מתי אמורים לקבל וסת ראשונה לאחר הפל

meravsl

New member
מתי אמורים לקבל וסת ראשונה לאחר הפל

אני מודאגת קצת עברתי גרידה לפני 7 שבועות בשבוע 16 והיה לי דימום במשך שלושה שבועות ואחר כך קצת הפרשות חומות (סליחה על הגועל) ומאז לא הגיע המחזור ואני די מודאגת האמת אני רוצה לדעת שהכל בסדר שם במערכת אפילו שהייתי אצל רופאת הנשים שלי והיא בדקה באולטרסאונד וראתה שהכל בסדר אז מישהי יכולה להרגיע אותי ולהגיד לי מתי זה מגיע בסופו של דבר? מאחל לכולנו יום שקט ורגוע. מירב

באמת מתי? תלוי

הי מירב הנורמה היא בין שבועיים לשישה אחרי, אבל כמו כל דבר יש יוצאים מן הכלל. אצלי זה לקח תשעה שבועות וחצי ואחרי שבדקנו שהבטא היא אפס החלטתי לא לעשות כלום, פשוט לתת לגוף את הזמן שהוא צריך. יש רבות (וטובות! זו סתם הזדמנות לשגר מחמאה לתמי וקרן) שלקחו כדורים להסדרת העניין. אם את לא סומכת על הרופאה שלך באולטרה סאונד או שהמכשיר שלה לא ברזולוציה טובה בקשי הפניה לאולטרה סאונד אגן קטן. באופן כללי כנראה שהכל בסדר, אבל שווה לבדוק. פילה סגולה

karen01

New member
תודה פילה...

הי מירב, הפילה צודקת. אני הייתי מאוד לחוצה על המחזור, ולכן רצתי לרופא אחרי 6 או 7 שבועות והוא נתן לי ארגסט, ואחרי שזה לא עזר גם גלולות לשבועים ואז הגיע המחזור הנהדר בחיי... אם את לא נזהרת יש תמיד סיכוי שאת בהריון חדש, אבל גם אם כן הארגסט לא אמור להשפיע לרעה. בהצלחה.

היי

גם אני שאלתי בפורום הזה את אותה השאלה. אני קיבלתי את המחזור 5 שבועות ויום אחרי הגרידה (אגב גם שלי הייתה לפני 7 שבועות בשבוע 15). אם היית אצל הרופאה שבדקה וראתה שהכל בסדר, לדעתי את צריכה להרגע. המחזור יגיע.

למעלה