מתחמקים מהניקיון ב-
אנשים

מתחמקים מהניקיון ב-../images/Emo43.gif אנשים

הפסח בפתח, אבל למי יש כוח לנקות את הבית? לאבק, לסחוט, לשפשף, לנגב, לשטוף... אז למה לנקות אם אפשר להתחמק? ספרו לנו בפורום ארבעים פלוס כיצד אתם מתחמקים ממטלות הבית בצורה המוצלחת ביותר ותוכלו לזכות במכשיר הניקוי ROOMBA 520! http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=3643
אז מה תעשו בפסח הקרוב? כנס "עולמות 2010: מדעי הקסם" מזמין אתכם לבחון את הקו הדק שבין קסם ומדע ולגלות יחד איתנו את המדע שבקסם ואת הקסם שבמדע. כנס עולמות למדע בדיוני ולפנטסיה מתקיים מדי שנה בחול המועד פסח מאז שנת 2005 ומעניק לחובבי הז'אנר תוכנית מלאה הרצאות, סדנאות, פאנלים, סרטים, הפקות מקור ואירועים קהילתיים. מעוניינים בפרטים נוספים על הכנס? היכנסו לפורום מדע בדיוני ופנטזיה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=161&MessageId=140049537

Angel Of Moon

New member
מנצלשת בשביל שאלה ....

הצלחתי לגדל את הציפורניים לגודל יפייפה של חצי סנטימטר..... הבעיה שהעור אצלי סביב הציפורניים כל הזמן אכול .. מה זאת אומרת אכול?! אני אוכלת אותו! חחח
אני מאוד משתדלת שלא....אבל זה מבאס אותי להחליף ככה לקים....נורא שורף לי אפילו שאני משתמשת במסיר לק ללא אציטון...
מרה לא עוזרת....בכלל...
יש לכן פתרונות יצירתיים אולי?

רחלי ג

New member
הכי פשוט לעשות זה,

תעשי החלטה שתבוא מהבטן תשאלי את עצמך: "אני באמת רוצה ציפורניים נאות נטולות פצעים בעור שמסביב עם לק מבהיק וטרי ?" אם התשובה היא "כן!", אבל,לא כן רפה של "אולי" אלא,ממש כן!!! אני לא סתם אומרת,הייתי שם לפני כמה וכמה שנים. אחרי שתחליטי ,תפסיקי לאכול את העור בהדרגתיות העור ישוקם ויתרפא והצפורניים יראו מצויין. תתחילי מהיום.

muesli

New member
תטפלי בעור הזה

זה יעזור לא לנסות להרוג אותו. בעזרת קרם ידיים, או שמניים/קרמים שמיועדים ל cuticle.

תולי01

New member
מוכר....../images/Emo6.gif

גם אצלי אחרי שהצלחתי לגדל, נאבקתי בבעיית העור ואני שמחה לבשר שהמאבק הסתיים בהצלחה
הפיתרון שלי - תכשירים לטיפול בעור. זה יכול להיות המשחות המיוחדות לקיוטיקל (אני השתמשתי בזאת של CND) שיש להרבה חברות, או שמנים לקיוטיקל (אני משתמשת גם בזה של CND) או כל קרם ידיים. למרוח כמה פעמים ביום ואם את מרגישה צורך, אז גם להסתובב עם זה צמוד אלייך ולהשתמש כל הזמן. זה לא לוקח כל כך הרבה זמן והעור מתרפא.

Camden

New member
יש לי שאלה על הקרמים של CND

כבר הרבה זמן שאני רוצה להזמין את הcuticle eraser מטראנסדיזיין ואני לא מצליחה להבין אם אפשר להוסיף אותו לחבילה הקטנה ביותר או לא, ואם כן אם אפשר להוסיף יתו עוד לקים.. שלחתי להם מייל לגבי זה והתשובה שלהם לא עזרה לי בכלל, הם כתבו לי רק את המידות ל הקופסה וכמה בקבוקי לק נכנסים, אבל לא נתנו לי תשובה לגבי הקרם. מאיפה הזמנת את שלך?

