מתייעצת לגבי מייל שנשלח למאניטובה

mayush23

New member
מתייעצת לגבי מייל שנשלח למאניטובה../images/Emo53.gif

היי כולם לפני כחודש וחצי (אוליטיפה פחות) שלחתי מייל למאניטובה לקהילה היהודית בנוגע להגירה. את המייל שלחתי דרך כתובת שקיבלתי ממישהו (כתובת המייל). בכל מקרה, רפרפתי עכשיו באתר שלהם ורשום שם: Please be aware that our Immigration office is experiencing some difficulties with international e-mail. Some replies from our office are not reaching people in Israel and South America. We are working to resolve the problem. מה אתם אומרים? יש טעם להתקשר ולראות מה קורה עם המייל? או בכלל? חבל לילחכות עוד חודש וחצי ואז להבין שאולי ישנה בעיה. הם יחשבו שאני קרצייה? הם ידעו בכלל במה מדובר? מה הייתם עושים? חבל לי לחכות עוד כמה חודשים. תודה מאיה

dannyk27

New member
כדאי להמתין עוד מעט

כלומר עוד כחודש, אם עד אז לא תגיע תשובה (זהו פרק הזמן המוערך לתשובה ראשונית) ואז לנסות ליצור קשר טלפוני.

mayush23

New member
ואם יתברר לי בעוד חודש שבעצם חיכיתי לשווא

כמעט שלושה חודשים כי בעצם המייל לא הגיע? בגלל זה ההתלבטות בעצם. שלא יהיה זמן מבוזבז

dannyk27

New member
אם כבר חיכיתם עד עכשיו

תמתינו כבר לתקופה הרגילה. לפני מס' שבועות היית אמורה להכנס מערכת מענה אוטומתית המעידה על קבלת המייל, אבל אם אתם לחוצים ממש תוכלו להתקשר, אך לרוב לא ניתן לתפוס אותם בטלפון.

mayush23

New member
אולי אני אנסה להשקטת המצפון...ועוד משהו

שלחתי בזמנו מייל עם תיאור אודותינו, וצירפתי רק קו"ח של בעלי באנגלית שהוא כביכול המגיש הראשי. לא צירפתי תעודות זהות או נישואין כמו שראיתי שכתבו כאן שכדאי, וגם לא קו"ח שלי... זה יפעל לרעתי? יעכב? מה ההשלכות? אוף...

dannyk27

New member
הם לרוב חוזרים

עם בקשה לפרטים נוספים בכל מקרה, יהיה לך הזדמנות לכתוב פרטים גם אודותייך.

ybiri

New member
זמן ההמתנה לתגובה יכול להגיע לחודשיים וחצי.

זה הזמן שאני המתנתי, גם אני חששתי שהמייל שלי לא הגיע,אך בסופו של דבר קיבלתי תשובה. אם הבנתי נכון הבעייה שהם מעלים עם המייל היא לגבי הודעות שהם שולחים. אתה יכלו לשלוח מייל קצר ולרשום שפתחת מייל נוסף ב ג'י מייל לצורך העניין, לטובת תקשורת עם הקהילה. למטה אתה יכול להוסיף כדרך אגב את המייל הראשון ששלחת, כך שתהיה להם נקודת יחוס.

אנחנו חיכינו 3 וחצי חודשים ואז קיבלנו מכתב

שאומר שעקב העומס יש להתאזר בסבלנות התקשרנו לפני ראש השנה, ואמרו לנו שרק בעוד כ3 חודשים יתחילו לטפל בנו

זו רק עוד דוגמא למה חשוב

לעשות מייל בג'ימייל ולזנוח את המייל של נטויז'ן, ואללה, אינטרנט זהב וכל שאר הדרעק. המייל של גוגל לעולם לא יגיע למצב שיש בו תקלה והיא נסחבת חודשים על חודשים.

shipy1234

New member
ומצד שני המייל של גימייל ודומיו

חוסמים לעיתים רבות מייילים לגיטימים כספאם מה שלא קורה כמעט בכלל בתיבות דואר של ISP. ויותר מסביר להניח שזה המצב כאן.

לי יש תיבה בג'ימייל

בחודש האחרון קיבלתי 20 אלף (!) הודעות ספאם. בחצי שנה האחרונה היו לג'ימייל 4-5 פיספוסים. מתוך מאה אלף... זה כלום. ותמיד אני יכול לאתר את זה בתיבת ספאם. אם הבעייה היתה בסינון הספאם, למה דווקא זה מתבטא בדרום אפריקה וישראל? כנראה בכ"ז שיש איזה בעייה עם ה-ISP. רשימות שחורות או שמנגנוני הSPAM של הISP (יש להם כאלה) לא מתפקדות כמו של גוגל, מה שיותר סביר.

AlexJ

New member
הבעיה ידועה

כנראה אכן ההודעה לא הגיעה, כי לזכותם יאמר שהם כן עונים, לפחות במשך שנה האחרונה בזמן שבוריס היה בתפקיד. הם עמוסים עד מאוד, אך אדיבים ומנומסים בהתנהגותם.

mayush23

New member
עדכון../images/Emo70.gif לטובת המתעניינים

התקשרתי לדליה מהקהילה היהודית במניטובה. היא אמרה שהמייל שלי הגיע אולם הם נמצאים בעומסים מטורפים ויש לה אנשים שקיבלו תשובה רק אחרי חצי שנה. היא אמרה לי להתאזר בסבלנות כי המייל הגיע והם צריכים להתפנות לכל המיילים כי יש להם במקביל גם המון פגישות. אז היא אמרה לי להרגיש חופשי להתעניין בעוד כחודשיים לגבי מה קורה. היא הייתה נורא נחמדה אליי ואדיבה, וציינה שבכל מקרה השנה כבר אין תיאום פגישות, רק בשנה הבאה. אז רק שתדעו

Astroo

New member
אז אין כבר ייתרון ממשי למסלול הזה

מבחינת הזמנים? יוצא שגם הפדרלי וגם המסלול של מניטובה לוקחים כשנתיים שלוש.

לא נכון.

חצי שנה המתנה לתשובה, חצי שנה המתנה לביקור, חצי שנה המתנה לויזה. סך הכל שנה וחצי זה עדיין פחות מהשנתיים וחצי של הפדרלי

למעלה