מתחרה לאיפוד נאנו

gt-master

New member
מתחרה לאיפוד נאנו

סאנדיסק מייצרת את הזכרונות לאיפוד נאנו וזה היה ברור שהם ישתמשו בהם לנגנים שלהם. שימו לב שהסאנסא החדש יהיה זול יותר מהנאנו,יכלול רדיו והקלטה וכנראה גם יהיה פחות שריט ועדין. לגבי איכות סאונד אני מאמין שהאיפוד כמובן עדיף.

bitonano

New member
סאמסונג מייצרת את הזכרונות לאייפוד

נאנו כי לאפל יש בעלות על חלק מהחברה והיא מקבלת מחרים מוזלים ולכן האייפוד נאנו כזה זול. היתרון של סאנדיסק שהם חברה גם לייצור זכרונות וגם לנגנים.

CyberCat

New member
מה זה משנה

אני לא מבין למה כל מה שמעניין אנשים בנגן Mp3 זה העיצוב שלו... אחרי הכל נגן mp3 הוא נגן מוזיקה, העיקר שיהיה קטן ואיכותי. מודבר בנגן זול ואיכותי... אז אין לו מסך צבעוני וגם לא חלונות חשמל ונעילה מרכזית אבל את מה שהוא אמור לעשות, לנגן מוזיקה, הוא עושה טוב.

bitonano

New member
הוא לא כזה איכותי... ממליצים עליו

כי הוא תחליף מעולה וזול לנגנים הגנריים שרבים קונים. איכותי? לא. נגן עם תמורה מעולה? כן.

shay0600

New member
הו אלא מסוגל להיתחרוצ באייפוד

1 לאיפוד יש מוניטין הרבה יותר גדול 2 אין לו מסך ציברוני : אנשים מעדיפים מסך ציבעוני מ-פי 2 נפח באותו המחיר 3 כבר אמרו כאן כמה פעמים שהו יותר טוב מהנגנים הג'נרים אבל עדיין לא משתווה לנגנים של חברות טובות באמת (כמו אפל)

gt-master

New member
אני מוותר על מסך צבעוני

לדעתי זה מיותר בנגנים ומסך LCD שחור לבן יותר נוח : המסכים הצבעוניים מכבים עצמם לחיסכון כך שבשביל לראות משהו אתה צריך "להעיר" את הנגן זאת אומרת ללחוץ על משהוא. בשחור לבן רואים כל הזמן תצוגה ובאור יום גם לא צריך תאורה,אני מעדיף ככה. למרות זאת אני יעדיף איפוד כמובן על סאנדיסק בגלל הסאונד של האיפוד. אבל אני מעדיף איפוד מיני על הנאנו העדין.

shay0600

New member
כניראה שsan disk..

החליטו להיתחרות באפל בעתיד אז הם קוראים לנגנים שלהם בשם סנסה כמו שלאפל יש את האייפוד ולנגן החדש קוראים sansa m200 http://www.sandisk.com/retail/sansa-m200.asp אם הם באמת מתכונים לכך אז בקרוב תיהיה תחרות ,שזה אומר שהמחירים ירדו הם רחוקים מאוד מאפל קודם שיוציאו נגן עם מסך ציבעוני אז לא בטוח שזה יקרה

ski11

New member
ומתי נוכל לקנות את זה כאן ?

וכמה לדעתכם זה יעלה ?

למעלה