מתחשק לי לעצבן בנות היום

מתן4ל

New member
מתחשק לי לעצבן בנות היום ../images/Emo13.gif

פישר היה שחמטאי טוב, אבל הוא היה קצת פסיכי והוא שנא את כל העולם
והנה מה שהוא חושב עליכן: " הן כולן חלשות, כל הנשים. הן טיפשות בהשוואה לגברים. הן לא צריכות לשחק שחמט, אתה יודע. הן כמו מתחילים. הן מפסידות כל משחק בודד נגד גבר. אין שחקנית שחמט בעולם שאני לא יכול לתת לה פרש יתרון ועדיין לנצח - בובי פישר. (פישר הוא פישר אבל פרש הוא פרש - טל בתגובה) " [אני לא מתכוון להגיד שהוא צודק עד שלא נעשה תחרות (ואני כמעט מפסיד לאח שלי הקטן בלי פרש) אבל סתם היה לי משעמם כאן והתחשק לי לכתוב משהוא שכולם יגיבו עליו בטוח
] ------------------------------------------------------------------------ המקור: They're all weak, all women. They're stupid compared to men. They shouldn't play chess, you know. They're like beginners. They lose every single game against a man. There isn't a woman player in the world I can't give knight-odds to and still beat. – Bobby Fischer Fischer is Fischer, but a horse is a horse. – Mikhail Tal (upon hearing Bobby Fischer’s claim that he could beat any female player in the world giving her knight odds) http://www.chessville.com/misc/Quotes/misc_trivia_quotes_fischer.htm כל שאר הציטוטים שלו (אם מישהוא מוצא משו יפה אחר שם שיביא
)

Julia23

New member
ותן לי להגיב ראשונה :]

גם לי מתחשק לעצבן בנות, והאמת שאני עוסקת בתחום כבר כמה שנים טובות, אם אתה זקוק לדרכים מקוריות רק צור קשור ;) .. יומקסים. עדן

איפי1

New member
ממש לא מעצבן אותי.

אני בכלל לא יודעת איך לשחק שח מט. חוץ מהקטע בהארי פוטר- מעולם לא ראיתי משחק כזה. אז ממש לא אכפת לי מה הוא אומר

pieceofmadness

New member
יפה יפה!!

באופן עקרוני, הוא ממש ממש צודק. לא רק כי הוא היה פסיכי לגמרי (פעם הוא ביקש שיכרתו את כל הברושים בדרך למשחק, כי לא מתחשק לו לראות ברושים על הדרך.... הוא גם היה מחטט באוזניים תוך כדי משחק ולש את הדונג העילאי של עצמו. אולי יש באמת משהו מיוחד בפסולת האוזניים הצהובה של גאונים...) נשים הן באמת טיפשות נורא, הראש שלהן לא מסוגל להתרכז בכלום. הן גם כולן חסרות רגש, חסרות בינה בסיסית וחסרות שרירים. לא רק שאסור לתת להן לשחק שחמט, אסור בכלל לתת להן לעשות שום דבר בכלל. שישבו כל היום על הספה בסלון עם רגליים למעלה, ושהגברים יעשו את הכל. באמת שהן לא מסוגלות לשום דבר! באמת! רק לישון הן יכולות!! מתן, קדימה, להפשיל שרוולים. נ.ב. ברוב המשחקים שלי נגד גברים, ניצחתי אני, אבל אני לא אבלבל אותך עם העובדות...

מתן4ל

New member
המ... זה לא היה על שחמט כ"כ...

וזה היה אמור ליהיות לינק מצחיק למדי... אבל גם הצריח לF8 לא היה מצחיק במיוחד

מתן4ל

New member
כן אני מכיר את הירידות האלה,

אני ירד חצי שעה ברגל ויהיה מבסוט שהבנתי אותך ואז כשאני ירצה לחזור הביתה אני יצטרך לחזור חצי שעה *בעליה*. אני מוכן לנסות אבל אני מזהיר אותך שאם אני אתעייף יותר מדי אני נשאר לישון בסוף דעתך ויחזור באוטובוס...

pieceofmadness

New member
דבר ראשון

אם תפסיק לדבר על עצמך בגוף נסתר, האנושות כולה תנשום לרווחה. דבר שני, אם תבקש יפה יפה, אני אסכים להקפיץ אותך הביתה אם תישאר לישון. (כי כאן למטה בפינה אין תחנה, ואני בכלל הרבה יותר לארג'ית מאריק ברמן). ככה זה בחיים - כל ירידה לצורך עלייה. איזה כיף שנולדו חז"ל.

מתן4ל

New member
ואגב,

לא איכזבת אותי, אחרי תגובות צפויות כמו: הוא לא צודק לא אכפת לי ואחת שמנסה להתחיל איתי(?!) שמחתי לקרוא משהוא משעשע סוף-סוף. ולא הכרתי את הסיפור על הברושים
ונדמה לי שבובי פישר לא אמר שהוא שוטף כלים יותר טוב מכל בחורה (כשיש לה יתרון של פרש) אז תורידי את הבירה ותסגרי את הטלויזיה
נ.ב. גם אני ברוב המשחקים שלי נגד גברים ניצחתי...

מתן4ל

New member
אמל'ה זו הייתה אמורה ליהיות מחמאה..

מה זה הפרצוף המפחיד הזה... את מוזמנת לכתוב הערה משמימה על זה שהסטית תקן בהתפלגות שחרני השחמט אצל גברים גבוהה יותר מאצל נשים ולא הממוצע או משהוא כזה ואז אני אוכל לחזור בי מהמחמאה ואז לא תחשבי שאני חושב שאת נערת שעשועים ואז הסמיילי בהודעה הבאה שלך יהיה צהוב ומחייך ואז אני אוכל להרגע. נ.ב. מצד שני אני חייב להודות שזה די טיפשי מצידי לבזבז מחמאה על בחורה תפוסה

pieceofmadness

New member
../images/Emo13.gif בהחלט אפשר להירגע

מחמאות זה אף פעם לא טיפשי, כל עוד אני בצד הסופג כמובן.... (כה אמרה המכורה לביקורת זבת דם!) העובדה שאני חצי תפוסה לא מונעת ממני לחמוד לצון (כןכן, "לא תחמוד", אני יודעת, אבל עם לצון אני on first name terms ולא ממש אכפת לו) ולשגר פרצופונים זועפים לאנשים שלא מגיע להם. מי שמזמין אותי לכתוב הערות משמימות, מקבל בתמורה הזמנה אפלה לדו-קרב בסימטה צדדית חשוכה. בלי עדים. נ.ב. לא, לא שכחתי להגיד את זה. תודה.

מתן4ל

New member
../images/Emo13.gif

אגב, בקשר לדו קרב את לא אמורה לעשות דו קרב כשאת תפוסה, עד כמה שאני זוכר את ספר החוקים העתיק: דו קרב עושים כשיש 2 בנים בחורה באמצע וצריך להחליט מי מקבל אותה. כשאת תפוסה את לא צריכה לצאת לדו קרב. [למעשה במקרה שלך את בת אז את לא יוצאת בכלל לדו קרב סתם אמורה לחכות בשקט שכמה בנים סתומים יהרגו אחד את השני]. כשיש 2 בנים בלי בחורה הם לא צריכים לעשות כלום. וכשיש בן ובת בסמטה חשוכה הם אמורים לעשות משהוא אחר שלא כתוב בספר החוקים...

למעלה