מתחרים/וסתם מתאמנים..

מתחרים/וסתם מתאמנים..../images/Emo4.gif

מן הסתם במהלך האימונים/תחרויות יש לכם כל מיני חילוקי דיעות עם המאמן שלכם. זה יכול להיות שהוא מציב אתכם לקרב נגד משהו שלא נראה לכם, או אתם לא מסכימים עם דרך מסויימת שהוא מלמד וכו.... איך אתם פותרים דילמה כזאת? ולמי שיש סיפורים ודוגמאות אשמח לשמוע.. יניב

Boxline

New member
../images/Emo26.gif ביני ולבין מאמני

אין שום ויכוח אבל אם יש ויכוח למה שלא לנסות לדבר אחד עם השני ?

ושאתה מדבר איתו......

נגיד הוא רוצה להעלות אותך נגד יריב שאתה חושב שהוא מעל לרמתך בהרבה... האם אתה תותר לו ותלך עם המאמן שלך, למרות שאתה יודע שאתה עלול ליפול חזק? יניב

מזה?

אם המאמן אומר לצאת נגד מישהו אז כנראה הוא יודע בדיוק מה המטרה שעומדת מאחורי זה, אם אתה מאמין שהוא מעל לרמתך? אממ זו בעיה שלך וצא בכל זאת, אולי המאמן רוצה שתפסיד על מנת שתלמד ענארף!! לא היה לי ויכוח בעיניין הזה, היה שאני רציתי לצאת נגד אנשים שהוא לא הסכרים ואמר שאני ברמה ירודה בשביל זה.. מדבר איתו, לא מציק לו אומר שכן אז סבבה אומר לא אז לא!

BROWN BOMBER

New member
יניב...

מתאגרף ששואף להתחרות מול יריבים עדיפים ממנו ילמד מיריביו וירכוש את הידע שיעזור לו להיתקדם ולהצליח. אפשר לעבוד על צופה מהצד אבל ספרטאי שמשקר לעצמו וקורא לעצמו אלוף על סמך נצחונות על יריבים נחותים ממנו עתידו ליפול חזק בבוא היום. כך לדוגמא את שיין מוזלי. מתאגרף מצויין שלא שבזמנו היה אלוף עולם שארחרי הפסדיו לברנון פורסט עדיין לא חזר למקומו כאלוף. אבל מוזלי מסרב בתוקף לקרבות מעבר ושואף להתחרות מול הטובים ביותר כמו דא לה הויה ורונלד ווינקי רייט נשאר וירשם בהיסטוריה כאחד הגדולים במשקל שלו. לאומת זאת פרינס נאסים חאמד שקרא לעצמו אלוף על סמך נצחונות על יריבים מהרמה הבינונית ואלופים זקנים אחרי הפסדו לבאררה לא הצליח לחזור לעצמו ונאלץ ליפרוש. תמיד יש לשאוף להתחרות מול מתאגרף עדיף ממך אך עדיף לבחור אותם בחוכמה. אני מתכוון מתאגרפים ותיקים בעלי יכולת טכנית גבוהה ולא מתחרים עם כוח על טבעי. אין צורך להיכנס לזירה עם אחד שעלול לסכן אותך ואין לך מה ללמוד ממנו. אלה עם כן מדובר בקרב על תואר או כל סיבה חשובה אחרת.

RoyceGracie

New member
לרוב זה בא לידי ביטוי בתרגילים שלא

מתאימים לי אישית ולסגנון עבודה שלי. בתרגילים האלה אני פחות משקיע ומנסה להטמיע אותם בי... גם אני לא עובד על ליישם אותם אחר כך בספארינג

joker89

New member
המאמן מאמין בך

אז גם אתה צריך להאמין בעצמך,מי מכיר את היכולות שלך יותר טוב מהמאמן?

damnuso

New member
לדעתי האישית

ברגע שבחרת מאמן ואתה איתו הרבה זמן אז מתפתח קשר של אמון חזק בינך לבינו ואם אתה לא סומך עליו אז כנראה שאולי המאמן לא מתאים לך...... אני למשל והמאמן שלי אני סומך עליו בעיניים עצומות ואם הוא אורמ לך לעשות שמהו אז הוא מאמין בך שאתה יכול לעשות אותו ואסור לך לפקפק בעצמך.. ולזה שרשם שאם המאמן מלמד משהו וזה לא לרוחו אז הוא לא משקיע.... לדעתי זה סתם מתוך עצלנות.... כאשר המאמן מדגים משהו יש לזה מטרה שבמהלך קרב או ספארינג תיישם את זה ותראה שליטה בקרב..... זאתי רק דעתי (למנוע ויכוחים כמו במקרים קודמים)

The Indian

New member
דעתי שלי

המאמן הוא האדם היחידי שיכול לדעת עם מי כדאי לך להתחרות, ואין מה לדבר שהכל בראש שלך אם אתה חושב שתיפול, אנשים לא מוציאים אפילו חלק קטן ממה שיש להם ואם הם יפסיקו לחשוב ויתחילו להאמין בעצמם אין גבול ליכולת, ואז כבר אי אפשר לעצור אותך

למעלה