מתיחילים~!

Mana Sama

New member
מתיחילים~!

בגלל שחצי פורום כבר נרשם [LOL איזה מעפן להגיד את זה] אנחנו מתחילים עם ניצנע! [כן,אתם נצלבים לפי הסדר שאתם נרשמים..למי יש כוח להגריל? XD] מי שעוד לא נרשם מוזמן להרשם ^^ יאללה,תרדו לה לחיים D:

De-Panther

New member
../images/Emo2.gifזה עדיין לא חצי פורום../images/Emo3.gif|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

De-Panther

New member
כי מאז שהתגייסתי אני לא ממש..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אוהב לכתוב יותר מידיי פרטים על עצמי ברשת - וחבל לי לא לענות לאנשים
וכרגע אנחנו דיי הרסנו את השירשור עם דברים לא קשורים
שנעביר את זה לאיזשהו שירשור עוף?

MomijiSan

New member
ניצנעD:~../images/Emo215.gif../images/Emo23.gif

מה שלומך? התגעגעתי3> גאד איזה נוסטלגיה בואו נעשה כבר מפגש איחוד T_T טוב בגלל שאני לא מוכשרת בכתיבת שאלות העתקתי מפורום סק"ש האהא
שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? כינוי: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/ גיי/ ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: הגיל שאתה מתנהג: גיל שהיית רוצה להיות: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו מין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? בניסים? באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/ לסביות? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי ביישן? הכי מצחיק? הכי חמוד? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי outgoing? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? מי החבר שלך שגר הכי רחוק? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שחשבת עליו? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שדיברת איתו במסנג'ר? שראית? שאיבדת? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מה מטריד אותך עכשיו? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה משועמם כרגע? האם אתה עייף כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה בודד כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

../images/Emo15.gif עונה לך!

שם: ניצן האם השם שלך הוא על שם מישהו/ משהו? לע. נולדתי פגה, ולכן קראו לי ככה. כינוי: ניצנע. אלונית לפעמים. וידיד אחד שמתעקש לקרוא לי "יהורם". האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? כנראה עדיין ניצן... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני יודעת מי זה _לא_ היה, צביקה. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כל כך קל לשבש "ניצן". אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא, למה? צמחים זה פופולרי XD מין: נקבה סטרייט/ גיי/ ביי: אינלי מושג. באופן עקרוני- עדיין אין לי על סמך מה להחליט. רווק? כע
תאריך לידה: 26.6 גיל: 15.5 הגיל שאתה מתנהג: תלוי. יש לי התקפי בגרות, אבל לפעמים אני מתנהגת כמו ילדה קטנה. גיל שהיית רוצה להיות: 18. חופש מתוק מאמא לבסוף. גובה: 1.75 צבע עיניים: ירוק-חום אוהב אותו? מאוד. צבע שער: שטני-בלונדיני אוהב אותו? אהא ^_^ ימני/ שמאלי/ אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה בשם ליליץ מה העבודה שלך? ביביסיטרים מזדמנים. יש פירסינג? לע קעקועים? לע אובססיות? כע. הרבה. התמכרויות? לעץ איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית. ציטוט מועדף/ מוטו: "לחיות זה לא בריא, מתים מזה". האם אתה חי את הרגע? כע יש לך סודות? ממכם? לא ממש. מאמא שלי? בטח. אתה שונא את עצמך? למה לשנוא אותי? אני בנאדם נחמד!....רוב הזמן. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש. מעפן כזה. יש לך הרגלים רעים? אני כוססת ציפורניים >> איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני אינטיליגנטית. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שכל במזל. מה הפחד הגדול ביותר שלך? מחלות. ברררר. אתה יודע לשיר? ועוד איך. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? למה? להיות וונאבי זה עצוב. האם אתה מתבודד? לא ממש. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות מהם. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? מאיפה לי לדעת? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את זה שקשה לי להתמיד בדברים. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי. יש לך יומן/ ג'ורנל? לע מה החולשה הכי גדולה שלך? אני בעלת דמיון מפותח החריד. אני אכסח אתכם במכות, אבל תגידו משהו ממש מטריד או מגעיל וזה יתקע לי בראש שבוע. מה החוזק הכי גדול שלך? השכל שלי! ואי השפיות המשוועת שלי גם כן. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מורידה כמה קילוגרמים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי באיזה תחום. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ועוד איך! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מכול שנייה. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? יש לי מבנה מעולה. ומה הכי פחות אוהב? שאני על החלק היותר שמנמן של סקאלת המשקל וכל החברות שלי בעובי גפרור. אתה חושב שאתה נראה טוב? למען האמת- כן! אני אוהבת את עצמי, שיפסיקו לומר לי לרזות! יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי ואיפה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת. תמציאו מישהוץ אמרתם בדיונית, לא? האם אתה: מעשן? לא!!! על סמים? רק סמים מנטאליים. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לא. ישן עם בובות פרווה? לע. יוצא לטיול בגשם? כע. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי כן. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא כל כך אוהב את הקול שלך? מאוד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? אם לדפוק ראש בקיר נחשב. יצאת מהמדינה? אהא. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? לצערי- לא *אנחה* היית על סמים? מנטאליים בלבד! (ספר טוב, קומדיה הזויה מספיק, חוסר שעות שניה, קולה והחברות שלי- או כל שילוב של אלו) שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? התקפי אסטמה. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? הייתי קרובה מאוד כמה פעמים. אבל אז נזכרתי שאין לי כסף ולא לאן ללכת. שחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? החטפתי מכות ^_^ החטפת מכות למישהו? ועוד איך! התחילו איתך? כמה פעמים. היית על במה? כע. ישנת מחוץ לבית? אהא. חשבת על התאבדות? ביסודי. הייתי ילדה אומללה. תודה לאל- זה עבר. נשארת ער כל הלילה? אהא לא אכלת יום שלם? כע. 8ואז חזרתי הבייתה ואכלתי את המקרר! ^_^ דיברת בטלפון כל הלילה? הלוואי ;; ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כע. ישנת כל היום? יו בט! הרגת מישהו? אם זה מצחוק- כן. חשבת שאתה משתגע? אהא נישקת מישהו מאותו מין? קודם תדברו איתי על לנשק מישהו באופן כללי. לא יצא לי לנסות שום דבר בעיניין. לצערי. בגדו בך? שוב- אין לי מושג, לא התנסתי. היה לך חלום שהתגשם? אהא ^_- עברת על החוק? אם זה "לא להרעיש בין 2 ל4" פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא!!! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? רק זמן. היית ברדיו/ טלוויזיה? אהא היתה לך התמוטטות עצבים? כן... זה אחד המסוכנים שלי. קפצת בנג'י? לופ. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יאס.

