מתחרטת..

לילך181

New member
מתחרטת..

אני מרגישה ממש רע.. הוא החבר הכי טוב שלי. הוא האיש שאני הכי סומכת עליו. הכי כיף לי איתו ואני יכולה לבלות איתו שעות. אנחנו ידידים כל כך טובים כבר יותר משנתיים. בחיים לא היה בן אדם שהיה לי כיף איתו כמו איתו.. והכל נהרס. הייתי שיכורה, והוא ניצל את המצב, המצב כל כך מסובך ואני כל כך מתחרטת... בחיים לא התחרטתי על מגע כמו שאני מתחרטת על זה. (רק התנשקנו, אבל יש לזה משמעות ענקית במקרה הזה). הוא תמיד אמר שהוא רוצה אותי, אני תמיד אמרתי שאני ממש לא רוצה אותו (מה שעדיין נכון) ושאני גם לא נמשכת אליו.. תמיד רציתי להיות קרובה אליו כי הוא ידיד כל כך טוב, ובכל פעם שהוא היה מרחיק, היה רע לי, כל כך הרבה פעמים אני מרגישה שאני צריכה את התשומת לב ממנו, עד שבאותו ערב הרגשתי שאם אני אתן לו לנשק אותי, זה מה שיעזור לי לקבל את אותו תשומת לב.. אבל הייתי כל כך שיכורה שהייתי מתנשקת עם כל דבר.. (התנשקתי גם עם חברה באותו ערב כמה פעמים..) אני כל כך הייתי רוצה למחוק את זה, הלוואי שזה לא היה קורה. אני מרגישה מופסדת, ושהוא ניצח.. הכל יהיה שונה מעכשיו. איבדתי את החבר הכי טוב שלי, בגלל שלא היה לא כח רצון.. והייתי כל כך שיכורה... גמורה לגמרי.. אני אפילו לא יודעת איך להגיד לו עד כמה אני מתחרטת שזה קרה..

pain is MY love

New member
חמודה!

אין לך מה להתחרט!!! קורה שאנשים משתכרים ועושים טעויות ה-ר-ב-ה יותר גדולות תאמיני לי.. קודם כל- רק התנשקתם- לא כזה ביג דיל! דבר שני זה היה תחת השפעת אלכוהול ככה שאפשר להבין למה זה קרה ודבר שלישי- לא איבדת שום דבר! ניתן להתעלם ממעידה חד פעמים וטיפשית ולהמשיך הלאה עובדה שהתנשקת גם עם חברה שלך.. ומה? זה הרס את הקשר? זו רק נשיקה של שיכורים! זה קורה לכולם מדי פעם.. למה את חושבת שאיבדת אותו? דיברתם מאז? הרגשת שינוי כלשהו בקשר? אל תהיי קשה עם עצמך! לא עשית שום דבר רע!!!!

לילך181

New member
תודה

זה מעודד. אני לא יודעת אם הקשר יוכל להיות כמו פעם. תמיד הוא האמין שאני רוצה אותו באיזה שהוא מקום, ואני באמת לא, והנשיקה הזו כאילו מוכיחה לו שכן, אפילו קצת, וזה לא נכון.. לכן אני מרגישה שהוא "ניצח". הלוואי שהוא יבין שזו רק נשיקה של שיכורים...

Cobe Anan

New member
השאלה היא

האם את באמת לא מעוניינת בו, או שאת מנסה לשכנע את עצמך שאת לא מעוניינת? אנשים שיכורים, בד``כ, לא מאבדים לגמרי את הצפון, אלא משתחררים מעכבות לעשות את מה שהם באמת רוצים. יכול להיות שאת רוצה אותו, אבל מפחדת מאיבוד היחסים המיוחדים שלכם? בכל מקרה, את תצטרכי לשבת איתו ולתת לו כמה הסברים, אם את רוצה להחזיר את מה שהיה. אבל לפני זה, תהיי בטוחה במה שאת מרגישה. גם אם את נמשכת אליו, אבל מעדיפה לא לממש את זה- זה לגיטימי, אבל זה עדיין משהו ששניכם צריכים לדעת. בסופו של דבר, ידידות שמבוססת על מתח מיני, מתקשה להחזיק מעמד לאורך זמן, ולכן חבל להתכחש לרגשות, אם ישנם. אם אין מתח מיני, לעומת זאת, את צריכה להתנצל בפניו, כי איכזבת אותו קשות. אני יודע, כבר הייתי במקומו. מה אני אגיד לך, הסתבכת. אבל לא תסבוכת שאי אפשר לצאת ממנה; אז שיהיה בהצלחה, ופשוט תהיי כנה- איתו ועם עצמך.

לילך181

New member
אני באמת

לא מעוניינת בו בצורה כזו, לא רגשית ולא מינית. והוא ידע טוב מאוד את כל זה כי דיברנו על זה בצורה גלויה מאוד. אני לא נמשכת אליו והוא נמשך אלי, אבל הוא גבר.. וגברים נמשכים כמעט לכל בחורה שנראית טוב בעיניהם.. למה אני צריכה להתנצל בפניו? אני זו שאוכזבתי ממנו.. אני זו שהייתי שיכורה והוא זה שניצל את המצב למרות שידע שאני לא מעוניינת, חשבתי על העניין של השיכרות, אם זה שנישקתי חזרה אולי אומר שאני באמת כן מעוניינת והבנתי שלא, פשוט שתיתי כל כך הרבה שהייתי מתנשקת עם כל אחד (כמו שכתבתי).

