החלטה מפגרת...!!! חוסר התחשבות בתלמידים!!
 

Falling Tears

New member
אירגנו

רוב התלמידים בבצפר היום הולכים להפגין מתחת לעיריה.. וחתמנו על עצומה והכל.. כוסאמא שלהם אני לא זזה משם..
 

dilan angel

New member
אין מצב../images/Emo110.gif

בכל המקומות במזרח ראשון דווקא במתחם שיש תיכון וחטיבה ניצן ירצה להקים מכללה? לא נראה לי.. זה גם בכלל לא פשוט פתאום להרוס תיכון וחטיבה
 
אין לו אלוהים

הוא חושב שהוא יכול להפוך את ראשון לניו יורק, והוא גם חושב שזה טוב ... וזה הכי גרוע.
 
אני דווקא חושבת על כל

הסטודנטים החתיכים שיסתובבו בשכונה שלי
יהיה מעניין!
 
עד שכל זה יקרה בובלה

הסטודנטים כבר יהיו קטינים בשבילך למרות שאם כולם הולכים לפי הקצב שאני משלים בגרויות ... אז לכי תדעי.
 

חןשסק

New member
זה נשמע לי רק כמו עוד

חלום רחוק... אם זה יקרה, זה לא יקרה בשנתיים שלוש הקרובות
 

Girlie

New member
חוצפן המאיר הזה!!!

להרוס את היסודי שם זה מוצדק, כי יש בכל שכבה 2-3 כתות בקושי. אבל מה ההיגיון בלהרוס את זלמן ארן ואת גימנסיה גן נחום?? בכל שכבה בתיכון יש 11 כתות...זה לא שאין מספיק תלמידים שמצדיקים אחזקת בית ספר (ע"ע בי"ס יסודי "אורנים") אם כבר הוא עושה משהו, אז סבבה...אבל שיפעל כמו שפעל כשהרסו את בי"ס "אורנים": לחכות עד שכל השכבות יסיימו כתה ו' ובינתיים לא לפתוח שוב את השכבות הנמוכות. אני מכירה המון בגן נחום...זה אומר שמעבירים אותה ליגאל אלון ומצלים אותם, ככה שהם לא יסיימו תיכון עם החברים הותיקים שלהם...לפחות לא עם כולם. אההה טוב אני לא משם אז מילא...אבל בכל זאת.
 

space1

New member
מכללה למי? לערסונים הקטנים??

או אולי כדי להגביר את עומס התנועה באזור? הבן אדם היה צריך לעוף מהכסא שלו לפי 5 שנים. שיפתור קודם את בעיית הפשיעה או שבקצב הזה לא ישארו לו תושבים (נרצחים אחד אחרי השני...)
 

Falling Tears

New member
חחחחחחחחחח

אנחנו לא מדברים על עראפת.. או שכן!? על מי אנחנו מדברים!?!
 

amickyaa

New member
אתם קצת מגזימים ../images/Emo2.gif

אנחנו נשמע על התוכניות,יהיה בסדר,לא להשמיץ בצורה כזו את ראש העיר,לא לרדת לפסים אישיים אפשר לבקר אותו מקצועית אבל,לאחל לו למות ??? בלעדיו העיר שלנו היתה נראית כמו הערים השכנות זוו-עה !!!!!!!!!!!
 

space1

New member
בוקר טוב, העיר כבר נראית זוועה

ומצחיק שאת מפנה לערים השכנות, כי באמת יש לנו הרבה מה ללמוד מחולון באיך עיר צריכה להראות - שם ראש העיר מבצע שיפוצים בכל העיר ללא אפליות מזרח/מערב, בעוד בראשון, המרכז והמזרח מוזנחים ביותר, הרחובות מלאים בלכלוך ואין תחזוקה לגינון הקיים. לעומת זאת, במערב, יחנך עוד מעט הפארק הגדול שמול נווה דקלים... וחוץ מזה - אני רוצה את האדמה החקלאית שהוא הבטיח לפני שנה לכל תושב!!! איפה היא!?
 
למעלה