מתחרפפפנננתתתתתתת

מתחרפפפנננתתתתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

השתחררתי בסוף פברואר, מאז ועד עכשיו לא מצאתי שום עבודה.בעצם מצאתי אבל פיטרו אותי ממנה.משהו גרוע ביותר של 20 שקל לשעה, גרוע ביותר. אני מחפשת את עצמי, זקוקה לכסף.אני רוצה לרדת לאילת לעבוד שם, אבל גם בשביל אילת צריך לבוא עם כסף.כל המענק שחרור שלי(3879) הלך על משהו דחוף שהיה לי.ואין לי גרוש על התחת.אני לא יכולה לרדת לאילת לעבוד בלי כסף, כי לוקח זמן עד שרואים כסף מהעבודה, וגם יורד כסף על לינה כמעט בכל המלונות(בין 600 ל700 ש"ח
),לא מספיק צריך לעבוד בעבודות מועדפות גרועות בשביל לקבל מענק? גם עושקים אותנו בלינה:/ אני רוצה עבודה זמנית בשביל לחסוך ואחרי זה לסוע לאילת לעבוד וגם קצת להנות על הדרך. אני מאיזור הקריות -אין פה שום עבודה נורמלית שמצאתי בינתיים. מישהו יכול לגאול אותי?

גם אני הייתי במצב די דומה...

חטפתי בום.. מצאתי איזו עבודה התפטרתי ממנה כי היה מעפן.. ואזזזז הכנתי קורות חיים נכנסתי לדרושים \עבודה פה בתפוז בחרתי את הקטגוריות שלי ומצאתי מיליון עבודות ואני עובדת בעבודה סבבה עכשיו ומרוצה:) אני ממליצה בחום...בהצלחה!!!

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני מבינה אותך גם אני לא עובדת מאז שהשתחררתי והמענק גם הלך לי על כל מיני דברים. אבל את בקריות... יש לכם את הקריון
מזה עבודה נורמלית בשבילך?

קריון על הפנים, לא מתוך פינוק.באמת.כבר עבדתי

שם איפושהו.וזה חרא מקום לעבוד. לא יודעת אני מחפשת אולי מפעל שייחשב גם למועדפת.עבודה בתנאים טובים עם אנשים טובים, בלי התחייבות.

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אפשר לדעת למה ? אם תמצאי מפעל לעבודה מועדפת אז תגידי
כי אני לא מצאתי, או שלא חיפשתי טוב
. כל העבודות שחשבתי לעבוד בהם צריך להתחייב - ואני לא רוצה

מתי השתחררת? מאיפה את?

הבנתי שבאיזור התעשייה בק.חיים יש איזשהו מפעל, אני צריכה לברר... ולמה קריון חרא? כי הוא חרא :)

ט ו ל ה 1

New member
../images/Emo9.gif

אני מהצפון. הייתי המון זמן בחפשש, והשתחררתי בינואר. אבל.....יש לו חנויות יפות

MyVelouria

New member
אם...

אם קניון אלונים מתאים לך (לא רחוק מדי?) תשלחי לי מסר בפרטי... משהו זמני לפסח.

תכיני קורות חיים

א. האגודה לשחרור חיילים משוחררים. שלחו לי מליון מכתבים במהלך הרבה זמן. ב. יש תפקידים אחרים חוץ ממוכרת, חדרנית ועבודה במוקדים. את יכולה להכנס לסופרים, להיות קופאית. את יכולה להיות פקידת קבלה. את יכולה להיות מזכירה (אני עושה את זה וזה כסף יחסית טוב, אם אין לך מקצוע) את יכולה לעשות הרבה דברים, אם תחפשי. יש מספיק אתרים חינמיים ויש המון חברות השמה. לידיעתך, חברות השמה, בניגוד לכח אדם, אינם דורשים ממך כל התחייבות/תשלום. החברות שמחפשות עובדים משלמות עליך במידה ושוכרים אותך וזה לא קשור אליך.

למעלה