מתחת

• פותח הנושא CSM
  • פורסם בתאריך

CSM

New member
מתחת

איזה פרק תחת! היה די משעמם חייבים לציין, כמה שלא ינסו העונה הזו פשוט לא משהו... היחידים שצופים בה עדיין (נראה לי שזה מסתכם בחברי הפורום הזה), צופים בה מתוך נאמנות או מתוך שיפיות או משהו כזה, וממשמן כבר לא בגלל העלילות המפחידות/מרתקות שהיו פעם הסיבה העיקרית שהביאה צופים מלכתחילה... נו טוב לפחות היו לנו עוד כמה שניות להסתכל על ג'יליאן ולהבין שהיא פשוט מבוזבזת בסדרה הזו, ושהרבה יותר יפה לה בלונדיני! CSM

היה באמת פרק די גרוע.

ומה קרה,זהו ? הסיפור עם מאלדר וחיילי-העל נגמר ,או מה ? עוד דבר.. אתמול ביקרתי באוזן השלישית,ושאלתי אם יש עונות ראשונות של תיקים באפלה בוידאו או די וי די,ומישהו הביא לי איזה 5 קלטות,אחד הסרט,והנותרים הם אוספים או משהו כזה. עכשיו,מאוד מוזר לי שהם לא מחזיקים עונות של תיקים באפלה. סדרה מאוד ידועה ומפורסמת,וסדרות אחרות,אף פחות ידועות ממנה ,כן נמצאות שם. אז בכל מקרה,מישהו יודע איפה אפשר להשיג עונות ראשונות ? ראיתי את עונות 2,3,4,6,7, ו-9. את העונה הראשונה אני משתוקקת לראות.

varty

New member
אני לא ראיתי שום פרק העונה

ואני גאה בזה! רק את הפרק הראשון וגם אותו חצי. משעמם!!! אבל את וילאם רציתי לראות. פרק כל כך מזעזע! ועוד פרק ששכחתי את שמו אבל פספסתי אותו גם ככה אז לא משנה. ןלחשוב שהייתי פריקית של תיקים... אבל את כל העונה הזאת ראיתי לפני שנתיים דרך האינטרנט, אולי בגלל זה אני לא רואה את זה עכשיו בטלעד.

למעלה