מתחת לחגורה: דניס הנובר נלחם בעיריית הרצליה

מתחת לחגורה: דניס הנובר נלחם בעיריית הרצליה

מתחת לחגורה: דניס הנובר נלחם בעיריית הרצליה הוא חינך דורות של ילדים בארץ על ברכי אמנויות הלחימה, אימן אנשי שב"כ ולוחמי צה"ל ופיתח את שיטת 'דניס הישרדות'. אבל היום מנהל דניס הנובר מהרצליה את הקרב הכי חשוב לו - הקרב על הכבוד. העירייה דורשת לפנותו בשל סירובו לשלם שכירות על הנכס והוא מצדו לא מתכוון להתפנות לעצומה http://www.atzuma.co.il/fightforsurvival לכתבת מקומון

SOM CHAI

New member
מה אתה בעצם אומר?

שנחתום על עצומה כדי לא לסגור לדניס את המכון בגלל שהוא לא רוצה לשלם שכירות??? וואלק יופי... שישלם שכירות! כמו כל בעל עסק וכמו כל מאמן בארץ. יניב , נראה לך שיום אחד רענן יפרסם עצומה כדי לא לסגור את המכון במוזס בגלל סיום חוזה השכירות? אני בטוח שלא. מעניין אותי לדעת מה חושבים מאמנים בענף.

אני עדיין לא אמרתי כלום גבר....

כל אחד הטוב בעינו יעשה. אני לא חושב שצריך לתת לו להתחמק מתשלום לגמרי, מה שאני חושב שצריכים להקל לו על הסכום לתשלום. יניב

steven segal

New member
דניס הוא מוסד בארץ אבן יסוד בחינך ומורשת

לא עיריית הרצליה צריכה למנוע את סגירת המקום, מי שצריך למנוע את סגירת המקום הוא שר החינוך התרבות והספורט !!! דניס תרם לעיצוב הנוער ולעם ישראל תרומה תרבותית וערכית לא פחותה ממה שתרם חיים נחמן ביאליק בתחום הספרות וכמו שיש בית יצחק שדה כך צריך לתת את הקרדיט לאנשים כמו דניס ולציין את המכון שלו כאתר מורשת ייחודי.

אבל עדיין סטיבן סיגל...

היה חוזה שהסתיים... אז כנראה לפני 20 שנה, היה לדניס פקיד בעיריה שהלך לקראתו ... עכשיו זמנים השתנו, מה שמעניין עיריות זה לעשות כסף וכמה שיותר, ומהבחינה החוקית הוא צריך לשלם.... אני בעד ללכת לקראתו, הבן אדם 27 שנים לא שילם, לפחות תתנו לו סכום נורמלי.... יניב

steven segal

New member
חוקית אפשר לתת לו מעמד של מוסד חינוכי

את החוק אפשר לכופף לכל כיוון שרק רוצים. תסתכל מה קורה עם ישיבות, כולים, תלמודי תורה וכיו"ב. האם כולם משלמים ? האם לכולם יש זכות קיום ? האם כולם עומדים בדרישות החוק ? מה ההבדל ? להם יש פוליטיקאים ששומרים על האינטרסים שלהם. להם יש לובי למען זרמי החינוך שלהם. אני חושב שגם לענפי הלחימה כמו בכל מדינה מתוקנת ולטובת החברה צריך להיות לובי חינוכי ותמיכה ממשרדי הממשלה כדי להרחיק נוער מהרחובות וכדי לחנך בדרך משלימה את מה שבתי הספר וההורים לא נותנים. תרומתו של דניס לחינוך כה משמעותית שצריך ללכת לקראתו. אני בעד שכל מי שמחזיק מועדון לאמנויות לחימה ותורם בחינוך יוכר ויסובסד על ידי תקציב החינוך כולל מכונים כמו של רענן טל.

למעלה