מתח

מתח

אני בת 36אמא ל-2 בנים..אחד מהם עם בעיית קשב ורוכז דבר שיוצר מתחים ומריבות רבות בבית. בעלי החל כבר טפול בציפרלקס ואני מסרבת להתחיל בטפול תרופתי ומעדיפה להסתפק כרגע ברפואה הטבעית.. התחלתי טפול ברסקיו מזה שבוע ימים 4 פעמים ביום(ספריי-2 טפיות בכל פעם)אני מרגישה פחות לחוצה.אך עדיין הדרך עוד ארוכה ... השאלה אם זה הטפול הנכון?או שמא עליי לפנות ולנסות משהו אחר ואו ללכת לפסכיאטר/פסיכולוג שיחות וכו..? אשמח לשמוע חוות דעת ..

מתח חרדה

האב(בעלי) מטופל בציפרלקס כשנה ומאד מרוצה למרות שאני ממש לא בעד ,הבעיה שאני לא רוצה להתחיל טפול תרופתי ומעדיפה משהו טבעי.. לפחות בתור התחלה........... אני כולה בת 36 ולהתחיל מעכשיו עם תרופות כגון אלו לא ממש בא לי .... התחלתי לפני שבוע וקצת טפול ברסקיו ספריי 4 פעמים ביום(2 טפות בכל פעם)אני לא אומר שזה הרגיע לגמרי ,אך אני מרגישה שאני פחות עצבנית או יותר נכון עם קצת יותר סבלנות עד שאני מגיבה.. אך שוב לא בטוחה שזה מה שאני צריכה ואם זה מה שיעזור..

אוריה ע

New member
רסקיו זה יופי, אבל...

רסקיו עוזר למצבים נקודתיים לדוגמא: לפני מבחן, או במצבים של סחרחורת פתאומית, עילפון, איבוד הכרה, תאונה, ועוד. אם את רוצה להתחיל עם הילד שלך טיפול בפרחי באך, את צריכה לפנות למטפל טוב שיכין לו פורמולה שמכילה את התמציות שמתאימות לו אישית. היופי בטיפול בפרחי באך הוא שהוא משתלב נפלא עם כל טיפול אחר-פסיכולוגי, רפואי, פסיכיאטרי, לא רק משתלב אלא אף תומך בטיפולים אלו, מאחר ופרחי באך עוזרים להגיע לרגיעה ואיזון נפשי ופיזי גם יחד.

עוז46

New member
מתח

לפעמים, ורק לפעמים, כשאנחנו קרובים כל כך,מעורבים כל כך, לא תמיד נראה את הבעיה עצמה. אלה את התוצאה.ולפעמים גם לא נראה את הגורם מחוסר הבנה או חוסר קבלה של האמת, וקל להעמיס את הבעיה על האחר או על דבר אחר. ואת, בכוון הנכון. לעשות הפסקה, לתת למישהוא אחר שלא מעורב כלכך, אולי יראה את הברור מאליו. אולי יתן פיתרון שאן לך כלים לתתו. רצוי מאוד להגיע ליעוץ והכוונה, לשתף ולחשוב ביחד ולאו דווקה אם פסיכאטר, אפילו יתכן וכל זה נובע מזוגיות חסרה או בעיות כלכליות וסתם מסיבה אחרת כמו אי שביעות רצון מהגשמת עצמך. הייתי מתחיל ביעוץ זוגי הנוגע בזוגיות שלכם ולא בילדים. כי לא האשם בילידים, המתחים בבית. והתרופה מטפלת בסימפטום בלבד, ולא בבעיה עצמה. ובוקר נפלא כבר אמרתי?

למעלה