מתי אמצא אהבה?

sunny35

New member
מתי אמצא אהבה?../images/Emo9.gif

שולח פרטים במסר אישי ללאונרדו ולעיןה3 בתודה, סאני

פרטיות חסומה יקרה לנו עד מאוד....

את בטוחה שאת לא מתקשרת את הבדיחות שלך..???? ח...תזהרי לא להעליב לנו ת'פציינטים!..ח. (מקווה שי'שמשי' לא יעלב ממך)

privacy blocked

New member
חחחחחח אולי מתקשרת מי יודע ../images/Emo6.gif

חחח... זה בסדר שמשי יודע שהכל בכיף... בצחוק באהבה

שלום sunny35,

בוקר טוב.... אההם השאלה היא כשאתה פונה לחיפוש קשר...מה אתה באמת מחפש שם??, לדעתי, משום שכפי שאני רואה אתה מרבה להשקיע אנרגיה בחיפוש אחר 'הבת זוג' כמו שאומרים 'האחת' אתה בחור מצולח,חביב, ועל פניו אין כל סיבה ל'כשלון המשימה'.. ההצעה שלי אליך היא להוריד את הרף בהתחלה ולבוא ממקום יותר מקבל וזורם ולתת לקשר להתפתח או שלא.. כלומר..פחות לקבוע לך נתוני פתיחה ויותר להביט באישה שמולך.. יש כמה אופציות פתוחות בפניך בנושא זוגיות על כל פנים.. מישהי גרושה עם תינוקת מישהי רווקה..וטובת לב..מסודרת עם עבודה וזה... ועוד מישהי.. רק תנסה לזרום יותר ולהקשיב פחות לדודות ויותר ללבך....
יום טוב

קיסרית01

New member
אנחנו אוהבים אותך - אז הנה מצאת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

עכשיו ברצינות. תקשיבו מנסיוני....כל הזמן מסביבי כולם היו בלחץ נו מתי היא תתחתן וכו. הכרתי את בעלי כאשר הייתי בת 31 וישר ידעתי שהוא אהבת חיי התחתנו כאשר הייתי בת 34 ותוך 3 וחצי שנים נולדו לנו 3 ילדים מקסימים ומדהימים החוכמה היא להשאר נשואים ולא להתחתן, כל אחד יכול להתחתן אבל לא כל אחד יכול להתחתן פעם אחת ולכן שווה לחכות ולא להתחתן מהר ולהתגרש שוב ושוב בהצלחה

למעלה