מתח בעבודה- המשך

rolada7

New member
מתח בעבודה- המשך

המשך מהקישור הזה:
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=940&messageid=178365528

אז לא עשיתי את המפגש כי נורא חששתי להיפגע, זה הקפיא אותי בכל פעם כשניגשתי ורציתי להעלות את זה.
אתמול זה פשוט נפתח בעקבות ויכוח בעקבות דבר פעוט, הויכוח התעצם והתגלו ביטויים לא פשוטים של רגשות בין שותפה X לשותפה Y וגם אני והמנהל היו נוכחים.
שותפה Y מאוד רצתה לפתוח את זה שהיא מרגישה שאני וX מרכלות עליה ואני הבאתי את זה לידיעתה וזה צבוע, שלפני שהגעתי לx ו y היה קשר קרוב ומאז שהגעתי הדברים התהפכו. זה נפתח, הובע שיש פגיעה אך שותפה X התבצרה, אני אמרתי שמהרגע שהגעתי יש אוירה לא נעימה בצוות והרגשתי שאני בין הפטיש לסדן, וכשהיו התקלויות באתי ואמרתי את הדברים שאני רואה מתוך מקום לשמור על אוירה נעימה בצוות .ושרציתי ליזום שיחות איתן אבל פחדתי להיפגע ולצאת בתור זאת שמסכסכת.
האופן שהשיחה התנהלה הפחידה אותי כי לא הבנתי מה קורה, המנהל התמקד בי בשאלות ולא ממש יודעת איך לפרש את זה.
האם אפשר לשאול את הקלפים- מה עלי להבין מהשיחה שהתנהלה אתמול?

תודה מהלב.

מה קרה היום בעבודה ביניכם? האם המנהל פנה אלייך?

אם יש איזושהיא התפתחות-כתבי בבקשה.

rolada7

New member
תשובה

הנושא לא עלה שוב מאז אתמול.
זה היה מאוד טעון.

rolada7

New member
התפתחות מהיום

Y פנתה אלי ואמרה לי שהיה לה צורך לפתוח את הדברים מתוך שמירה עלי, וגם אמרה שהרבה דברים ישבו לה על הלב והרגישה שאני פועלת ממקום של קינאה וממקום לא נקי כדי לסכסך בינה לבין X כי לא הסתדרתי עם X. נורא נפגעתי מזה ואמרתי לה שזה היה הפחד הכי גדול שלי.וזה נורא סותר איך לשמור עלי אם היא חושבת שאני סכסכנית ורכלנית? לא רציתי להתערב ביניהן אלא מה שהיה חשוב לי שתהיה עבודת צוות. המתח ביניהן לא קרה בגלל שאני גרמתי לזה, אלא שהיה טריגר, ואני לא פועלת ממניעים נסתרים , היה לי חשוב לשמור על חברות מקצועית עם שתיהן והרגשתי שאני בין הפטיש לסדן.היא אמרה שראתה שאנחנו מסתדרות לכן היא הסיקה כך והחליטה למחוק אותנו מהפייסבוק, ואמרה שהיא כמו ספר פתוח אז אמרתי לה שלחכות עם זה שלוש שנים ולהגיד שמחקה מהפייסבוק זה לא ספר פתוח ולא מגיע ממקום של תקשורת. היא אמרה שהיא יותר לא מרגישה שאני פועלת ממקום לא נקי ושאמרה את זה כי היא עמוסה ועוברים עליה הרבה התמודדויות וזה פשוט התפוצץ, אז אמרתי לה שאני לא רגועה מזה וחשוב שנמשיך לדבר על כך, ובטח גם שתגיד לי ישירות אם היא חושבת דברים כאלה ולא לחכות שלוש שנים כדי שזה יתפוצץ. וכמובן שהיא לא צריכה להסיק דברים ממראית עין.

rolada7

New member
תשובה

השאלה שנשאלה:
מה עלי לעשות לגבי ההתלבטות בעזיבה את מקום x?
&nbsp
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - מלך המטות
עיצה - ירח
תוצאה - עשר החרבות

את מרגישה שמפנים לך עורף

ציפית להרבה מהמנהל ומומלץ לבחון היטב בתוכך את כל ההשלכות של העזיבה.
זה לא ישרת לך שום מטרה ולהיפך צעד כזה יגרום לך להרגיש רע יותר עם עצמך.
הרבה טוב ובהצלחה.
&nbsp

rolada7

New member
זה מה שעלי להבין מהשיחה שהתנהלה גם?

וכיצד מומלץ להתנהל לבאות?

הפריסה מתייחסת רק להתלבטות לגבי עזיבת מקום

העבודה.
המשפט הראשון מתייחס למצב קיים כרגע.

rolada7

New member
יש אפשרות לעשות פריסה בנוגע למצב כרגע?

וכיצד מומלץ להתנהל

rolada7

New member
תשובה

השאלה שנשאלה:
איך עלי להתנהג בעקבות ההתרחשות האחרונה?
&nbsp
תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה:
הווה - העולם
עיצה - חמש הגביעים
תוצאה - שני המטות

נראה שהמעגל שם נסגר

ואת בפני סיום.
מומלץ לדבר על מה שכואב, על כך שנפגעת ועל תחושותייך בעקבות השיחה בה היה המנהל מעורב.
לא מומלץ לדבר עם הבנות-רק איתו.
התוצאה לכך תוביל לבחינת המצב התעסוקתי מבחינתך.
בהצלחה.
&nbsp

rolada7

New member
כלומר זה משלים את הפריס הקודמת

קודם לשוחח עם המנהל ואז לעזוב"התוצאה לכך תוביל לבחינת המצב התעסוקתי מבחינתך."

rolada7

New member
סליחה, נסערת

הסקתי מכתבייך שהמעגל שם נסגר ואני עומדת בפני סיום והשיחה עם המנהל תביא אותי לבחינת המצב התעסוקתי מבחינתי - אז הסקתי שזה מקיש על סיום העבודה.
אני באמת מרגישה פגועה כי שלוש שנים התמודדתי עם זה וביקשתי את התערבותו ויידעתי אותו בדבר האוירה הלא נעימה וזה התפוצץ לי בפרצוף בכותרת הזו.
&nbsp
בסופו של דבר במסגרת הצוות אני מרגישה שהיה לי שם תפקיד אנרגטי מבחינת הקשרים ביניהם וסיימתי אותו.
&nbsp
אורליט אני מודה לך מאוד.

חשוב

שתדברי על מה שאת מרגישה ולכן הפריסה מראה לך שלאחר הדברים שתאמרי -לך תהיה היכולת שלך לבחון את ההמשך במקום זה.
השורה שכתבת שמתחילה במילה בסופו... היא עיקר העיקרים כאן בשבילך.
שמחתי לעזור ואני מאחלת לך הרבה טוב!!
&nbsp

rolada7

New member
תודה יקרה

אני אתן לזה זמן, וכמובן אחשוב על הדברים.
מרגישה שכרגע הפרופרציות שאני נותנת להכל מוגזמות מאוד
כמו כן ההרגשה שהמנהל או הצוות מפנה לי עורף היא לא נכונה
אני מרגישה שמאוד מעריכים אותי ובדברים מאוד חשובים קיבלתי תמיכה ופידבקים.
&nbsp
אני מרגישה שעם המנהל במיוחד בנינו יחסי אמון מיוחדים.
ולהעלות את הנושא הזה זה לחפש אש איפה שאין.
יש עוד הרבה תפקידים שלא סיימתי איתם :)

למעלה