מתייאש מהכל

luba1977

New member
מתייאש מהכל

אחרי יג' הייתה לי אפשרות לבחור או ללכת לבסמ"ח,למי שמכיר זה בית הספר למקצועות המחשב - שם עושים קורס בן 3 חודשים ולאחר מכן משתבצים לאחת החיילות, או להמשיך עוד שנה ולעשות את פרויקט הגמר באחת החיילות,ומובטח להשתבץ היכן שהפרויקט נעשה. בחרתי להמשיך עוד שנה, והתחלתי את הפרויקט - הגעתי עם שאיפות גדולות ורצון עז, אבל עם הזמן ראיתי שהבחירה שלי הייתה שגויה, ושמהמקום שאני נמצא בו,לא יצא הרבה,אין תרומה למדינה,מבחינה מקצועית אין התקדמות,ולאורך הזמן כבר נגמר לי החשק לבוא לשם לתכנת,כל המוטיבצה ירדה. נוסף על הכל אימי חלתה בסרטן באמצע השנה, והתמוטטתי לגמרי. לאור המצב התקשרתי לבקום במטרה להירשם לקורס בבסמח בשנה הבאה - שלחתי פקסים ניסיתי לדבר - נראה שהקירות כבר עונים אך לא הם - מבחינתם זה לא אפשרי, ולא נותנים לי אפילו את הסיבה מדוע. אני רוצה לבכות והדמעות לא יורדות,אני לא יודע מה לעשות. האם מישהו יודע מה עוד אפשר לעשות או שהכל אבוד?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
שנה של אכזבות..

נראה שהשנה האחרונה הייתה ממש הרסנית עבורך.. באת לפרוייקט עם המון ציפיות, ונשמע שאתה מרגיש שהפילו אותך מהסוס.. שכל התקוות שלך התנפצו, ואתה מרגיש תקוע.. ובנוסף לכל, גם בבית היית צריך להתמודד עם הכאב.. יקר, לגבי האפשרויות הטכניות עבורך, תוכל לפנות לפורום סדירים.. אולי יש אפשרות גם לפנות למש"קית ת"ש בחייל שאתה משובץ לו, להסביר את המצב, בבית ובכלל, ולראות אם יש אפשרות לשינוי.. גם לדבר עם המפקד יכול אולי לעזור.. אתה מוזמן גם להמשיך ולשתף כאן בפורום, גם על המצב עם אמא..

למעלה