מתחשק לי....

הצילצול

New member
מתחשק לי....

להביא פה לכולם
או
או
או
על חשבון ה

LauraLF

New member
ואי תודההה

אני אזמין
איך את יודע שאשתי שותה יין לבן??? אה עכשיו הכל ברור לי היא היתה פה כבר הרבה פעמים ואתה והיא עשיתם מעשים מגונים לצלילי קולה הערב של קריסטל וקול העורב של צאד...

leeo

New member
חחח.. מה יש...

למפיקים מ"עכשיו הכול ברור לי"? עכשיו הכול ברור לי... אנשים שרואים תשוקות הם אנשים בררנים...

I n n u e n d o

New member
עכשיו הכל ברור לי.......

איך הדירה של אורוויל נשרפה....... עורב עבר והיה בטעות תקוע לו גפרור על הרגל ובטעות הגפרור נדלק והצית את הדירה.

Bow Wow2004

New member
יה!! שרשור "עכשיו הכל ברור לי"!!!

תורי. צ'ריטי וקיי נמצאות במטבח. צ'ריטי הכועסת באה אל קיי. צ'ריטי: "אני יודעת מה עשית... עכשיו הכל ברור לי... זה קשור לקארי!" *קיי נבהלת* צ'ריטי: "שמת יותר מדי קארי בתבשיל של גרייס כדי שלא יצא לה טוב ואז היא תהיה חייבת לקחת אותנו ללובסטר-שאק לארוחת ערב! קי: "אמ..." צ'ריטי: "תודה קיי. את חברה טובה" *מתחבקות*

python 4

New member
הי, גם אני רוצה!

אפשר גם להצטרף לשרשור ה- 'עכשיו הכל ברור לי' היומי? OK, here goes: טיסי: "היי, איב, אמרת משהו על תמונות? עכשיו הכל ברור לי..." "את מתכוונת לתמונות שנמצאות בידי אייבי, המתכוונת להשתמש בהם נגדך כדי להשיג את סם, אהובה משכבר הימים, תמונות שמראות אותך ואת ג'וליאן אויבי השנוא שוכבים, ומזה נכנסת להריון, ויצא לך צ'אד שמאוהב בוויטני וחוזר חלילה, וגם תרזה מאוהבת באית'ן ושרי בלואיס, וזה גם התברר לי כרגע. אגב, צ'רלס היה זה שרצח את דיאנה וה- CIA דאגו לחסל את קנדי, ואם זה לא מספיק אז באו ואוו זו בעצם זהות שנייה של רעות שמנסה לעורר עניין בפורום. אה כן, וקיי מאוהבת במיגל".

python 4

New member
עכשיו כשאני חושב על זה -

אנחנו יודעים למה צ'רלס ניסה לחסל את דיאנה - הרי שרידן היתה החברה הכי טובה שלה אז הוא כנראה הניח שהיא תהיה איתם באוטו באותו זמן. לא?

Bow Wow2004

New member
אמ... אה... אני! אני! אני עכשיו...

אייבי באה לגרייס. אייבי: "טוב שראיתי אותך גרייס. אני חייבת להתוודות בפנייך. אני מכורה לסם!" גרייס: "אני יודעת... אבל למה שמרת את זה בסוד כל הזמן הזה?" *אייבי מבולבלת* גרייס: "יש בהרמוני אנשים נהדרים שיוכלו לעזור לך להתמודד עם ההתמכרות שלך. טוב שעשית את הצעד הראשון והתוודית, אייבי. סם מסוכן לך, במיוחד שסם קשה, אם את מבינה למה אני מתכוונת" אייבי: "כן, יצא לי כבר לראות סם... קשה..." גרייס: "בכל אופן, זה ידוע שהחומרים האלה מזיקים לך אייבי. אמרי לא לסמים! אוי, אני כל כך אוהבת אותך!" אייבי וגרייס מתחבקות. אייבי נושמת לרווחה...

leeo

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifהרגת אותי עכשיו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

I n n u e n d o

New member
מיאו

*איב בוהה בחלון,חושבת על הילד שהיא איבדה* טיסי נכנס ואומר:אני יודע.עכשיו הכל ברור לי...........................................אני יודע למה את ככה. איב: באמת?טיסי אני יכולה להסביר. טיסי: אין מה להסביר....אויש אני כל כך כועס!!! איב: טיסי מותק אני יכולה להסביר......! טיסי:מה יש להסביר ביקשת ממני לנקות את החלון לפני שבוע כי את,אישתי המושלמת[חחחחחח] כל כך עסוקה בעבודה,אני אעשה את זה עכשיו מותק!

leeo

New member
חחח../images/Emo6.gif

עד כמה אפשר להיות מטומטמים?..

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif אני רוצה../images/Emo26.gif

אמממ קודם כל לאכול ב
,
עם
,
ו
(
) ולקינוח,
או
וגם
........ חח בסוף אני יראה כמו

למעלה