מתחרים וזוכים

itaikuskus

New member
../images/Emo8.gifהפכתם את זה לאירוע המוני....

ציף מה פשר ההתמסחרות הזאת?

מכרתי את נפשי לשטן ../images/Emo54.gif

ומה רע בלנסות להביא עוד אנשים לפורום?

אני בעד!

להזכירך בטורניר הקודם, היה מין נוהל כזה ציף הייתה מאוכזבת בסוף כל משחק בגלל מיעוט המשתתפים, 12 בממוצע נראה לי, כך שאי אפשר להסיק מסקנות, אם בכלל, או סתם לחקור ולדון בטעם של הפורום, או אולי, קצת ביומרנות, הטעם הישראלי - אחלה!. אם נגיע ל-25 או 30 מצביעים, נראה לי שזה יהיה קנה מידה מספיק, אולי אני טועה...

Elinor BC

New member
נתחיל בזה, שסבבה לפרסם את

הפורום יש בזה צד טוב.. כמה שיותר אוהבי פ"פ שיגיעו מצד שני, לא הכי טוב, המסתחרות יכולה להוביל גם לרע
אבל אני בעד שיהיו הרבה מצביעים!! שזה באמת יהיה רציני!!!!!!! בכל אופן, אמממ כמה אנחנו בפורום?

מסדר נוכחות!

יוצא לדרך.... מי שפה מבקר גלוי או סמוי, ישן חדש שיגיד אני!

wommer

New member
לא תמיד

אבל אם מדובר באנשי פ"פ...אז הכל יהיה בגדבול הטעם הטוב...!

שאלה

אולי אני קשת קליטה אבל לא הבנתי, לרשום את 10 הדסקים האהובים עליי של פינק פלויד או 10 דיסקים של רוק בכלל ואחד מה10 יהיה של פינק פלויד?

האפשרות השניה

וכן, כל אלבום חייב להיות מגובה בנימוקים - לפחות 3 שורות לכל אלבום.

Shakty

New member
אין חובה ש1 מ10 יהיה של פלויד

או שמא אני טועה ?

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifאני קצת מבולבלת.

ובכן, אח שלי קנה בדרום אמריקה דיסק של פינק פלויד, הסתכלתי בגלריות בעטיפות וזהו - The Division Bell. הסתכלתי גם ברשימת השירים שפה בפורום, ואין שום קשר.
חוצמזה, במה שאח שלי קנה יש שני דיסקים, ופה מצויין רק אחד. מישהו יכול להאיר את עיניי? אני מרגישה מאוד מטופשת.

הטיפשות ממך והלאה!

בואי ונבחן מה בדיוק יש בדיסק הכפול שאחיך הביא מדרום אמריקה, ואז הכל (אולי) יתבהר.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifהצילו.

אוקיי, העטיפה מקדימה היא של Division Bell, אפשר לפתוח אותה ובפנים יש מילים לשלושה שירים: See Emily Play, Burning Bridges, Astronomy Domine. בדף הבא יושבות 6 בחורות עירומות עם הגב כלפיי כאילו [
] ועל הגב שלהן מצויירות העטיפות של: DSOTM, The Wall, WYWH, Relics, ועוד אחד שאני לא מזהה. [אולי Animals] מאחורה יש את העטיפה של Pulse. יכול להיות שמישהו פשוט ערבב כלמיני דברים ומכר את זה? בכלזאת, דרום אמריקה וכאלה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif דיסק ראשון:

Astronomy Domine See Emily Play The Happiest Days Of Our Lives Another Brick In The Wall (Part 2) Echoes Hey You Marooned The Great Gig In The Sky Set The Controls For The Heart Of The Sun Money Keep Talking Sheep Sorrow

Elinor BC

New member
זה צריך להיות מעורבב לא?

כי יש כאן שירים מכל מני דיסקים...

זה האוסף Echoes

(הדיסק הראשון מתוך השניים) שיצא לפני מספר שנים. זהו אוסף "המיטב" שלהם. חלק מהשירים הופיעו באוסף בגרסאות מקוצצות. אני לא יכולה לומר אם יש בידך דיסק חוקי או מזוייף - יותר סביר שמזוייף, לאור תאור העטיפה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifאוה, תודה רבה../images/Emo13.gif

כן, כנראה שהוא מזוייף.
לפחות אני יודעת מה זה בדיוק :] תודה רבה על ההיענות המהירה, הנחמדות והידע ^^

למעלה