חחחחחח כמה שאלות../images/Emo2.gif../images/Emo6.gifטוב אז ככה
מזג אוויר-אני נסעתי כמעט חודש אחרייך והמזג אוויר היה קריר על גבול הנעים-היו ימים עם גשם וקור איימים שאנשים הלכו עם 500 חולצות 200 כפפות ו50 כובעים והיו ימים שהלכנו עם חולצה קצרה....הכי טוב זה פשוט לבדוק באתר של מזג אוויר יש כאלה בקישורים...אה וגם לשאול את המדריכים הם תמיד יודעים מה מומלץ(
מתאם-אמממממ זה תלוי...בפולין יש להם שקעים עם שתי חורים לתקע...מבינה?ככה שאם נגיד יש לך תקע שיש לו 3 פינים(כמו למשל במפצל)אז את לא תוכלי להטעין...ברוב המטענים והמכשירים בישראל יש 2 פינים אבל אנחנו לקחנו גם מפצל(שהסתבר שזאת הייתה אחת ההברקות שלנו)ואז היינו צריכות מתאם...אגב,מאוד מומלץ לקחת מפצל כי יש המון דברים להטעין ולפעמים אין מספיק שקעים
///לגבי איזה אני לא יודעת להסביר נראה לי שארופאי...בכל מקרה יש הסבר במאמרי הפורום או משו
קבוצה גדולה-אין לי שמץ...אנחנו נסענו קבוצה של 60 ילדים ככה שאני לא כל כך מדד פה אבל יש לי חברה שנסעה גם במשלחת נורא גדולה משו בסביבות ה-150+ איזה 4-5 אוטובוסים ולא זכור לי שהיא חזרה עם הרגשה שונה משלי ככה שנראה לי שזה פשוט תלוי באנשים שיוצאים ולא בכמה יוצאים-כמו שאומרים,זה לא הכמות זה האיכות
מלון-לא יודעת היינו במלון אחד כולנו
יום שישי-ברור!!!!ואווו יום שישי זה אחד הדברים המרגשים שיש((
עושים קבלת שבת,קידוש כל הדברים האלה מביאים יין וחלה מהארץ
זה היה טעם של בית פתאום
לנו גם צילמו מילים של שירי שבת ושרנו וגם נתנו לנו כל מני מחזיקי מפתחות וברכות שבת כאלה
ועוד כל מני דברים ממש ממש נחמדים-יום שישי זה יום נורא מרגש וכיפי במסע...
כסף-זה לא משנה הם מחליפים את שתייהם אין להם בעיה לא עם יורו ולא עם דולר,אני אישי הבאתי דולר
אגב את גם יכולה לקנות שם בשווקים עם שתייהם(
בקשר לכמה כסף לקחת מומלץ לקחת 100-150 דולר שזה אפילו יותר מדי תמיד חוזרים עם עודף...אם את לא מתכוונת לעשות שם מסע קניות נרחב זה בהחלט מספיק
הליכות-כן!!!!!!לקחת נעליים נוחות!!!לא מומלץ אולסטאר למרות שהאמת הבעייתיות איתם היא יותר בחורף בגלל הגשמים אבל גם לא מומלץ כי זה כמו ללכת בלי סוליה חחחח בקיצור נעליי ספורט טובות או סתם נעליים ממש נוחות יעשו לך את החיים הרבה יותר קלים
סורי על החפירה
מקווה שעזרתי((
אם יש עוד שאלות/תהיות את תמיד מוזמנת לשאול
מסע מוצלח ומשמעותי
נשמח מאוד לשמוע חוויות((