מתחמקת

Rakefetsagman

New member
מתחמקת

מהפורום כי השמנתי קילו ואני לא מסוגלת ל-ס-תו-ם את הפה!!!! הצילו (זה המקרר שצועק הצילו, לא ני כי הפה שלי כל הזמן מלא!!!! מה לעשות????

../images/Emo178.gif טוב שאת מרגישה שאת מתחמקת

אחרי שהשמנת קילו אחד את פה מתוודה. זה אומר שאת עם היד על הדופק עם עצמך. לגבי הלא סותמת את הפה עכשיו הגיע הזמן לאזן....תורידי מהר את מה שהעלית...כי יש להם נטייה להגיע בזוגות
...כן כמו המבצעים בסופר. אני רוקדת כל הדרך למקרר ועושה סיבוב ושימי (ניענוע מהיר של האגן) בכדי לתת לדלת מכה קלה עם האגן
...שתיסגר באותה מהירות שהיא נפתחת

Rakefetsagman

New member
חמודה!

אז זהו שתודה, וגם הצלחת להצחיק אותי למרות מצבי העגומומי. אז אני מודה ומתוודה פה שאני חזרה ל 66.1 ומתחילה בצימצומים מ ה-ר-ג-ע תודה שמנמונת

אתי אתי

New member
אז טוב שאת כאן ../images/Emo13.gif

ממליצה לך לכתוב מכתב פיטורים למקרר...לנסח חוזה חדש. נשמע ביזארי, אבל את יכולה לקרוע את הדף מיד אחרי שכתבת, כך שחוץ ממך אף אחד לא ידע, ותתפלאי איזה דברים עולים פתאום בכזאת כתיבה...

קלריסה

New member
אויש, כמה פיצה שאכלתי אתמול

וזאת בדיוק הבעיה: לא יודעת מתי להפסיק אוף

Rakefetsagman

New member
תודה על ההצעה לפטר את המקרר

בשבילי זה עבד פיקס! מאז עליתי רק עוד 100 גר' ואני מקווה שבשקילה הבאה תהיה ממש ירידה קיבלתי עוד טיפ ממשהי ואני שמחה לחלוק אותו - תמיד להשאיר בצלחת כ"כ פשוט! במחשבה שניה כולכן בטח כבר מכירות את זה.

../images/Emo78.gif סיפור אופטימי על פיצה ../images/Emo8.gif

וסליחה על הפירסומת... אני הייתי מזמינה פיצה רק מדומינוס!!! אני חולה על הפיצה שלהם....יום אחד כשהתקשרתי אז שאל אותי העובד (החדש, כנראה) מה המיספר טלפון שלך? אמרתי לו את המיספר ואז הוא אמר לי "תשמעי, אני מציעה לך שתיפגשו עם הסוכן שלנו ואולי תוכלו לקבל הנחה. אמרתי לו "להיפגש?" אז הוא ענה לי כן כדאי לך...כמה עובדים אתם בחברה? אמרתי לו אנחנו לא חברה אז הוא ענה לי סליחה כנראה התבלבלתי פשוט ראיתי את פירוט ההזמנות של הזמן האחרון ו.... המסכן היה מאד נבוך מהענין ואני צחקתי ל/מעצמי ולמחרת התקשרתי לדיאטאנית לתאם פגישה... יש לי כמה סיפורים על פיצה חלקם נגמרים בחצ'קונים...למי ששתעקש לשמוע עוד מהם

למעלה