מתיחות

P u s s i c a t

New member
מתיחות

משהו שקפץ לי לראש היום אחרי אימון רכיבה בבוקר (בחוץ. לא ספין) בספינינג הרי כל הזמן מדגישים לא להשען על הכידון. תכלס ה"אחיזה" היא יותר בטיחותית למקרה ש... וכבר ראיתי כמה שמדוושים בלי ידיים בכלל (ניסיתי פעם והצלחתי לכמה שניות. כשיש מספיק עומס הרגליים מחזיקות לבד) עכשיו... אם העבודה היא מהרגליים, ורצוי בכלל לא להשען על הידיים והן בעיקר לקישוט... בשביל מה עושים מתיחות לידיים אחרי אימון ספינינג?....

KESSEM10

New member
כי

המנח הפיסי שלך באימון ספין יוצר לחץ מסוים, אם כי לא גדול גם של פלג גוף עליון. בשל כך גם ממליצים לא להישען על הידים ולאמץ חלקים באופן דחיסתי שלא לצורך. אם נרצה או שלא נרצה הלחץ נוצר והשאיפה שיהיה באופן מינימלי. ולכן...המתיחות מסייעות.

beeyourself

New member
ובאותו נושא...

האם העומס שנוצר על הזרועות בזמן הישיבה נובע מדיווש לא נכון במצב זה או מכיוון לא נכון של האופניים?

KESSEM10

New member
עומס על הזרועות

במיוחד בישיבה לא אמור להיות לחץ על הזרועות. אם הוא קיים סביר להניח שהוא נובע מכיוון לא נכון של אופניים - כאשר המושב רחוק מהכידון ולא במצב אוטימלי, שהוא: מרחק אמה מסוף המושב לתחילת הכידון.

triathlete

New member
נכון מאוד ...יתכן גם

גובה הכידון נמוך מידי. בכל אופני ספינינג יש מדי גובה של כידון וגם גובה כסא. מומלץ לזכור את המספרים האלו,וכל פעם לפני עליה לאופניים להתאים את האופניים למימדים שלנו.[כמובן אפשר לדעת את המדידה הנכונה אחרי מספר רכיבות.................

David Rodriguez

New member
The use of Arms in Indoor cycling

Hi, Just to answer on what you wrote…. First of all the answer to if we need our arms in Indoor Cycling the answer is an absolute "YES" all the riders who do the gimmicks of no hands riding are better off going to a work in a circus, specially if these are instructors!!!!!!!!!!!!!!. We call the arms on the stem or handlebar, to be in "SOFT" mode, which means minimum pressure and tension but there is a slight element of use. We keep: Proper riding position and angle by staying at the right elbow flexion, constantly slightly bent and no tension in hands, to prevent neurological problems. For Balance, our total abdominal system would be extremely stressed if we did not use our arms to cycle, specially the "Recreational Athlete" which is approximately 95% of the people practicing this wonderful sport. For changing between different hand positions which are basically 3, depending on the situation/position our instructor wants us to be in. As for hands stretches before or after the class like any stretches these are tension releasing and injury preventing so are always ok to do….problem would be.... not doing them at all….think about it. Hope this helps David Rodriguez

P u s s i c a t

New member
תודה ../images/Emo140.gif

לך ולקסומה
ואכן - גם בעיניי נראה לא רציני ולא חיוני להראות "הנה אני יכול לרכוב בלי ידיים בכלל" אני מרגישה צורך לעשות מתיחות בכל סוף שיעור. להזיק זה בטח לא... רק שנראה לי תמוה שאותו מדריך שאומר שאין שום שימוש בידיים - מדריך לעשות מתיחות בסוף שיעור לידיים... חשבתי - או שהוא התבלבל בהנחיה... או שהוא התכוון להגיד משהו אחר... או הוא לא מבין ממש... או שמשהו לא בסדר בהבנה שלי היתה לי הרגשה שאין כזה דבר "לא משתמשים בכלל בידיים בספינינג..." רציתי לבדוק שאכן ההרגשה נכונה תודה רבה רבה (שוב) על הודעה מפורטת ומקיפה

triathlete

New member
בנוסף!!!!!!!!

רוכבי אופניים אכן משתמשים בשרירי הידיים[בזמן טיפוס עליות בעיקר. שרירי הידיים. חזה. כתפיים.[ובטן]......משמשים אותנו לרכיבת אופניים. אכן זה נכון מאוד שביעקר שרירי הרגליים משמשים אותנו לרכיבת אופניים. ישנם המון שיטות רכיבה .ישנה שיטה בזמן עקיפה,או טיפוס מהיר, רוכב מעביר את משקל גופו מצד לצד ובעזרת אחיזה חזקה ובעזרת שרירי הידיים הוא מעביר את האופניים יחד עם גופו לצד ימין ושמאל על מנת לזנק יותר מהר קדימה,[כמובן עושים זאת בעמידה]. ישנם שיעורים שאני מבקש מרוכבים להישתמש בידיים יותר על מנת להעביר יותר כח לאופניים.ועל מנת לעבור קטע עם עומס גבוהה [עליה]במהירות יותר גבוהה. כמובן לא לשכוח אני דוגל ברכיבה עם כמה שפחות היתנדנדות,[תזוזות]על אופניים .וזאת מלמדים כמובן בקבוצות מקצועיות על מנת שמירה מירבית על בטיחות הרוכבים.ברכיבות קבוצתיות.וכמובן חיזוק שרירי הרגליים בצורה איכותית וטובה ביותר.

למעלה