מתייעצת גם כאן, אולי תוכלו לייעץ לי

odeia

New member
מתייעצת גם כאן, אולי תוכלו לייעץ לי

המטפלת עובדת אלנו 4 חודשים. בפסח כשהייתי בחופש גם היא. אחרי שבועות הייתי ביום חופש גם היא. בסוכות אהיה בחופש וגם היא. שבוע הבא היא תהיה אחרי ניתוח שיניים ולא תעבוד יום אחד ואני לא אתחשבן איתה על יום מחלה. מתישהו חודש שעבר הגעתי מוקדם מהעבודה והיא שוחררה על פי בקשתה. באוגוסט הייתי צריכה להיות בחופש שבוע ואז גם היא, אבל החופש שלי התבטל והיא מתעקשת שהיא צריכה ורוצה את החופש. חוקית לא מגיע לה. מה אתם מציעים לי לעשות? איך אומרים לה בשיא העדינות את מה שצריך להגיד?

odeia

New member
אבל בעלי לא רואה אותה בכלל

כל הקשר הוא איתי

אלינה12

New member
זה יכול להיגמר בפיצוץ

קחי בחשבון שזה יכול להיגמר בפיצוץ. אצלי היתה סיטואציה דומה עם מטפלת שלא הסכמתי לתת לה חופשה והיה פיצוץ גדול עם צרחות וצעקות וקללות מצידה והיא פוטרה. אז אם את לא רוצה לקלקל איתה יחסים אולי תספגי את זה. אנחנו ידענו מראש שהיא לא תקבל את זה טוב ובגלל שגם כך רצינו לפטר אותה, אז לא היה איכפת לנו לסרב לה.

odeia

New member
אני לא מאמינה שהיא תקלל ותצרח

אבל אולי היא תהיה פחות נחמדה. ממש לא יודעת למה לצפות ממנה. בעיקר מפחדת על ימי החופש שלי ופחות על התשלום הגלובלי.

אלינה12

New member
את מתכוונת שלא יתנו לך חופש בעבודה?

אולי תגידי לה שלא נותנים לך חופש בעבודה ואת במצב כזה שאם תקחי אז יכולים לפטר אותך (אפילו תגזימי) ואז גם היא תשאר בלי עבודה. ושאין לך עם מי להשאיר את הילד. אפילו תתחילי לבכות ואז הלב שלה יתרכך והיא תסכים להישאר.

odeia

New member
פשוט מרוב חופש ימי החופש שלי ייגמרו

ואז אם אצטרך זה יהיה לא משולם יותר ולזה אני לא מוכנה.

אלינה12

New member
ומה עם בעלך או הורים שלך\שלו?

למה הכל עליך? אולי הם יקחו חופש, כל אחד קצת. אצלינו תמיד בסוף האוגוסט כשילדה בחופש אני, בעלי והורים כל אחד לוקח כמה ימי חופשה וכך אנחנו פותרים את הסוגיה.

odeia

New member
אין לנו הורים שיכולים לעזור ואם

בעלי ייקח חופש (שאין לו ימים בכלל) עלול להיות מפוטר וחוץ מזה אז אנחנו מפספסים את הרצון שלנו לחופש יחד.

למעלה