../images/Emo15.gif וההמשך

האם אתה מאמין: בחיים על כוכבים אחרים? מאמינה שזה אפשרי בניסים? כן. באסטרולוגיה? לא ממש. בקסם? תלוי באיזה מובן באלוהים? אממ, עד כה לא הוכיחו שהוא לא קיים, אז אני מניחה שכן. בשטן? לא. סתם דמות מעפנה בסנטה קלאוס? למה לי להאמין בזקן שמן ואלכוהוליסט? ברוחות? אמ.. במזל? אהא באהבה ממבט ראשון? כע ביין ויאנג (טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אני לא מאמינה בזה, זו עובדה. במכשפות? תלוי באיזה מובן. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן ^^ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא כל כך. בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא חושבת שאלוהים צריך התייחסות באספקט הזה. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה. יש לך חברים הומואים/ לסביות? כע מי החבר הכי טוב שלך? אלינה-אוניגירי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? קרוב לוודאי שהיא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "פרה@" מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אוניגירי הכי מעט זמן? כיבש הכי ביישן? עמית הכי מצחיק? נאקו הכי חמוד? גלי הכי קרוב? אוניגירי הכי מוזר? עומר הכי חכם? זאק שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אתי ;; הכי נחמד? רוני הכי outgoing? גל הזמר הכי טוב? אני לא יודעת הכי רועש? נאקו האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא ממש. אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רוני. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? זאק ונאקו על מי אתה סומך הכי הרבה? אוניגירי מי מקשיב לבעיות שלך? מי שנקרה בדרכי עם מי אתה רב הכי הרבה? לא רבה בעיקרון. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש בבית של מי היית אחרון? זאק האם החברים שלך מכירים אותך? כן מי החבר שלך שגר הכי רחוק? ליאור. הרחק באילת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לע האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כמובן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי שצחקת עליו? מקס "הפטרייה" שהלכת איתו לקניות? אח שלי ששבר את הלב שלך? לא היה כזה שאיכזב אותך? אח שלי שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך?רוני שחשבת עליו? ליאור שראית איתו סרט? אוניגירי שדיברת איתו בטלפון? זאק שדיברת איתו במסנג'ר? נאקו שראית? אוניגירי שאיבדת? ? מה אתה לובש כרגע? סוודר, דגמח, חולצת בצפר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? קרסול סקרסות מה מטריד אותך עכשיו? מגרד לי איזה ספר אתה קורא? צריכה למצוא אחד מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד לעכבר תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אין לי שמץ של מושג. האם אתה משועמם כרגע? לא ממש האם אתה עייף כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו און- ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? נטשה האם אתה בודד כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

mikokikyo

New member
|מאמצתאתהרעיוןשלשקדהכבשעהשוקיסטית333>|

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? מה בחיים לא תסכים לעשות? איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? מה הדבר הכי דוחה לדעתך? האם אתה מפחד מג'וקים? מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? (נגנב באכזריות מפורום סק"ש)

../images/Emo15.gif עונה!