dhara

New member
אוי אני לגמרי הייתי במצב שלך

ציפורניים לתפארת ועור קרוע מסביב.. בעיה קשה
האמת שמה שעזר לי זה פשוט ההתארכות של הציפורניים - עם הזמן כשהציפורניים מתארכות ואת מתחילה לשים לקים ולהשקיע בהן הן גם ככה נמצאות פחות בפה [כי את עסוקה בלהסתכל בהן בהערצה כל היום
] ופתאום את שמה לב שהפצעים נעלמו להם.. אני עדיין חוטאת בזה מדיי פעם, אבל ברגע שהעור כבר החלים זה כל כך יפה שכנראה לא תרצי לקלקל

Angel Of Moon

New member
תודה!!!

אני פשוט אתחיל להסתובב עם קרם ולמרוח באובססיביות
אולי נגדל אותן לאורך של סקראנג'י

סקרמנטה

New member
מנצלשת כדי להמליץ על לק

228 של שיק! אמנם אפי כתבה עליו בבלוג שלה, אבל התמונה שם בכלל לא נותנת לו את מלוא הכבוד הראוי... :) http://efratey.blogspot.com/2009/11/228.html זה לק קרם סגול עמוק בורגונדי, שבאור יום הוא מהמם ברמות על! פשוט מהפנט! אני
בו :) אבא של אפי אמר שזה לק של סבתות, אבא שלי דווקא מאוד התלהב ממנו ואמר שהוא הכי יפה מבין כל הלקים שלי. ויש לי כמה מהממים ומחמיאים. מצטערת שלא הספקתי לצלם אותו... בלי נדר בהזדמנות אחרת.

4LeafClover

New member
הוא לא קצת דומה ל54?

האמת מעניין אותי לראות השוואה ביניהם

סקרמנטה

New member
אממ... 228 כהה יותר

54 הוא ארגמן כהה. 228 הוא סגול עמוק עם מעט אדמומית כהה. מה שכן, בתאורה חמה הדמיון אכן גבוה.

סקרמנטה

New member
לקים של שיק במבצע!

12 ש"ח במקום 10 ש"ח! לא, זאת לא טעות...
בתוך התחנה המרכזית החדשה ת"א, יש חנות שמוכרת אותם באופן רגיל ב-10 ש"ח. היום עברתי שם ועל הסטנד (הענק) של שיק היה שלט: מבצע! 12 ש"ח. מה שהפסח עושה לאנשים... אוי אוי אוי

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo6.gif!

גם אני ראיתי מקרה מוזר שכזה
, יש חנות בעיר, ובהתחלה הלקים של שיק עלו שם 9 ש"ח, ולפני שבוע פתאום שמו שלט - 'מבצע! 9.99'. וואו, תודה לכם באמת! מבצע שווה.

צונית

New member
../images/Emo41.gifגם שאלה../images/Emo41.gif

או בעצם בקשה להמלצה... מישהי מכירה מסיר לק טוב בלי אציטון שלא מייבש להחריד את הציפורניים? זה ממש לא לעניין הקטע הזה, שאחרי כל פעם שאני מורידה לק הציפורניים שלי מקבלות מרקם של באפר לציפורניים
יבש בצורה מפחידה, ממש לא טבעי. אני משתמשת כרגע בלייף הורוד, קודם השתמשתי בשיק (שהיה בו אציטון נראה לי) ולפני זה בלייף הכחול. זה הכי רחוק שאני זוכרת... נראה לי שזה גם מה שמייבש לי את העור מסביב לציפורניים... גם כן המוצרים לציפורניים האלה וכל הרעלים שלהם...

Angel Of Moon

New member
אולי תנס מסיר לק של סאלי הנסן?

אני מקווה שכתבתי טוב ולא יצאתי פאטמה. בכל מקרה המסיר הוא טוב אבל המחיר לעומת הכמות הוא שערורייתי! פשוט קרם אחרי כל הסרה גם עוזר....

4LeafClover

New member
אני משתמשת ב-

מסיר לק ללא אצטון של Cutex, ולי הוא סבבה. אולי שווה לך לנסות

למעלה