מתי אינאף איז אינעף?

M Shape

New member
מתי אינאף איז אינעף?

היא לא רוצה, היא כן רוצה, היא במצוקה נפשית כרגע, היא צריכה זמן לחשוב על זה.. מתי אתם/ן מרפים/ות מקשר?

bali

New member
מנהל
כשמרגישים שבצד השני אין קליינטים?

אם הצד השני קצת לאקוני ומתחמק, סימן שאין יותר מדיי עניין. אם אני לא מרגישה עניין הדדי אני יורדת מזה...

ס22ית

New member
אחרי מטוטלת ארוכת שנים

המלצה...לחתוך כשזה מתחיל עם הרוצה לא רוצה... כשתרצה היא תראה את זה ועד אז אין סיבה שתסבול מזה..

Cobe1982

New member
כשנמאס...

צריך גם לדעת מתי זה בכוונה ומתי זה סתם חוסר מזל.. חוצמזה, לפעמים יש הרגשה שהרושם הראשוני שהשארת היה מוטעה, וקצת התמדה ו/או לחץ מתון ו/או תחכום יכולים להביא לעוד מפגש, ובו אפשר יהיה להעמיק את ההיכרות, ולשפר את הרושם, וזה כל מה שצריך בעצם.. כן, זה אפילו יכול לעבוד, תלוי מה אתה רוצה, וכמה אתה רוצה את זה. זהו.

Stripperella

New member
אאממממ

אני מרפה מתי שאני רואה שהבן אדם ממש לא מעוניין או אם הוא מתחיל להתרחק והתחמק, להמציא כל מיני תירוצים למה כן או למה לא או בכלל להתעלם..... אז אני ממש מרפה ממנו.....

זכוכיות

New member
כשאין תקשורת

כשדברים שדיברנו עליהם פעם כבר "גדולים" על השיחות שלנו. וגם כשכשנפגשים יש רק סקס בלי שום דבר מסביב או כשאין סקס בכלל

Lanni

New member
אממ זה תלוי בד"כ ברמת העניין שלי בה

אם זאת אחת שממש מסקרנת אותי למשל, אז אני אסכים לסבול די הרבה (זמן ותירוצים). אבל אם זאת אחת שלא ממש, אז מצידי אפילו אחרי 2 דקות לחתוך את העניין. בגדול, אם זאת אחת באמצע, לא קיצונית לשום כיוון, אז אחרי 3 פעמים נגיד שאני אדבר איתך והיא תתחמק/תתרץ/תגיד שלא נוח לה כרגע, אז אני אגיד יפה ביי ביי

HyPeR SoNiC

New member
אז ככה

בד"כ בכל קשר רציני מגיע מתישהו שלב של שגרה כזו, שבו בני הזוג מתחילים לבלות ביחד על בסיס תבנית יום-יומית קבועה. למשל: הוא מסיים לעבוד ב-16:00, הולך הביתה, מתארגן ובא אליה ב-17:00, וככה הם מבלים את היום ביחד. רואים טלויזיה, אוכלים ביחד, שותים ביחד וכו', ובערב אם יש חשק הם יוצאים לאנשהו, ואז כל אחד חוזר לביתו, הולך לישון, והוא קם למחרת בבוקר לעבודה וחוזר חלילה.... אני לא אומר שכל יום צריך להיות בדיוק אותו דבר, אבל התבנית היומית הבסיסית בד"כ קבועה. אני רואה את זה בהרבה קשרים רציניים, וגם בקשרים הרציניים שהיו לי - השלב הזה הגיע. עכשיו, יכול להיות מצב שהמצב הזה יתחיל להעיק על אחד מבני הזוג. לדעתי, אם קורה דבר כזה, זה סימן שלאותו בן זוג אולי מתחיל להימאס מהקשר כי משהו לא טוב לו... מצב כזה ממש לא טוב כי הוא גורר ריבים ובעיות נוספות בקשר, ובסופו של דבר מוביל לפרידה ממש לא נעימה. מה אפשר לעשות? מדברים על זה. מבררים מה לא טוב בקשר. מנסים לתקן. אם מצליח - מצויין! אבל אם לא, אז חבל להמשיך כי זה סתם גורע... לדעתי פה צריך להרפות...

בשלולית

New member
אני חושבת שאתה טועה..

ואגב , דבר ראשון, אני ממש לא רוצה לקשר את זה אלינו.. פשוט זה נשמע בדיוק אותו דבר. אני פשוט רוצה להגיד, שבכל קשר מגיע השלב הזה של השיגרה.. וגם בנישואים, בחיים האמיתיים של כל אחד מאיתנו, בעתיד כמובן, השיגרה הזאת תגיע עם הבן\בת זוג... והנקודה היא ללמוד להתמודד עם זה ולהתגבר על זה. כי כשאוהבים אז אוהבים. ובגלל זה אני חושבת שאינעף.... זה רק כשאהבה נגמרת... או כשהוא מתנהג בצורה שלא נראית לי\פוגעת בי....

HyPeR SoNiC

New member
כן, אני מסכים איתך!

אבל כשהמצב הזה של השיגרה מעיק ומפריע לאחד מהצדדים בקשר, זה סימן שמשהו לא טוב בקשר הזה... אולי האהבה ירדה לצד אחד עם הזמן, אולי צד אחד לא מרגיש טוב עם הקשר הזה עכשיו כמו שהוא הרגיש בהתחלה, או שצד אחד גילה כמה דברים על הצד השני שלא בדיוק מוצאים חן בעיניו... בכל זאת, יש הרבה שינויים כשמגיעים למצב כזה בקשר. ובגלל זה אני אומר שכשמגיע מצב כזה, צריך לנסות לתקן אותו. כי ברוב המקרים באמת אפשר. אבל אם אי אפשר, מסיבות שאת הזכרת, שהאהבה נגמרה או שצד אחד מתנהג מגעיל לצד השני והוא לא משנה את ההתנהגות הזאת, אז צריך להרפות. ובקשר אלינו, בואי נגיד שאנחנו דוגמה די טובה למה שאנחנו מדברים עליו פה. אבל אל תדאגי... לא נדוש בנו יותר מדי

למעלה