מתי אישה הופכת להיות אישה ???!!!!

NOAMI4U

New member
מתי אישה הופכת להיות אישה ???!!!!

בצדק רב כתבה סימון דה-בובאר ש" אישה לא נולדת אישה אלא הופכת להיות אישה .." וכיוונה לעובדה שלהיות "אישה" משמעותו להפנים את תודעת והווית הדיכוי הגברי שנשים נאלצות להתמודד ולחיות בתוכה. ואומנם אם כך הם פני הדברים, מהו אם כן אותו רגע יחודי שבו "אשה הופכת להיות אישה ".? כלומר האם כל הענין הזה מתרחש כבר ברגע הילדות שבו סיפורי הילדות והספרות הקלוקלת מתארת אושר כרגע שבו הנסיך מציל את הנסיכה והם " מתחתנים " וחיים ב"אושר ועושר " כלומר אותו זיהוי מופרך של נישואין= אושר, שהופך את משאת חייה של האישה למירוץ אחר החתן, או שקיים רע אחד. רגע נתון , שבו "אישה הופכת להיות אישה " ??? אני מאמין שישנו רגע אחד. רגע מאוד יחודי. רגע ספציפי שבו "אישה הופכת להיות ממש אישה" . הרגע שבו המציאות מתלכדת עם התודעה למהות אחת שבה האמת כובשת את האישה במלוא כוחה ומציפה אותה במלוא העוז בהכרת המקום בו היא נמצאת ביחסים החברתיים-פוליטיים בין המינים. - ואני מתכוון לרגע הבלתי נמנע שבו אישה נחדרת אנאלית. !!! בסיפרה של הפמיניסטית האמריקאית דבורקין "משגל " היא דנה במשמעות הפוליטית - חברתית של מעשה המשגל, בלי לייחד משמעות מיוחדת לאקט האנאלי שבו הגבר מפגין את ההגמוניה שלו ביחסי אדנות על האישה ( עם מטען השליטה הפסיכולוגי הבלתי נמנע המתלווה לזה ..). תהיה " ההכנה " לזה כמה שתהיה, אישה שנחדרה אנאלית, מרגע זה תהיה מודעת לעולמים למעמדה המיוחד בעולם כאישה !!!

אז ככה :

אתה כותב דברים שיש בהם המון פוטנציאל, וזה כאילו - דבר חיובי... אבל כמו בספרים של הרלן קובן - הם טומנים בחובם סוג של טוויסט שעלול לגרום לאנשים לחשוב שיש לך משהו נגד המין הנשי. איזשהי מלחמה שקטה כזו בואגינה הגדולה שמאיימת על חייך. אם באמת הדברים שאתה כותב משקפים את המציאות כמות שהיא והם הם השקפת עולמך - אזי אני חושב שזה נובע מכמה דברים : א- יש לך בטחון עצמי של עציץ גרניום. ב- בגיל 3 אנסה אותך אישה גדולה העונה לשם "ברוריה" שבזמנה החופשי הכריכה אותך לעסות את רגליה המיובלות. ג- בילית כמה שנים בכלא מעשיהו כשאתה חולק תא עם כושי ממש גדול שחשב שיש לך תחת חמוד. כי אחרת - אני לא ממש מוצא סיבה טובה למה בכל הזדמנות אתה מנסה להשיג מנדטים וקולות למפלגת "למה שלא נזיין כמה שיותר נשים ונגרום להן להרגיש מה זה איבר מין כל כך גדול שיש לו איזור חיוג משלו..." ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל מילה בסלע ...
בכלל אם הית קורא עוד אוסף של הגיגים מבית יוצרו (ע"ע תגובותיו בפורומים אחרים ) הית מת מצחוק ....

קראתי....

לא יודע למה.... אבל קראתי.... בדיוק כמו להאט ליד תאונת דרכים, אתה יודע שתראה משהו מזעזע - אבל אתה בכל זאת מציץ... מצד שני - כל עוד ישנה התעניינות - יש לבחורצ'יק זכות קיום... כדי להפסיק את זה - פשוט צריך להתעלם.

