מתייעץ איתכם

nir2107

New member
מתייעץ איתכם

אחרי הצבא אני מקווה שיהיו לי מספיק משאבים כדי להתחיל חיים חדשים בשבדיה. על כל מיני עניינים כמו לימודים ואזרחות יהיה לי זמן לחשוב עוד חמש שנים כשזה יהיה רלוונטי, אבל יש עניין אחד ספציפי שמטריד אותי - השפה. אני מתלבט אם להתחיל ללמוד שבדית עכשיו ככה שעד גיל 21 אני כבר אדבר שבדית שוטפת וישר אשתלב שם או שעדיף להתחיל ללמוד יותר קרוב למועד נסיעה כדי שאני אספוג את השפה גם מחיי היומיום? תודה מראש למייעצים!

nir2107

New member
יש לכם שמות של מורים בארץ?

כי לפי מה שהבנתי השגרירות לא ממש עוזרת בקטע הזה והיה פה מישהו שדיבר על מורה בהרצליה, אבל עבר כבר איזה חודש והוא לא חזר אליי

davgrun

New member
לימודי שוודית

Hej אני כבר כתבתי לפחות פעמים שאני מלמד שוודית, כולל כתיבהת דיקדוק ודיבור. נא להתייעץ עם לולו.

davgrun

New member
כן

כתבה לך לולו המשוגע. היא ואחיה תלמידים שלי. בנוסף אתה גם יכול לשאול בשגרירות שוודיה. הם שולחים לי תלמידים. היו כמה חברה לפניך שביקשו שיעורים אבל אף אחד מהם לא עשה קשא איתי. אם אתה באמת רציני ורוצה ללמוד, תתקשר אלי. דוד

p i n g o

New member
לולו!

לא ידעתי שגם אחיך לומד שוודית! מי יותר מתקדם?
ד"א דוד, כמה אתה לוקח לשיעור וכמה זמן זה? כמה שיעורים צריך בשביל לדבר שוודית ברמה סבירה?

davgrun

New member
Pingo

בקשר לזמן לימוד זה די אינדיוידואלי. יש אנשים שלומדים יותר מהר ויש כאלה שלומדים שפחות מהר. ליותר מידע שאל את לולו. המחיר תלוי אם לומדים אצלי או אם אני צריך לנסוע. ויש גם גבול כי אני לא יכול לנסוע לנ\משל עד חיפה, זה לא משתלם. זמן שיעור כ-50 דקות.

למעלה