מה הדבר הכי מפחיד שקרה לך? פעם אמא שלי ניסתה להיכנס הבסיתה מהחלון כי הפעמון התקלקל. ויד לבנה בחושך זה מפחידדדד איך אתה בדרך כלל מתמודד עם פחדים? לוקח את קימאורי (הקאטנה שלי) או את ריקטאי (הדאו-שו שלי), ומכינה עצמי ללכת מכות עם הפחד! ^_^ האם אי פעם התגברת על פחד? ואיזה? על הפחד הנוראי מהוחשך. עכשיו אני דווקא אוהבת אותו. מה בחיים לא תסכים לעשות? לאכול ג'וק *בחילה* איזה ספר הכי מפחיד קראת לאחרונה? "הצל של אנדר"- בררררר. האם אתה אוהב סרטים מפחידים? ואם לא למה? הם בדר"ך יותר מגעילים ממפחידים. האם תסתכן בשביל חבר במשהו שאתה הכי מפחד ממנו? כמובן! מה הדבר הכי דוחה לדעתך? אנשים צבועים. האם אתה מפחד מג'וקים? לא! מה הסיוט הכי נוראי שהיה לך? אמ... חברים שלי הפכו למפלצות מגעילות, הייתי נעולה מבבוך ענקי בלי דרך יציאה, החלק הממש מפחיד שלא הצלחתי להתעורר. אם מישהו מפחד ממשהו ממש ומבקש את עזרתך מה אתה אומר לו? "תנסה לצחוק מהפחד". מה יותר מפחיד? ללכת לאיבוד או שעכביש יעלה עליך? ללכת לאיבוד. ושאלה לסיום... האם אתה מפחד מחושך??? פעם פחדתי, עכשיו לא.

De-Panther

New member
לאיזה כנסי מנגה ואנימה בארץ..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הגעת או לא הגעת?
(זתומרת... נראה לי יהיה לך יותר קל להגיד לאיזה לא הגעת
)

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gifמקוריתמאוד.

אז.מה קורה? ספרי לי מה קורה בחייך? איך הקראטה? היה מפגר מצידי לעבור לרפואה במקום קראטה?
~ ^_^

../images/Emo15.gif וגם לך מגיעות כמה תשובות!

אז.מה קורה? הכול טוב, תודה ^_^ ספרי לי מה קורה בחייך? אמממ, לימודים, חברים, חיים, בסכ"ה. מחפשת חברים לרצח מהיר ואכזרי של משרד החינוךף שתקעו לי בגרות בהיסטוריה על יום ההולדת. איך הקראטה? נהדר! נהנית מכול רגע. היה מפגר מצידי לעבור לרפואה במקום קראטה? תלוי ממה את נהנית יותר.

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifניצנע

לא מקורי כול כך העתקתי מסקרים ושאלונים כי יש לי שאלות גרועות 1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? 2.איך היא הייתה? 3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה) 4.מתי היה החבר הראשון שלכם? 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? 12.איך נפרדים בלי לפגוע? 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? -שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 2.עיר לידה: 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? 9.מה מרגיע אותך? 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: 16.תחביבים: 17.עיסוקיך כיום: -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? 2.יום או לילה? 3.חום או קור? 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 5.אור או חושך? 6.שוקולד או ריבת תותים? 7.מוזיקת פופ או רוק? 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? 10.סרט או ספר? 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? 12.מחשב או טלוויזיה? 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? 14.טלפון או פלאפון? 15.עבודה או לימודים? 16.אושר או עושר? 17.שמחה או אהבה? 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? 19.יום חול או חג? 20.אהבה או כבוד?

