../images/Emo15.gif עונה לך!
שם: ניצן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לע. נולדתי פגה, ולכן קראו לי ככה. כינוי: ניצנע. אלונית לפעמים. וידיד אחד שמתעקש לקרוא לי "יהורם". האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? כנראה עדיין ניצן... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני יודעת מי זה _לא_ היה, צביקה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כל כך קל לשבש "ניצן". אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, למה? צמחים זה פופולרי XD מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: אינלי מושג. באופן עקרוני- עדיין אין לי על סמך מה להחליט. רווק? כע
תאריך לידה: 26.6 גיל: 15.5 הגיל שאתה מתנהג: תלוי. יש לי התקפי בגרות, אבל לפעמים אני מתנהגת כמו ילדה קטנה. גיל שהיית רוצה להיות: 18. חופש מתוק מאמא לבסוף. גובה: 1.75 צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו? מאוד. צבע שער: שטני-בלונדיני אוהב אותו? אהא ^_^ ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה בשם ליליץ מה העבודה שלך? ביביסיטרים מזדמנים. יש פירסינג? לע קעקועים? לע אובססיות? כע. הרבה. התמכרויות? לעץ איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית. ציטוט מועדף/ מוטו: "לחיות זה לא בריא, מתים מזה". האם אתה חי את הרגע? כע יש לך סודות? ממכם? לא ממש. מאמא שלי? בטח. אתה שונא את עצמך? למה לשנוא אותי? אני בנאדם נחמד!....רוב הזמן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש. מעפן כזה. יש לך הרגלים רעים? אני כוססת ציפורניים >> איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני אינטיליגנטית. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שכל במזל. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מחלות. ברררר. אתה יודע לשיר? ועוד איך. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? למה? להיות וונאבי זה עצוב. האם אתה מתבודד? לא ממש. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות מהם. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מאיפה לי לדעת? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את זה שקשה לי להתמיד בדברים. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי. יש לך יומן/ ג'ורנל? לע מה החולשה הכי גדולה שלך? אני בעלת דמיון מפותח החריד. אני אכסח אתכם במכות, אבל תגידו משהו ממש מטריד או מגעיל וזה יתקע לי בראש שבוע. מה החוזק הכי גדול שלך? השכל שלי! ואי השפיות המשוועת שלי גם כן. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מורידה כמה קילוגרמים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי באיזה תחום. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ועוד איך! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מכול שנייה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? יש לי מבנה מעולה. ומה הכי פחות אוהב? שאני על החלק היותר שמנמן של סקאלת המשקל וכל החברות שלי בעובי גפרור. אתה חושב שאתה נראה טוב? למען האמת- כן! אני אוהבת את עצמי, שיפסיקו לומר לי לרזות! יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי ואיפה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. תמציאו מישהוץ אמרתם בדיונית, לא? האם אתה: מעשן? לא!!! על סמים? רק סמים מנטאליים. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? לע. יוצא לטיול בגשם? כע. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי כן. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא כל כך אוהב את הקול שלך? מאוד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? אם לדפוק ראש בקיר נחשב. יצאת מהמדינה? אהא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לצערי- לא *אנחה* היית על סמים? מנטאליים בלבד! (ספר טוב, קומדיה הזויה מספיק, חוסר שעות שניה, קולה והחברות שלי- או כל שילוב של אלו) שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? התקפי אסטמה. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? הייתי קרובה מאוד כמה פעמים. אבל אז נזכרתי שאין לי כסף ולא לאן ללכת. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? החטפתי מכות ^_^ החטפת מכות למישהו? ועוד איך! התחילו איתך? כמה פעמים. היית על במה? כע. ישנת מחוץ לבית? אהא. חשבת על התאבדות? ביסודי. הייתי ילדה אומללה. תודה לאל- זה עבר. נשארת ער כל הלילה? אהא לא אכלת יום שלם? כע. 8ואז חזרתי הבייתה ואכלתי את המקרר! ^_^ דיברת בטלפון כל הלילה? הלוואי ;; ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע. ישנת כל היום? יו בט! הרגת מישהו? אם זה מצחוק- כן. חשבת שאתה משתגע? אהא נישקת מישהו מאותו מין? קודם תדברו איתי על לנשק מישהו באופן כללי. לא יצא לי לנסות שום דבר בעיניין. לצערי. בגדו בך? שוב- אין לי מושג, לא התנסתי. היה לך חלום שהתגשם? אהא ^_- עברת על החוק? אם זה "לא להרעיש בין 2 ל4" פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? רק זמן. היית ברדיו/ טלוויזיה? אהא היתה לך התמוטטות עצבים? כן... זה אחד המסוכנים שלי. קפצת בנג'י? לופ. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאס.