אממ
אני מתגאה להיות אחד הראשונים ששמעו עליו בכלל(חבר של חבר מארהב שלח בזמנו תדיסק ,לפני ש הגיע לארץ בכלל).. גם יצא לי לדסקס עליו עם איזה חרדי שפגשתי בצפת,שהיה בזמנו סלקטה בניו יורק וגם בג'מייקה,וגם הוא דיבר בשבחו. בכל מקרה,האלבום הראשון שלו היה ענק,במשך כמה חודשים טובים לא הפסקתי לשמוע אותו,אבל כן,גם הוא נמאס. האלבום הופעה שלו היה על הכיפאק גם. האלבום אולפן האחרון...צצצ...היו לו שמה כמה יציאות טובות,אבל גם כמה טיונים דיי קקמייקה. ההופעה שלו בארץ היתה על הכיפאק גם,אחלה אווירה,בהחלט יש לו כשרון אדיר,אבל מה שהרס בזמנו היה ה "מופע חימום" של בית הבובות. לאדע מה נסגר בזמן האחרון עם הליקוק שלו ל סטינג ו ל "פוליס",אבל יצא לי לשמוע במקרה ברדיו השבוע את הסינגל החדש שלו.. "Message In A Bottle",השיר המקורי של פוליס,אחלה שיר,מאשין הד עשו לזה ביצוע מטאל אדיר בזמנו גם,אבל מה,מתיסיהו פשוט הרס את השיר הזה,אומנם שמעתי תו רק פעם אחת,בגלגלצ,אבל ממה שהספקתי לשמוע זה כנראה הטיון הכי גרוע שלו אבר. בכל מקרה,האלבום הראשון שלו הכי טוב לדעתי,וכמובן שהטיון האלוף ביותר שלו זה Got No Water. מעניין אם רואים אותי בדיוידי שלו :O