מתחתנים?!

Lir האחת

New member
מתחתנים?! ../images/Emo12.gif

יש לי חברה מהלימודים שהכירה בחור לפני כ-5 חודשים, ובסופ"ש האחרון שהם בילו יחד, הוא הציע לה להתחתן איתו. שניהם בסביבות גיל ה-30. אני מאמינה שזה מספיק זמן לדעת אם אתה אוהב את אותו אדם ואם אתה רואה את העתיד שלך איתו, אבל עדיין, זה נתפס אצלי קצת מהר מידי
לא יודעת, אולי זה קשור לזה ששניהם בגילאי ה- 30 כבר? מה אתם חושבים? מהו הזמן האידיאלי, לפי דעתכם, שצריך לחכות לפני שמתחתנים? כמה זמן אתם הייתם רוצים לפני שהייתם מציעים/מסכימים להתחתן...
עד כמה אתם נמצאים היום קרובים לנקודה, שבה אתם רואים את עצמכם נכנסים מתחת לחופה?

danielo18

New member
בדיוק אני שמעתי משהו יותר מוזר!

חבר ילדות שלי,התארס לפני כמה ימים כשהוא מכיר את הבחורה רק חודש,ואת החתונה הם קבעו לעוד חודשיים (בחור בן 22,לא יותר). ואני אומר...WTF???? אני חייב להכיר אותה לפחות שנה כדי שאני בכלל אתחיל לדמיין באופן חד פעמי הצעת חתונה לא כל שכן חתונה וילדים ומשכנתא.... כמה אני קרוב לקטע של החתונה? ממש לא רחוק,עניין של 4-5 שנים,לא יותר!

pain is MY love

New member
לא בהכרח מוזר

כידוע, חבר שלי כמעט בן 30 והוא הציע לי נישואים אחרי חודשיים שהיינו ביחד אז כן כנראה שבגיל הזה כבר יודעים טוב מאוד מה מחפשים ומה רוצים בחיים אז כשמרגישים שזזה זה פשוט עושים את הצעד. אני עדיין בת 21 ככה שאני לא ממהרת לשום מקום יש הצעה, יש טבעת, יש תוכניות אבל אין תאריך ואין לחץ כי אנחנו לא בורחים לשום מקום זה המצב האידיאלי מבחינתי לראות ש"זה זה" אפשר גם אחרי חודשיים אבל לעשות את הצעד הסופי יכול לקחת לנו עוד שנים ואנחנו לא ממהרים לשום מקום כי זאת באמת החלטה חשובה ומפה אין דרך חזרה אז אין טעם לרוץ צריך לקחת הכל באיזי ולעשות את זה כששני בני הזוג מרגישים מוכנים. אני בינתיים מחפשת לי שמלות כלה ואולמות

זכוכיות

New member
אני לא חושבת שאחרי 5 חודשים

אפשר לדעת שקשר כלשהו הוא לנצח. אפשר לחשוד, ובאופן מפתיע גם לדייק, אבל נראה לי שסטטיסטית, אנשים טועים יותר מאשר הם מדייקים. לפחות אני חשבתי בעבר לפחות פעמיים (אולי יותר? אני כבר לא זוכרת) שעם אדם מסויים אני נשארת לנצח נצחים, אחרי 5 חודשים, אחרי שנה וגם אחרי שנתיים- ובכל זאת הגיע הרגע שבו שיניתי את דעתי והחלטתי שאני צריכה משהו אחר. 5 חודשים- זו עוד ההתלהבות, זו ההתרגשות, הכל חדש ומיוחד, רוב הקשרים נגמרים גם כשהשלב הזה עובר, אלו שעוברים לשלב הבא בשלום- הם אלו שיש להם את ה"זכות" לדבר על נצח בלי לגרום לי לגחך.

יש לי חדשות בשבילך

גם אחרי 8 שנים אי אפשר לדעת שזה זה לדעתי כל זמן הוא זמן טוב אם שניהם מרגישים בטוחים בקשר למה לא?? אהבה צריך לדעת לשמור ולטפח זה המדד היחיד אם הקשר יצליח או לא זה לא משנה כמה זמן הם היו ביחד אני מנקודת מבטי עכשיו אין ליבעייה להתחתן גם אחרי חודשיים אם אני חושב שהיא האחת

RVD18

New member
קצת מהר אבל גיל 30

גיל שכבר הרבה אנשים רוצים להתחתן בו ולהקים משפחה אז זה נראה לי בסדר. אם טוב להם אין סיבה למשוך את זה בלי להתחתן.