Cobe Anan

New member
ברור שגם לו יש קצת התנצלות לעשות..

אבל את מחפשת מי אשם, או שאת רוצה לשקם את היחסים עם הידיד הכי טוב שלך?

Cobe Anan

New member
השאלה היא

האם את באמת לא מעוניינת בו, או שאת מנסה לשכנע את עצמך שאת לא מעוניינת? אנשים שיכורים, בד``כ, לא מאבדים לגמרי את הצפון, אלא משתחררים מעכבות לעשות את מה שהם באמת רוצים. יכול להיות שאת רוצה אותו, אבל מפחדת מאיבוד היחסים המיוחדים שלכם? בכל מקרה, את תצטרכי לשבת איתו ולתת לו כמה הסברים, אם את רוצה להחזיר את מה שהיה. אבל לפני זה, תהיי בטוחה במה שאת מרגישה. גם אם את נמשכת אליו, אבל מעדיפה לא לממש את זה- זה לגיטימי, אבל זה עדיין משהו ששניכם צריכים לדעת. בסופו של דבר, ידידות שמבוססת על מתח מיני, מתקשה להחזיק מעמד לאורך זמן, ולכן חבל להתכחש לרגשות, אם ישנם. אם אין מתח מיני, לעומת זאת, את צריכה להתנצל בפניו, כי איכזבת אותו קשות. אני יודע, כבר הייתי במקומו. מה אני אגיד לך, הסתבכת. אבל לא תסבוכת שאי אפשר לצאת ממנה; אז שיהיה בהצלחה, ופשוט תהיי כנה- איתו ועם עצמך.

לילך181

New member
משום מה אני פתאום

נזכרת בקטע מפרק של "מופע שנות השבעים" שג'קי היתה שיכורה ופז לקח אותה באוטו שלו והיא הסכימה שינשק אותה, והוא החליט לא לעשות את זה. (ויום אחרי הוא התחרט שלא ניצל את המצב אלא היה "בחור טוב"). כנראה רוב הבחורים לא "בחורים טובים".

Cobe Anan

New member
כן, אנחנו מצרך נדיר (ותפוס)...

;‏-) (אני מקווה שרואים ששמתי פה קריצה..)

danielo18

New member
את צודקת..

רובם מניאקים אבל אתן (בהכללה, אל כל המין הנשי באשר הוא) אוהבות מניאקים ולוקחות את הבחורים הטובים באמת ומקטלגים אותם בתור "חמודים" ולכן אתן סובלות. בעיה שלכן.

לילך181

New member
דיברנו

ו"השלמנו" היה לי ממש קשה לבטא את הכעס שלי, והוא גם נורא הצתדק שאני רמזתי דברים וגרמתי לו לחשוב שאני רוצה. לא חשוב, הוא הצטער שנפגעתי וזה מה שמשנה. ויהיה בסדר.

danielo18

New member
אל תכליל?

אז כנראה שרק אני הכרתי את כל הדפוקות? הסטטיסטיקה לא טועה - יש לי 100% בבנות מניאקיות!

Dark Muse

New member
ידיד חרא יש לך...

"והכל נהרס. הייתי שיכורה, והוא ניצל את המצב, המצב כל כך מסובך ואני כל כך מתחרטת..." עוד דוגמא לניצול אנשים תחת המושג ידידות... אם הוא ניצל אותך הוא חרא של בן אדם, הייתי מעיף אותו באמת. עצוב אבל לפעמים אין מה לעשות... טוב שהוא לא ניצל אותך יותר מזה, באמת תודה שהיה לו לב.

Dark Muse

New member
אה טוב הודעה קצת מאוחרת...

בכל מקרה אני בדעתי... ידיד אמיתי לא היה מנצל מישהי בגלל שהיא שיכורה. אפילו לא בשביל נשיקה אם הוא יודע שהיא באמת לא מעוניינת בקשר פיזי איתו. עכשיו אפשר לצלוב אותי.

לילך181

New member
תודה אבל

עכשיו אחרי שדיברנו אני מרגישה שונה, המצב היה באמת לא בסדר, אבל הוא ראה את הדברים אחרת באותו רגע, ולא התכוון, הוא פשוט טעה והתנצל. בכל מקרה, כשאני מדברת איתו קשה לי לכעוס עליו, אפילו הייתי בטוחה שאני לא אוכל לסלוח על מה שקרה ושאני אבכה כשנדבר, אבל אני לא מצליחה כשאני איתו, הוא מצחיק אותי וכיף לי איתו. בכל אופן, אני מרגישה עכשיו שזה יכול "להמחק".

cottoneyejoe

New member
צעירה ופוחזת

הראי עניך אין רואות, ולבך אינו שומע? הנה גבר צועק לאהבתך, ואת רודפת אחרי זכרים ערלים, וכי מה יתנו לך? את איברם בפיך!

למעלה