מתחשק לי להכין סושי

awareness3

New member
מתחשק לי להכין סושי

אז אפשר גזר, מלפפון, פלפל ולא, אי אפשר לשים אבוקדו - זה הפרי היחיד שאני פשוט לא מסוגלת להתחבר אליו...
אבל מה אפשר לשים שיהיה מרגש?
משהו שישמח גם את אלה שמעדיפים סושי שאינו טבעוני...
 

awareness3

New member
עונה לעצמי - מה דעתכם על זה?

Vegan Tamago
Tamago is a traditional Japanese dish made with egg. we recreated it with a crepe style recipe. Try our vegan version below:

Ingredients
1/2 Cup Soymilk
2/3 Cup Water
1/4 Cup Vegan Margarine, melted
1 Cup Flour
1/4 tsp Salt
2 Tbs Sugar
2 tbsp Mirin
2 tsp soy sauce
3 tsp kombu flakes
Pinch of turmeric (for color)

Directions
1. Place all the ingredients in a blender or in a bowl.
2. Blend or whisk until smooth.
3. Transfer to a 2 Cup measuring cup (for pouring) and refrigerate for 30 minutes.
4. Cook in a rectangular fry pan just like an omlette.
 

ladybug6

New member
האמת?

הרבה הרבה יותר פשוט יהיה לטגן טופו עם קצת תבלינים, זה יוצא ממש כמו טמגו.. :)
קצת סוכר ומלח יתן תוצאה שדומה לטמגו, אולי קצת רוטב סויה.
תטגני ברצועות כאלה מרובעות.
אפשרות נוספת היא לטגן את הרצועות בסויה וטריאקי או צ'ילי מתוק או כל תיבול שבא לך - זה מוסיף מרקם וטעם לסושי, מאוד טעים.

אפשרויות נוספות:
אספרגוס, בטטה, עירית ובצל ירוק - הולכים מעולה בסושי לטעמי.
פטריות מוקפצות - הכי נוח יהיה לפרוס פורטבלו גדולה לרצועות ולטגן אותן ברוטב/תבלינים.
אפשר גם סלק או צנון נאים.
גמבה זה טעים באופן מפתיע בסושי.
 

awareness3

New member
נראה מצויין, אדווח מהשטח


 
למעלה