מתיחת בטן

efi2421

New member
מתיחת בטן

שלום אני אחרי ניתוח קיצור קיבה , לפני הניתוח שקלתי 105 קילו כאשר הגובה 165 אזי ה BMI היה 39. 3 שנים אני אחרי הניתוח היום בגיל 24 ושוקל 62.
הורדתי את כל עודף המשקל וכעת יש לי עודפי עור ובטן לא אסטטית אם כי לא באופן שמפריע לחיי היום יום .
השאלה היא איזה ניתוח בטן יכול להתאים לי מבלי להיוועץ עם רופא (אני רוצה לדעת כמה סוגים קיימים ע"מ שאוכל לקרוא עליהם ) מה מחיר כל ניתוח פחות או יותר ,והאם הקופה ממנת ניתוח כזה ואם כן מה הפרוצדורה.

תודה מראש ..

efi2421

New member
אומפרדקס

שלום ,כפי שציינתי הודעה מתחת אני 3 שנים אחרי ניתוח שרוול, עד היום לוקח אומפרדקס ובמידה ולא אקח כל ביס הכי קטן יגרום לאכול לעלות מעלה ,זה פחות צרבות אלה יותר ריריות .
הבנתי שתרופות כמו אומפרדקס גורמות ל "גינקומסטיה" שאכן יש לי לדעתי רק שאני לא בטוח אם זה כתוצאה מההרזיה או מהתרופה ואני הולך להיוועץ עם רופא בנושא .
בכל מקרה לדעתי כל תרופה כימית ביטיחותית ככל שתהיה לא מומלצת לקחת. מה ניתן לעשות כדי להפסיק עם זה והאם יש עוד כמוני שלוקחים אותה אחרי מס' שנים מהניתוח ?

http://he.wikipedia.org/wiki/גינקומסטיה

קוביd1

New member
הסרת עודפי עור

אין כזה דבר איזה ניתוח בטן מתאים לך ,כל אחד חייב ניתוח אחר ,תלוי בעודפי העור ,יש כמה מנתחים טובים מובילים ועדיף להתייעץ איתם
לא חושב שניתוח כזה כלול בסל הבריאות ,במידה ועודפי העור בבטן גורמים לך לפצעים ולשפשפות אולי יש אפשרות לעשות את זה .במימון קופת החולים
כמה מהבנות פה בפורום עשו ניתוח כזה ואשמח לקבל תגובה מהן כולל שמות מנתחים ומחירים.

הרבה בריאות

קובי

tzfat

New member
מתיחת בטן/אבדומינופלסטי/אפרונקטומי

אם יש לך שפשפת/פריחה/פטרת/גירוי בקיפולי העור
ואת מדווחת/מתלוננת לרופא משפחה
ותלוי באיזה קופת חולים את שייכת
אז יש סיכוי עם ״וועדה להסרת עודפי עור״
ושום פנים ואופן לא להגיד אסתטי/קוסמטי!
את מחפשת לשחזר את הגוף לנורמליות.
בב״ח ציבורי צורים עלולים להיות ארוכים כי מחלקת כירוגיה פלסטיקה
כולל פלסטיקה,כוויות, ומלנומה ומומים בגוף, ושיחזור שד לאחר סרטן.
כדאי להתייעץ עם כמה פלסטקאים-ויש שעל ייעוץ סכום מינימלי.
שמעתי דברים מעולים על דר׳ מייליק באיכילוב, דר׳ אלי פרידמן באסף הרופא, דר׳ יוסי חייק ופרופסור אייל ווינקלר בתל השומר.
יש יותר פלסטיקאים אבל הם אלו שהתייעצתי איתם ובסוף נותחתי ע״י דר׳ חייק עם דר׳ נרדיני על חשבון מכבי עם המתנה ארוכה ותאריך נדחה כמה פעמים. גם לגבי הוועדה ערערתי דרך קבילות.
נותחתי מתיחת בטן ב2011 והרמת/הקטנת שדיים ב2012.
למי שיש כסף/ביטוח (לא רק של הקופה) יכול לשלם פרטי וגם לקבל תאריך די מהר ללא הרבה המתנה.
סוג מתיחת הבטן תלוי בעודפי העור, וגם מה שהקופה מאשר.
אצלי אישרו אפרונקטומי-עודפי עור הבטן תחתון. יש לי בטן שטוחה
אבל התחת ויריכיים מטעה את הירידה במשקל שהשגתי.
אשמח מאוד לשוחח איתך אם תירצי.
לפעמים שאני עובדת אין לי קליטה בנייד אבל אפשר לכתוב לי אימייל.
052-522-9372
[email protected]
מקימי מצפת

tzfat

New member
עוד דבר: לפי כתיבתך לי קשה לזהות

אם גבר או אישה
או שהעברית שלי שגויה בהבנת הנקרא.
סליחה אבל אני אמירקטית במקור אומנם לפני יותר מ30 שנה.
מקימי מצפת

efi2421

New member
...

אני גבר וכמובן הכל רפואי שום קשר לאסטטיקה ;)
עזרתם לי מאוד אתחיל את התהליך ומקווה שאצליח אשמח לעדכן במידה ויהיו כאלה...

tzfat

New member
ואתה מוזמן ליצור איתי קשר

מתי שאתה רוצה.
לגבי הפוסט שלך למטה ואומפרדקס
אננ אף פעם לא שמעתי על בתופעת לוואי של גינקומסטיה
אלא לפעמים בעיה בצפיפות עצם שנוטלים התרופה להרבה זמן.
גינקומסטיה זה חזה נפול אצל גבר שמן עם בלי ירידה במשקל.
ואפשר לשלב את שתי הניתוחים יחד רק ענין אצל מי תינתח ואם פרטי או ציבורי. אם יש אי-סימטריה יש סיכוי שהקופה תממן לך.
מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
בד"כ הייעוץ הרפואי אצל המנתחים הוא בחינם

וניתוח הבטן הוא אינדיבידואלי לכל מקרה ומקרה.
העלויות הפרטיות הן עשרות אלפי שקלים.
צריך לשכנע את הקופה שיש בעיות רפואיות כתוצאה מהעודפים הללו. צריך לשכנע אותם שזה כן מפריע לחיי היום יום, ויפריע יותר במשך החיים, כי כרגע אתה אדם צעיר מאוד.

אני מעלה בשעה הקרובה הרצאה של ד"ר בני מייליק, המנתח הפלסטי, ושם תוכל לקרוא על הרבה דברים שיעניינו אותך.

ליבי3617

New member
זה תלוי בהרגשה האישית

יכול מאד להיות שניתוח מתיחת בטן יתאים ואין שום מניעה להתייעץ עם מנתח (הפגישות הראשונות הן בחינם לפי מיטב ידיעתי).
אצל מנתח תוכל לבדוק את האופציות המתאימות ולבחור במי שייראה לך להמשך התהליך.

אם תרצה טלפונים, כתוב לי בפרטי

למעלה