מתי אוכל לגשת?

dodolino

New member
מתי אוכל לגשת?

אם עשיתי את הפסיכומטרי ב24 בספטמבר, מתי אוכל לגשת שוב, והאם זה יהיה תקף לאוניברסיטאות? עוד שאלה:אני מכיר מישהו ששיפר את ציונו ב400 נקודות(!!!) האם המרכז הארצי יכול לטעות בבדיקת המבחן? (הוא אמר לי, למשל, שהוא לא סימן כמה שאלות באנגלית ואף על פי כן קיבל 149 בחלק זה.... איך זה יכול להיות??)

psymaster

New member
מעניין

פעם ראשונה שאני שומע על שיפור כזה, בכל אופן: המרווח המינימלי בין בחינות הוא כ-6 חודשים ולכן אתה יכול לגשת באפריל. הציון כמובן יהיה תקף לאוניברסיטאות. לגבי המישהו הזה יכול להיות שהפרק בו הוא לא סימן שאלות הוא פרק הפיילוט (דהיינו הפרק שלא נכלל בציון) חוץ מזה כמו שאתה בטח יודע רצוי לא להשאיר תשובות לא מסומנות שהרי לא יורד ציון על טעויות וקשה לי להאמין שמישהו ששיפר ב-400 נקודות לא יודע את זה...

לא נכון...

יש לי חבר שעשה ב-ספטמבר,והוא עושה את השני ב-מרץ!(הוא כבר נרשם וקיבל אישור!).

dorrn

New member
לא יכול להיות

לדעתי הם פשוט יפסלו לו את הבחינה

dodolino

New member
אז מתי-במרץ או אפריל?

לגבי ההוא ששיפר: באמת קראו לו לבירור אבל כנראה שהלך לו קלף משוגע... בכל אופן זה מעיד על הפסיכומטרי כמבחן אקראי שמעיד על יכולת הריכוז של הבן אדם ביום נתון, ותו לא! אתם לא חושבים??

dorrn

New member
רגע,בעצם מרץ זה מועד מרץ - אפריל

ככה שזה שישה חודשים

psymaster

New member
חבר´ה חבר´ה

מועד אפריל וסוף מרץ (במקרה הזה) זה היינו הך.

קצת מוזר...

בכלל אין ציון 149 בחלק האנגלית בתור אחת עם טעות אחת בחלק הזה, אחרי 150 (שזה בלי טעויות בכלל) מגיע 147. טעות לא שווה נקודה. זה לא הולך ככה. לכן גם כל הסיפור עם השיפור של 400 נישמע לי יותר תמוה, ולדעתי הוא פשוט עבד עליך.

למעלה