מתחננת לעזרה

dame edna

New member
מתחננת לעזרה ../images/Emo8.gif

עזרה בעיצוב שם למדבקות על קרמים... אני מייצרת קרמים 100% טבעיים בעבודת יד ומחלקת לחברים ומשפחה בצנצנות וחשבתי לשים מדבקות כדי שיהיה יותר רציני... לפי חברים ומשפחה קוראים לי בי - האות B אז חשבתי על: B - NATURAL קוסמטיקה מהטבע בעבודת יד (או קוסמטיקה טבעית בעבודת יד) ושמסביב למדבקה יהיו שוליים, כי אני רוצה שלכל סוג קרם (ידיים, פנים...) יהיו שוליים בצבע אחר... מה דעתכם..? אמאאאאאל'ההההההה אני מתרגשתתתתתת.......!!!!! תודה רבה

ToFLY

New member
אנחנו לא מעצבים לצרכים מסחריים../images/Emo140.gif

dame edna

New member
תודה רבה... אבל...

האם אני יכולה להעלות כמה תמונות ותעזרו לי לבחור את התמונה שהכי מתאימה לי?

dame edna

New member
שינוי צבע

התם יכולים בבקשה לשנות את הצבע של העלים לירוק? תודה!!!!!!!

Smertonos../images/Emo26.gif

היי, מה שלומך
חשוב לי לציין כי האחריות בהכנת הלוגו היא שלך בלבד, בסדר

dame edna

New member
קוקילידה כנסי...

היי, אני כבר ויתרתי על רעיון הלוגו... הבנתי שזה לא בסדר. האם אני יכולה להעלות קבצים של תמונות ותעזרו לי לבחור את הכי מתאימה? ואולי גם תשנו לי צבע או כיתוב? זה אפשרי? תודההההה

dame edna

New member
נסיון 1

אני מנסה לשלוח קובץ עם תמונה.... אני רוצה לשנות את הכיתוב באנגלית למטה - לכיתוב בעברית : קוסמטיקה מהטבע בעבודת יד. פשוט באתר אין אנגלית... תודה... אני אשלח עוד קבצים ותגידו לי מה הכי יפה...

כמה דברים חשובים לפני...../images/Emo62.gif

אם תעשי חיפוש באינטרנט תגלי שכבר קיימת חברה בשם דומה. שנית, אני לא יודעת מהיכן לקחת את התמונות שהעלת אבל לפי מה שאני רואה, לפחות בקובץ הראשון שהעלת, לעיצוב עם האות B יש זכויות יוצרים ואנו לא יכולים להשתמש בו, במיוחד לא למטרת שיווק המוצרים. אני מצטערת, כנראה לא הבנתי אותך נכון.

dame edna

New member
ומה עם זה?

איך אני יודעת למי יש זכויות יוצרים? וגבי השם.... עשיתי חיפוש ולא מצאתי חברה בשם הזה.... אני אחפש שוב, תודה!!!

dame edna

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

אני לא מאמינה, באמת יש חברה בשם הזה.... איזה בעסה... כי B זה השם שלי ו- NATURAL מסמל את מה שאני מכינה... אני ממש עצובה....שיט, כבר הכל היה לי מתוכנן... לא, אני ממש בסרט... תודה רבה לקוקילדה המדהימה, ניצלתי בזכותך...

dame edna

New member
עד שניסגרתי על השם לקח לי 3 חודשים, איזה בזבו

בזבוז זמן.... אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע...

ToFLY

New member
B cosmetics

ושורה מתחת Homemade (handmade?) products B - cosmetics of nature B mother nature cosmetics Back to nature Homemade (handmade?) cosmetics כשה-B מודגשת במיוחד B cosmetics back to nature

למעלה