מתיי מתחלה העונה החדשה ??

אני ממש לא צריכה להירגע

והגישה שלי בכללללללל לא מגעילה אתן צריכות ללמוד שלא כולם תוקפים אותכם כל הזמן.. כן, ברור, אפשר לקרוא את ההודעה שלי כמו שאת קראת.. אבל זאת לא היתה הכוונה שלי.. וזאת לא אשמתי..

mami1000

New member
ל-מכורה לפיתוי שלך

את יכולה להגיד תראי כמה שירשורים מעלייך את לא אמורה ככה לתקוף. אבל תודה שענית באמת

אבל לא תקפתי..

זאת הבעיה במחשב.. לא שומעים את הנימה בה נאמרים הדברים.. ואם אנשים רוצים לחוש קורבנות.. שיהיה בכיף.. שישאירו אותי בחוץ.. ותודה שענית? כאילו אני סנובה או משהו חח

את לא שמה לב שתמיד מעירים לך

על היחס המגעיל שלך?ותמיד יש לך אותן תשובות... את אולי לא חושבת שהגיע הזמן לשנות גישה? נכון,אולי דרך המחשב זה נשמע אחרת,אז תיכתבי את זה בצורה שזה ישמע ברוח טובה ונעימה דרך המחשב.. וכשלי זה קורה למשל,אני פשוט שמה סמיילי מחייך ונגמר הסיפור
ככה זה נראה שזה נכתב בנימה רגועה יומטוב לך

כן נראה..

אבל אחרי זה בסוגריים שוב את מתחילה.. ומה כפת לי כתבי איך שבא לך,רק שזה לא יפגע באף אחד וזהו בזה הסתיימה שיחתנו

Hadassmn

New member
טוב די די

כולכם נגדה... עזבו אותה פשוט תלמדי לשים סמיילים ולדבר בצורה יותר יפה ואתם אל תהיו כולם נגדה זה ממש מגעיל

סליחה אני לא מבינה מה יש לכם מימנה?

כאילו מה העניין? סך הכל היא נתנה ביקורת וממש לא בצורה בוטא או מגעילה והיא אומרת לכם את הטעויות שלכם שתלמדו בהמשך,גם אותי היא תמיד הייתה "תוקפת" כמו שאתם אומרים! ולא ההיתי ישר צועקת ומקבלת מזה רושם מוטע אליה אלה תיקנית את זה כי הבנית שזה משהו ממש דפוק,וזה היה בדיוק על אותו דבר אם השירשור וכ'ו אז על תחשבו שכל מה שאומרים לכם תוקפים והנה עכשיו עאתם תוקפים אותה אז על תעשה לחברך המ ששנוא עלייך

למעלה