מתי אמיגו תוציא עוד מכשירים??

peretzy

New member
מתי אמיגו תוציא עוד מכשירים??

יש לכם מושג מתי רשת אמיגו מתכונת לשווק עוד מכשירים? ומתי הם יעברו גם לדור השלישי... כאילו זה בטוח יקרה...אחרי שכולם יעברו אז גם הם יעברו השאלה מתי...

idan3k

New member
בקשר לדור שלישי

אני רק יכול להגיד לך שעוד הרבהזמן... השערה שלי... ברבעון השני של 2005
(אירופה עתידה לעבור לדור שלישי ב2004)

peretzy

New member
ואיך אתה בטוח שאתה צודק???

אולי משהו מסתתר בחברת אמיגו בלי ידיעתנו.. הא?? איך אתה דווקא קובע שברבעון השני ב-2005 זה יהיה?? לפי איזה מקורות וידיעות?

idan3k

New member
אמממ...

צמד המילים השערה שלי אומרות לך משהו??? אבל דבר אחד אני לא מבין.. שאלת נכון? עניתי נכון? למה אתה מתנפל עליי? מה קרה, התאריך מאוחר מדי לדעתך? פוגע באמיגו המתוקה שלך? הייתי מסביר ומפרט את ההשערה שלי אבל תאשים אותי לא בדיוק בא לי

peretzy

New member
אתה אחד מהאנשים שאי אפשר לדבר

אתה אחד מהאנשים שאי אפשר לדבר איתם אתה אחד מהאנשים ששונאים את אמיגו אז עם אנשים כמוך אני לא מדבר.. וחוץ מזה זה יפה שאתה משער אני משער שעוד 80 שנה לא יהיה עולם.. וזה גם בגדר השערה נו אז מה אתה ואני יכולים לשער עד מחר אני רוצה עובדות וכתבות !! ולא בדיוק בא לי לשמוע את ההשערה שלך.. עוד מישהו ?יש לו תגובות?

idan3k

New member
אם אתה החלטת...

א. אין לי שום דבר נגד אמיגו ותחשוב מה שאתה רוצה. ב. אם אתה החלטת שאתה לא רוצה לדבר איתי... טוב.. like i care...

PingPong18

New member
פריצי אני חושב שהוא התכוון

בכללי שלארץ מכשירים מסוג דור-3 יגיעו לארץ - ולא ספציפי לאמיגו...

idan3k

New member
אייל, הצלת את הפורום, חשבתי שאנשים

שיודעים לקרוא כבר אין בפורום הזה... אבל אני אגיד לך בדיוק מה היה מאחוריי ההודעה הזאת: פרצי הרבה זמן לא דיבר על אמיגו, הוא חיכה שמישהו יענה להודעה ולא משנה מה הוא יגיד הוא יוכל להחליט שהוא מדבר נגד אמיגו. אבל לא נורא אני מבין אותו הילד מתגעגע...

idan3k

New member
כאילו שחסר לו לשבח את אמיגו

אבל דיברתי מוקדם מדי... הוא כבר השלים את החסר

ashomer

New member
יאיר

לגבי מכשירים חדשים לאמיגו יש קצת בעיה. היחידה שמייצרת מכשירים לרשתות iden היא חטיבת iden של מוטורולה. כנס לאתר שלהם ותבחר איזה מכשיר בדיוק חסר לך באמיגו... אני לא חושב שתמצא משהו הולם.

shaby_b

New member
רק בחודש שעבר אמיגו הוציאה

לשוק 2 מכשירים חדשים ומתקדמים. (לדעתי אמיגו לא תפגר אחרי המתחרות ותצא עם טכנולוגיה זו במקביל אליהן...) שבת שלום.

למעלה