מתי אמור לצאת למוקי סינגל חדש?
D Drorrrrrr New member 22/7/03 #4 כן, אבל אני חושב שזה יכנס לאלבום החדש שלו אם וכאשר הוא ייצא. לא ממש אהבתי את הביצוע ל"מחכים למשיח".
S S w e e t Baby1 New member 22/7/03 #5 ../images/Emo41.gifלדעתי ביצוע מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif שמעת אתתתתת השיר שאותו הם חידשו שכחתי מי שר....הוא
../images/Emo41.gifלדעתי ביצוע מעולה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo41.gif שמעת אתתתתת השיר שאותו הם חידשו שכחתי מי שר....הוא
D Drorrrrrr New member 22/7/03 #6 שלום חנוך, הוא המקור למרות אהבתי הרבה לברי סחרוף לא אהבתי את הביצוע הוא כזה חוזר על עצמו ואין שום שינוי בין הבתים [חוצמבין המילים כמובן].
שלום חנוך, הוא המקור למרות אהבתי הרבה לברי סחרוף לא אהבתי את הביצוע הוא כזה חוזר על עצמו ואין שום שינוי בין הבתים [חוצמבין המילים כמובן].
S S w e e t Baby1 New member 22/7/03 #7 ../images/Emo41.gifעל טעם בשירים אין מה להתווכח:../images/Emo41.gif
C choul New member 22/7/03 #8 יש כמה בתים נחמדים.. לדעתי זה שיר מסובך כזה שצריך לחשוב להבין כל השמות ארציאלי יהודה ירדנה ארציאלי הבן\הזקן ירוחם שיר חכם כזה נראה לי... הבנתי חלק אבל זה נראה יותר מסובך
יש כמה בתים נחמדים.. לדעתי זה שיר מסובך כזה שצריך לחשוב להבין כל השמות ארציאלי יהודה ירדנה ארציאלי הבן\הזקן ירוחם שיר חכם כזה נראה לי... הבנתי חלק אבל זה נראה יותר מסובך