מתייעצת בקשר לאלכוהול

Shohi

New member
מתייעצת בקשר לאלכוהול

היי, אנחנו רוצים לקנות איזה בקבוק אחד של אלכוהול כדי לשתות פשוט לכיף.. אבל אנחנו לא יודעים מה. רוצים להמליץ לנו? משהו בסגנון של וודקה לערבב עם אשכוליות או משהו... אנחנו לא רוצים את ההכי זול אבל לא יקר. למישהו יש איזו המלצה על איזה אלכוהול להקפיץ ועם איזה טעם כדאי להקפיץ אותו? תודה

Wolfindale

New member
תגובה

אם את רוצה להקפיץ- אז טקילה עם ספרייט. לא מומלץ. אם את רוצה לשתות משהו, אז תלוי מה... ערק הולך טוב עם אשכוליות... וודקה כמעט עם כל דבר... אפשר לקנות איזה סמירנוף בטעם של משהו ולערבב עם אותו המיץ או מיץ אחר שיילך טוב. זה תלוי בטעם. אני אישית ממליץ על וודקה עם מיץ דומדמיות, ואם אפשר להוסיף קצת סירופ של משהו מתוק זה מצויין. אולי גם קצת מיץ לימון. יש עוד הרבה דברים שאפשר לשתות. כל השנאפסים למיניהם לא כלכך חזקים, ואפשר לשתות אותם נקיים, או לערבב, אם רוצים משהו ממש חלש :). סאוטרן קומפורט גם משקה קליל ונחמד. באופן כללי, אם תקחו אלכוהול פחות או יותר נייטרלי, נשאר רק לערבב אותו עם משהו שאוהבים. למשל רום לבן עם קולה, וודקה עם תפוזים, או מנגו, כל דבר הולך כמעט... במבחינת הבקבוק עצמו, תלוי על מה את הולכת. וודקה- סמירנוף, אבסולוט או פינלנדיה בהחלט יעשו את העובדה. או נמירוף במחיר יותר זול. רום לבן- בקארדי. מבחינת שנאפסים- יש הרבה חברות שמייצרות שנאפסים בהרבה טעמים, זה לא איכותי כמו ארצ'רס למשל, אבל הם די טובים. בוולנד ודומיו. אם תגידי מאיזה איזור את בארץ אנשים יוכלו להמליץ על חנויות... באיזור חיפה יש את היין והסיגר בקניון האודיטוריום, הם החנות המועדפת עליי.

../images/Emo70.gifלא תוקף אותך אישית חלילה, אתה גם לא הראשון

אבל אני לא מבין למה יש לנמירוף שם של וודקה סבירה. שתיתי אותה, ולדעתי היא מזעזעת. לא טובה יותר מכל שוכני מדף הקגלביצ' למיניהם.

Wolfindale

New member
האמת שאני לא טעמתי את הנקייה

יש לי דבש פלפל חריף שהיא סבבה, אבל להשוות משהו לקגלביץ זה פשע... על מה אתה ממליץ? אורסוס? כמה חורטיצה עולה?

אלוהים ישמור

הדבש פלפל הזו נוראית.... אני חובב Yצ'ילי מושבע, וקניתי את הבקבוק הזה לפני שטעמתי בכלל (40 ש"ח לא יהרגו אותי) וכלכך התאכזבתי ממנו... טעמים לא מאוזנים, הוא לא באמת מתוק, לא באמת חריף, וטעם האלכוהול מורגש ממש.
על מה אני ממליץ? ברמה שלה, אני לא מכיר יותר מדיי מותגים. את האורסוס בטח טעמתי פעם, אבל עכשיו אני ממש לא זוכר, וחורטיצה, גם אין לי מושג וגם לא טעמתי. בחצי רמה מעל יש לך את הפינלנדיה, המועדפת עליי מהעממיות. ברמה וחצי מתחת, אבל מבחינתי לוקחת אותה בהליכה (את הנמירוף), יש את הפרפקט הישראלית. כן כן. קראתם נכון. הפרפקט. הבקבוק הכחול המכוער. היא הפתיעה בענק בטעימה עיוורת, ועוד יש להם גרסאות יעני פרימיום, שלא ממש ניסיתי.

temptation411

New member
למה ללכת רחוק?

יש ויברובה ב40 שקל.. ועזוב טעימה עיוורת ופרסים ומדליות..פרפקט זה דרעק

למעלה