מתחת לשמיים- גירסה באנגלית

tama4

New member
מתחת לשמיים- גירסה באנגלית

שמעתי חלק מהשיר המקורי- באנגלית, וזה מתחיל כך this is the end, the end of the beginning יש למישהו קובץ בו אני אוכל לשמוע את השיר או לקבל את המילים שלו? תודה רבה רבה!!!!

handlessman

New member
למה את מתכוונת "השיר המקורי"?

את אומרת ש"מתחת לשמיים" זה שיר מתורגם??? המילים הם של יונתן גפן, והלחן של ברוזה. אם יש גרסה באנגלית שתורגמה מהגרסה של ברוזה, אז אין לי מושג עליה בכל אופן...

tama4

New member
לא...

ראיתי בטלויזיה מצעד שירי אהבה- ואז הופיע ברוזה ואמר שהשיר הזה במקור נכתב באנגלית ומאיר אריאל כתב לו מילים באנגלית..לפי מה שאני הבנתי- ברוזה כתב את השיר המקורי באנגלית..

handlessman

New member
עדיין לא הבנתי...

"שהשיר הזה במקור נכתב באנגלית ומאיר אריאל כתב לו מילים באנגלית" ?????

glitter8

New member
היכן שמעת את הביצוע?

ברדיו? בהופעה? ניסית להעלות בגוגל?

romens

New member
אז הסיפור האמיתי

ברוזה כתב את השיר הזה באנגלית. באחד מהימים שמאיר ודויד נפגשו יחדיו , אני חושב בית של מאיר, אז דויד הביא לו את המילים , ומאיר תרגם את השיר לעברית בשירותים, כן כן בשירותים, מתחת לשמים הוא שיר שתורגם בשירותים, תמיד אמרו שהשירותים הוא מקום בו יש הכי הרבה השערה=]

romens

New member
בארור

התוכנית שהייתה לקוטנר ב24 "מרגיש בבית" אני חושב שקראו לה, אחלה תוכנית הייתה, גם חמי רודנר עשה תוכנית דומה, וגם הוא אירח שם את ברוזה, נחמד לא?

handlessman

New member
נכון...

בשירותים יוצאים הרבה דברים מעניינים...

tama4

New member
אז אולי תוכל לעזור לי

יש לך אולי את השיר או את המילים שלו... היה מצעד בערוץ 7 בהוט- מצעד שירי אהבה של שנות ה90 וברוזה זכה במקום הראשון.שמעתי רק את המשפט הראשון this is the end,the end of the beginning וכן, הפכתי את כלללל גוגל ולא מצאתי אפילו רמז לשיר הזה...

handlessman

New member
אם יש את זה מוקלט...

אז זה בטוח האמ-אמא של הבי-סיידים... ואם אפשר להשיג את זה מאיפשהו, אז כנראה מהתחנות רדיו / טלוויזיה ששידרו את זה. זה חתיכת עסק, אבל מה לעשות.. וואלה עכשיו כשניסיתי לשיר את השורה שאמרת על השורה הראשונה של מתחת לשמיים, זה יוצא מתאים...

glitter8

New member
בקיצור, תפני לארכיון של הוט,

תמורת סכום לא בהכרח סמלי הם יוכלו לתת לך עותק של השיר, זה יקח קצת עבודת מחקר להגיע לכתובת הנכונה, אבל יצא לי כבר לעשות דברים כאלה, אם תסבירי להם מה חשיבות העניין עבורך הם ישמחו לעזור לך.

למעלה