Dark Muse

New member
סיכוי גבוה שכן

חצי שנה זה לא מספיק זמן כדי לדעת איך זה לגור ביחד במשך שנים. דווקא זה שהם בני 30, זה דוחף אותם עוד יותר למהר עם השטויות האלו מבלי להתייחס לגורמים אחרים. הפחד להשאר רווקים וזקנים.

RVD18

New member
איזה שטויות

אתה בכלל לא מכיר אותם... זה תלוי באופי של בני הזוג, במצב הכלכלי, ועוד הרבה דברים. בת דוד שלי הכירה מישהו בצבא, אחרי פחות משנה התחתנו והיום הם חיים באושר (בלי עין הרע). לא אומר שאין סיכוי שמי שמתחתן מהר יתגרש, אבל אני חושב שבגיל 30 אנשים יותר בוגרים כדי לקבל החלטות כאלה. אתה יודע מה? גם בגיל צעיר יותר, זה תלוי בבן אדם.

Dark Muse

New member
שטויות שטויות

הנתונים לא משקרים. הגירושים בארץ משגשגים.

RVD18

New member
הנתונים אומרים שרוב הגירושים

קרו לזוגות שהתחתנו אחרי תקופת היכרות קצרה? אנחנו לא יודעים את זה.

RVD18

New member
אפשר להניח

שאלה זוגות שלא היו מוכנים, לא בהכרח כאלה שהתחנתו אחרי שנה או פחות
(למשל זוגות שאין להם מקצוע מסודר או במצב כלכלי לא טוב, שזה יכול לקרות גם לזוגות שנמצאים ביחד הרבה זמן. או שהם פשוט לא מתאימים). אני רק אומר, יש ויש, לא בהכרח הייתי מנבא עתיד שחור לזוג שליר סיפרה עליו.

../images/Emo45.gif

לגמרי. אחותי הגדולה מתחתנת עוד 5 חודשים, את בעלה לעתיד היא מכירה שנה ו3 חודשים בדיוק
הוא הציע לה נישואין אחרי 10 חודשים שהיו ביחד.

Zoharrr

New member
אני חושבת,

שכשיודעים - יודעים. ולא יעזור כלום... אני ואלכס דיברנו על חתונה בערך אחרי חודש ביחד,ואומנם לא התחתנו אבל אנחנו כמעט שנתיים ביחד והתחושה אותו הדבר רק חזקה בהרבה :) (חמוד...בידיוק היום דיברנו על הקצונה שהוא רוצה ללכת אליה אז הוא דיבר על המענק ואמר:"כן אבל תחשבי ש____ ש"ח ילך לנו על החתונה,ו___ ש"ח ילך על אוטו..." כמעט התלעפתי מרוב שהוא היה בונבון :)) החבר הכי טוב שלי יצא עם בחורה 4 שנים,היו בטוחים שהולכים להתחתן,נפרדו,הכיר בחורה...אחרי הדייט הראשון הוא אמר לי שהולך הולך להתחתן איתה,אחרי חצי שנה הציע,אחרי 8 חודשים הם נישאו,והם הם נשואים באושר עם תינוקת מקסימה ואוהבים רק יותר ויותר :) ואני מכירה אנשים שיצאו 8-7 שנים,התחתנו והתגרשו אחרי חצי שנה. ואנחנו בהחלט בנקודה שאנחנו רואים את עצמנו מתחת לחופה. אבל המצב הכלכלי לא מאפר,אז מחכים בסובלנות ובכיף גדול :)

NaboGirl

New member
זה מאוד מאוד תלוי במזל

תמיד כולם אומרים שצריך לגור איתו לפני, להכיר אותו...אז זה בולשיט. הכל תלוי בבנאדם, באיך מסתדרים ביחד, באופי. אחותי גרה עם מישהו 3 שנים (!), התחתנה איתו, בערך חודש אחרי החתונה הבנאדם נהיה מפלצת והם התגרשו.. לעומת זאת, עם בעלה השני היא התחנה אחרי 3 חודשים של היכרות, והם כבר 3 שנים נשואים +ילדה בדרך כשיודעים שזה זה, זה זה. זה לא משנה כמה זמן. אני אומנם לא תומכת בלהתחתן בגיל 20, אבל בגיל המתאים, צריך לעשות את הצעד כשיודעים ומותר לא כל כך להתמזמז עם הזמן.

למעלה