../images/Emo15.gif לה לי הווו! (אני בהיפר)

1.מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלכם? לא הייתה ולא נבראה. 2.איך היא הייתה?
3.עם מי היא הייתה? (חבר\ה, ידיד\ה)
4.מתי היה החבר הראשון שלכם? לא היה 5.כמה אקסים\ות כבר ישלכם? 0 6.מה הדבר הכי רומנטי שעשו לכם? אמרו לי "לא נורא ניצן, זה יקרה יום אחד" 7.מה הדבר הכי יקר שקניתם לחבר\ה? לחברה בבתמצווה, תכשיט כסף 8.מה הדבר הכי יקר שקנו לכם? מהמשפחה לבתמצווה, טיול בחו"ל 9.מה הייתם מוכנים לעשות בשביל חבר\ה? כמעט הכול 10.אמרת "אני אוהב\ת אותך" והתכוונת? לא 11. אמרת "אני אוהבת\ת אותך" ולא התכוונת? לא 12.איך נפרדים בלי לפגוע? לא יודעת 13.אפשר להפרד בלי לפגוע? לא יודעת 14.מה הדבר הכי פוגע שאפשר לעשות? לרכל מאחורי הגב -שאלות על עצמך: 1.בן/בת כמה את/ה? 15.5 2.עיר לידה: כפ"ס 3.כמה ארוחות את/ה אוכל ביום,בדר"כ? 3 4.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול הטלוויזיה? 0 5.כמה שעות את/ה משקיע/ה בממוצע ליום,מול המחשב? 3 6.מה הכי מפחיד אותך בעולם? מחלות 7.האם את/ה מאמין/ה בגלגול נשמות? לא יודעת מספיק בשביל להאמין או לא 8.האם את/ה מאמין בגן עדן וגיהנום? כנ"ל 9.מה מרגיע אותך? מוזיקה אופטימית חזקה 10.מה הם הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים טיפשים 11.כמה זמן את/ה מעריץ/ה את אתניקס? מעולם לא הערצתי אותם 12.להקה ישראלית אהובה חוץ מאתניקס: שונאת להקות ישראליות? XD 13.להקה אהובה ביותר מחו"ל: יותר מדי 14.זמר/ת ישראלי הכי אהוב/ה: שונאת את כולם. 15.זמר/ת הכי אהוב/ה מחו"ל: יותר מדי 16.תחביבים: אנימה. כתיבה, ציור, קריאה, תפירה.... 17.עיסוקיך כיום: תיכון -שאלות של בחירה מבין שתי אפשרויות: 1.אוכל-חלבי או בשרי? חלבי 2.יום או לילה? לא יודעת 3.חום או קור? חום 4.אם מוחמד עלי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן. אבל אז יבואו דמויות של קלאמפ ויראו לו ששרירים זה לא הנשק האולטימטיבי נגד אנגסט.ץ\ 5.אור או חושך? גם וגם 6.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 7.מוזיקת פופ או רוק? רוק 8.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? שילכו שניהם לשחיה בקישון. 9.ג'אנק פוד או אוכל מבושל? מבושל 10.סרט או ספר? ספר! 11.שתייה-אלכוהולית או רגילה? רגילה 12.מחשב או טלוויזיה? מחשב 13.יחסיי מין בגיל קטין-בעד או נגד? אדבר כשתהיה לי דעה בעיניין 14.טלפון או פלאפון? פלאפון 15.עבודה או לימודים? לימודים 16.אושר או עושר? אושר 17.שמחה או אהבה? שמחה 18.איזה סוג של אנשים תעדיף/י-משכילים ואכזריים,או טוביי לב וטיפשים? אני אקח את הטיפשים טובי הלב תודה, אני לא מעוניינת בשלטון אכזרי. 19.יום חול או חג? חג! 20.אהבה או כבוד? כבוד.

NoAmItA ChAn

New member
ניצנע! D:

מה קורה? ^^ איך בביה"ס? איך בחיים בכללי? צבע אהוב? שיר? מצב צבירה? איך הולך באונבירסטאה? קיץ או חורף? D: או ^^? ^__^ או ^^? את בפורומים.. חוץ מזה? דף הבית במחשב! מזל? D: אנימה? מנגה? משחק קלפים אהוב? מסרק או מברשת? גיטרה או תופים? דמות אהובה מאנימה? וממנגה? ים או הרים? תוכניות לעתיד: אוספת? אם כן, מה? זמר\ת אהוב\ה? להקה? קוספליי שאת ממש רוצה לעשות? ריח אהוב! מקצוע אהוב בבהי"ס? פחות אהוב? כותבת? מציירת? מצלמת? שרה? מנגנת? חוצבת בסלע? מנתחת יתושים? ובקיצור - מה את אוהבת לעשות? תבואי לכנס הבא? (בהנחה ואמרת כן) אני אשמח לראות אותך שם! Bye Bee בינתיים 33333333333333>

למעלה