מתחרים וזוכים

healing drug

New member
נצל"ש- שאלות חשובות חיחיחי

נכון יש לגרין דיי שירים שהם לא מכניסים אותם לדיסקים שלהם משו כזה... כמו למשל: shoplifter governator too much too soon favorit son i fought the law ועוד....הם נכונים נכון? והשירים האלו לא נמצאים בדיסקים.. נכון? או שאני טועה כי אפעם לא שמעתי אותם בשום דיסק.... ושאלה אחרונה אתם יודעים למה הם לא שמו אותם בדיסק? סורי על כל השאלות פשוט אני לא יודעת שומדבר בשירים האלו... אההה וכנסו לגרין דיי אתורטי יש שמה את כל השירים האלו -ואת השירים של טרה וגם את הרעיון עם בילי כשהיה בן 5 (חמוד!!!!!) אז אני ממש אודה (מקרב לב חחח) למי שיענה לי .....

ADCMAN

New member
טוב טוב

favorit son נמצא בדיסק האוסף Rock against bush vol 2 הוא נכתב במיוחד בשביל האוסף הזה(אחלה אוסף, אחלה להקות יש בו) i fought the law זה קאבר לקאבר שהקלאש עשו, אני לא יודע איפה הוא, אבל אני מניח שכנירא הוא תקוע באיזה סינגל כל שאר השירים נמצאים בתוך דיסקים של סינגלים, לרוב שירים כאלה שמים באוספי ביסיידס ובוטלגס

healing drug

New member
אההה אוקי...תודע לך!!! ../images/Emo140.gif

ועוד שאלה יש דרך להשיג את הדיסקים האלו בארץ? ~סורי לי שאני נג'ס אבל פשוט אני לא מכירה אותם~ וכן נכון rock against bush vol 2 זה ממש דיסק יפה... ובאמת יש בו ממש אחלה להקות....

ADCMAN

New member
סינגלים את יכולה להשיג

וכן זה באמת דיסק טוב, יותר מהקודם, יש שם TSOL, BAD RELIGION, DILLINGER 4, RANCID, OPREATION IVY, USELESS ID!!

BlueBeIl

New member
חברה שלי נמצאת במגמת רדיו בבית ספר

ויש להם את הסינגלים של אמריקן אידיוט ובוליברד, אני כבר שנה אומרת לה שתגנוב את אמריקן אידיוט בשבילי והיא לא משתפת פעולה...
ככה סתם את יכולה להתקל בהם פתאום באיזה חנות דיסקים. לא סביר שבטאוור רקורדס או משהו כזה, אבל גם זה קורה.

Lee G1

New member
נחמד

רגע מה זה מגמת רדיו?.. המגמה היחידה בבצפר הטפשי שלי שקשורה למוסיקה זה... מגמת מוסיקה כמה מוזר חח אני בטוחה שאפשר להזמין את הדיסק מהאינטרנאט או משהו... דרך עגב חזרתי אתמול מהונג קונג וסין ולא הייתי הרבה זמן=] מקווה שעבר אליכם פסח נחמד! אוף הפסדתי כל כך הרבה הפעות =[

למעלה