מתייעצת איתכן

ron68

New member
מתייעצת איתכן

אני אמורה לחגוג לבתי יומהולדת 9 בחודש הבא. היא נולדה באוגוסט, אבל אני חוגגת לה ביולי כדי שתחגוג עם בני כיתתה. השנה חשבתי לחגוג לה במתנ"ס הקהילתי. יש יוזמה עיסקית של בני נוער שמפעילים יומהולדת במתנ"ס. נוער בכיתה ט' שאמור להפעיל את הילדים בריקודים, משחקי חברה, בלונאות, קוסמות וטכס הדלקת נרות. היא אמורה גם לקבל מהם מתנת יומהולדת. הם מספקים חדר וקישוט בנושא של מסיבת ממתקים. הצעת המחיר שלהם היתה גבוהה מדי עם חלוקת הפתעות לילדים. התפשרנו על סכום של 350 ש"ח. אני אמורה להביא את הכיבוד והעוגה. הם מספקים גם את פינת הקפה להורים. האם המחיר נראה לכם סביר???? האמת היא שאם אני אעשה את זה שם זה מבחינה אידאולוגית, לתת להם אפשרות להתפרנס, וכדי לקדם אותם שגם ילדים אחרים יחגגו שם. האפשרות האחרת לחגוג במקום אחר ואז אצטרך להביא מפעיל ליומהולדת, או לעשות קומזיץ בואדי. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. תודה ושבת שלום.

סוויפי

New member
סביר בהחלט

המחירים בשוק..הם הרבה יותר גבוהים. עשיתי יום הולדת לבת שלי לא מזמן, עלה לי כפליים.

m i c h a l i

New member
מחיר סביר בהחלט

מבירורים שעשיתי ליום ההולדת של בתי לשבוע הבא המחירים עומדים בממוצע על 600 ש"ח (לא כולל כיבוד וכו') אני הייתי הולכת על זה וכמובן שיהיה במזל טוב

../images/Emo171.gifאני אתערב לך במחשבות

אצלי כל הילדים גרים בבתים שווים וכולם עושים ימי הולדת בבית שלהם אני גרה בבית קטן ולא יכולה להזמין אותם אז החלטתי בשיתוף פעולה עם המורה שביום שישי היא תיקח שעה בין9 ל 10 ונעשה לילד יום הולדת זאת הייתה היום הולדת הכי פחות מושקעת והילד אמר לי אמא זאת היומולדת הכי כייפית שהייתה לי בחיים הייתי בשוק לפעמים נחנו משליכים את הרצונות שלנו על הילד וחושבים שכמה שיותר גדול יותר טוב אימצתי את הרעיון וגם לביתי עשו ביום שישי לפני שלושה שבועות והיא הגיבה אותו דבר א. קניתי במבה ציפס ועוד חטיף עוגת יום הולדת (מטעמי כשרות) שתיה קלה ואפילו הפתעות ומה שקרה שכל הילדים היו והיה הכי שמח והיא הגיבה כמו הבן והייתה מאושרת יותר מאחלה יום הולדת שהשקעתי בה איי פעם יש לי חברות עם בתי קרקע והייתי תמיד עושה וגם לא כולם תמיד מגיעים ופה כל הכיתה הייתה גם בני נולד ביולי ואני חוגגת לו לפני החופש הגדול שיהיה במזל טוב ואם אפשר תעשי בכיתה זה כיף לא נורמלי והורגים את כל הציפורים במכה מזל טוב

ron68

New member
תודה לך ועוד דבר בנושא

יש לי בת יחידה ובעיניי יומהולדת יש פעם בשנה. אני חוגגת לה גם בכיתה, אופה עוגה ומביאה אבטיח הוצאה של 30 ש"ח בערך. חוגגת לה גם במועדונית הוצאה של 40 ש"ח חטיפים ופטל. בגן שעשועים עם ילדי השכונה הוצאה של 30 ש"ח בערך. ההוצאה הרצינית זה ביום הולדתה באוגוסט, היא מתעוררת לחדר מקושט עם בלונים וברכה תלויה על הקיר, אנחנו עושות יום כיף, הולכות למסעדה לאכול ארוחת בוקר וכל פעם אטרקציה אחרת. שנה שעברה זה היה מצנח ים והשנה זה יהיה צלילה כנראה עם דולפינים וכמובן צילום וידאו. במקרה הזה זו אני שרוצה ואוהבת לעשות את זה. אני נערכת מראש מבחינה כספית. אפשר לומר שכל החגיגות האלו בכל מקום יהיו בערך 1000 ש"ח. אחד הדברים שלמדתי משנים קודמות בכל המסיבות, אני לא מביאה אוכל כגון לחמניות עם נקניקיה וכדומה. הילדים לא אוכלים את זה הם מתמלאים מהחטיפים. והפתעות גם הפסקתי להביא, כבר מגיל 7 שנים. עדיף ארטיק קרח ונגמר הסיפור.

עם כול הכבוד

שאכן יום הולדת זה רק פעם שנה זה לא יותר מידי??? כלומר את חוגגת לה כמה פעמים?! שיהיה במזל טוב ואמן שעול שנה תזכי לשמח את ילדתך

ron68

New member
חוגגת כמה שיותר

כנראה מהחסך בילדותי. לא חגגו לנו מעולם יום הולדת בבית. ככה זה כשגדלים בעדר. משפחה גדולה, הרבה ילדים. אז אני שואבת הנאה עקיפה מהחגיגות שחוגגת לבתי. נהנית מזה בצורה לא רגילה, והילדים שמשתתפיםזה ממש אחלה לראות אותם מאושרים ושמחים. שתהיינה לנו רק סיבות למסיבות, ונחגוג כל הזמן.

למעלה