מתחנן לעזרה.. נואש ):

מתחנן לעזרה.. נואש ):

יש לי נגן MP3 של SMART שקיבלתי במתנה, הוא עם זכרון פנימי של 512M . יש לו בעיה קלה===>כשמתנגן שיר מופיע על הצג שמו של השיר (באנגלית) אבל הפוך. האם ניתן לסדר זאת ? הבנתי שיש תוכנה "הפוך על הפוך". ברצוני לדעת איך משתמשים בה ואיך היא יכולה לעזור לי לפתור את בעייתי עם הנגן שהיא כאמור אנגלית הפוכה שמופיעה על הצג (בזמן ניגון שיר). צירפתי תמונה של נגן דומה לשלי. בבקשה תגיבו. נואש ):

יאיר B

New member
כדי להפוך את שמות התגיות:

קרא את המאמר הבא. שם כתוב איך להפוך תגיות של שירים כדי שיאו טוב בנגן (אומנם המאמר מדבר על עברית, אבל אפשר להפוך גם אנגלית עם התוכנה הזו). השימוש בתוכנה הוא פשוט מאוד ואחרי שתוריד אותה ותתקין אותה - יופיע מסך ההגדרות והוא ינחה אותך איך להשתמש בתוכנה. את התוכנה עצמה אתה יכול להוריד ע"י שימוש בקישור שבסוף המאמר. אני לא יודע למה זה קורה באנגלית, זה לא אמור לקרות (זו בעיה שקיימת רק בעברית). לדעתי שווה לפנות לשירות עם זה (אם יש אחריות). אל תהיה נואש

יאיר B

New member
אתה עושה את השינוי על המחשב שלך

תוך שימוש בתוכנת הווינאמפ. אחרי השינוי, אתה מעביר את השירים לנגן שלך (ה-MP3 הנייד).

אוקיי עכשיו התברר לי ש

התוכנה הזאת לא תעזור לי הרבה . המילה עצמה באנגלית הפוכה,דוגמא: למשל השם : dream of the world בנגן אצלי מופיע כך : dlrow eht fo maerd . יש מבין ?

shay0600

New member
זה לא כמו שאתה חושה

ניקח את המישפט שלך : dream of the world אם תסמן לתוכנה להפוך את כל המישפט תקבל את הביטוי הזה dlrow eht fo maerd אבל אם תסמן לתוכנה מילה במילה תקבל את הביטוי הזה maerd fo eht dlrow זה רק קשור לאיך שאתה תעשה את זה

לא נראה לי שהבנת.. <<<

כשאני מנסה לשנות את המשפט world the of dream עם F10 זה נהפך לג'יבריש מחורטטת וכשאני מנסה עם F6 את אותו משפט זה נהפך לי ל dream of the world אז בעצם לא עשיתי פה כלום ולא נפתרה הבעיה )))):

shay0600

New member
אתה יכל לעשות כזה דבר

תעשה בין כל אות לאות רווח אחר כך תהפוך את זה ואז תימחוק רווחים מיותרים

בעיה חדשה צצה לה ):

ניסיתי להעתיק שירים לנגן ואז פיתאום באמצע זה הודיע שאין מספיק מקום ,אז עשיתי ביטול,ניתקתי אותו מהמחשב ולאחר מיכן שחיברתי שוב הכל נמחק הוא היה ריק ועכשיו זה לא נותן לי להעתיק אליו כלום ,זה כותב שהדיסק כבר מלא כשבעצם הוא ריק ))))))))): אני נואש מת

shay0600

New member
2 דברים

כדאיי שתיבדוק אם הנגן נימצא על מצב HOLD יכל ליהיות שאם תאתחל אותו זה יסתדר אני לא בטוח שזה יעזור אבל כדאיי לנסות

shay0600

New member
עוד משהו..

אם הנגן מזהה את השירים אז אולי כדאיי שתנסה להפעיל תמחשב מחדש קודם

לא על HOLD ואיתחול לא עזר

זה ביקוש לאתחל אותו אחרי התקלה(במחשב).. ולא עזרהוצאתי את הבטריה וגם לא עזר הוא טועם שהוא ריק ולא מוכן שיעתיקו עליו.. ה...בן....

shay0600

New member
ללא נושא

ניגמרו לי הרעיונות לא ניראה לי שאפשר לסדר את זה

אני אנסה תכף לאתחל ת'מחשב

אם לא עוזר אני זורק את הנגן לים...סאמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

למעלה