NOAMI4U ומתי אתה הפכת לגבר?

או שאתה בבון שמחפש להפוך אישה על ידי משגל ומין אנאלי או אולי אוראלי? תגיד זה הגיל שמדכא אותך? החוסר סקס במרום שנותייך? התעללו בך שהיית ילד? לדעתי אין לך שום כבוד למין הנשי וחוץ מחור באוזון שצריך להשחיל בו את האיבר שלך לא בטוח שאתה רואה בנו ישות אחרת. תתבייש לך!!!

magenta73

New member
לשם שינוי התחלת טוב...

ואז הגיע הקטע האנלי. כפי שנאמר, הייתי על הכיסא, נפלתי על הריצפה. אתה מאוד משעשע אותי.

orrin

New member
מה אפשר לצפות ממי שכותב את זה...

"עכשיו על סיפו של "הגיל הנורא הזה" - 50+ . הגיל שבו הנסיון מחפה על הכושר בקרב נסיגה ארוך ומתמשך שאין בו תהילה ותוצאותיו ידועות מראש. עכשיו על סיפו של הגיל הזה אני מתקשה להאמין שניתן בכלל " לחזר" אחר נשים בנות 50+. מה נותר בנשים בנות 50+ ? ערימות צלוליטיס מהלכות. כונפות-גרוטאות מהסוג שלא ניתן להביט בהן . איך בכלל אפשר לגעת באישה בת 50 + ? . אני מתקשה להאמין שאני מסוגל לגעת באישה כזאת אפילו לא בקצה המקל ? "..גוף צעיר ייחשק את הדם .." כתב בצדק רב, המשורר נתן זך, ואני נצמד לגוף של החברה שלי , צעירה מהמממת ביופיה בת 20 ממוצא אתיופי. אני נושם אותה אני טובע בתוך הטעם המשכר שלה. בין הציצים משייש, על עור הברונזה הבוהק והמתוח שלה. אני מודה לאל שקנה המידה של הארוס הפרטי שלי איננו אלסטי כמו של כולם ולא " התגמש " דיו במהלך השנים כדי שנשים בנות 50 ייראו בעיני " אטרקטיביות ". אני מודה שאני לא מסוגל לחשוב על עצמי חודר לתוך אישה בת 50 +. עצם הרעיון מחליא אותי. אני מתקשה להאמין שגבר ראוי שמכבד את עצמו יניע את האוטו שלו בשביל " דייט " עם בת 50+ ( עצם המושג " דייט " עם בת 50+ מגלגל אותך מצחוק ..), הרי מצב ההיצע והביקוש בשוק הבשרים כיום מאפשר בקלות רבה לגבר בן 50 לצאת עם בחורה בת 25 !! אז בשביל מה להסתפק בסטייק לעוס היטב בטעם של סוליה ישנה !!! בכלל , מה נותר בחייהן של נשים בנות 50+ ? , הילדים כבר פרחו להם, וכל שנותר להן הוא לממן מנתחים פלסטיים בקרב הנואש וחסר התוחלת למנוע את הארוזיה הבלתי נמנעת.." לך תקנה לחברה שלך ברביות- אולי זה מה שיספק אותך...

Gali W

New member
האם הודעותיו רוויות השנאה למין

הנשי מעידות על נכות רגשית קשה והעדר אהבת אם? ח"ח על כושר הביטוי והמאמץ הרב שהשקעת בהודעותיך וכל זאת על מנת לחפות על מצבך העגום. בגילך המתקדם עוד לא הצלחת לחוות את מה שרבים וטובים ממך עברו בשלבים מוקדמים יותר של חייהם. החדשות הטובות הן שכל עוד יש חיים יש תקווה, הלוואי ותמצא מזור למכאוביך הנפשיים.

אמראטו

New member
שאלה לנועם

אם גבר נחדר אנאלית, הוא הופך לאשה או לדו מיני ? ויסלחו לי כל הליידיז והשאר..

אמראטו

New member
לא מכיר אותו

וגם לא רוצה להכיר מטורפים מסוגו. חוץ מזה אני לא מטופל שלך. ותפסיק להגיד את זה.

למעלה