מתי אמצא עבודה שלום רב תאריך הלידה שלי הוא 13/1184 האם אמצא עבודה בקרוב? תודה והמשך יום טוב
מ מחפשת עבודה7 New member 5/11/13 #1 מתי אמצא עבודה שלום רב תאריך הלידה שלי הוא 13/1184 האם אמצא עבודה בקרוב? תודה והמשך יום טוב
פ פסיכונומרולוג New member 7/11/13 #4 תשובה למחפשת עבודה7 שלום למחפשת את במרכזה של שנה נומרולוגית 3 שנה המפנקת במתנות , טיולים בילויים חברים מסיבות ועוד ועוד... כמה זמן את מחפשת עבודה ? איזו עבודה את מחפשת ?
תשובה למחפשת עבודה7 שלום למחפשת את במרכזה של שנה נומרולוגית 3 שנה המפנקת במתנות , טיולים בילויים חברים מסיבות ועוד ועוד... כמה זמן את מחפשת עבודה ? איזו עבודה את מחפשת ?
מ מחפשת עבודה7 New member 7/11/13 #5 תודה על התשובה מה זה אומר שנה מס 3 ? אני מחפשת כ 3 חודשים סיימתי ללמוד תקשורת וניהול, האם אתה חושב שכדאי לי לחפש בתחום? המון תודה על התשובות
תודה על התשובה מה זה אומר שנה מס 3 ? אני מחפשת כ 3 חודשים סיימתי ללמוד תקשורת וניהול, האם אתה חושב שכדאי לי לחפש בתחום? המון תודה על התשובות
פ פסיכונומרולוג New member 9/11/13 #6 תשובה למחפשת עבודה7 שלום יקרה אם שלושה חודשים לא מצאת עבודה בתחום. אולי כדאי לחפש עבודה מזדמנת בתחום אחר. להתחזק לבינתיים ותוך כדי לחפש משרה במקצוע שלמדת. בהצלחה
תשובה למחפשת עבודה7 שלום יקרה אם שלושה חודשים לא מצאת עבודה בתחום. אולי כדאי לחפש עבודה מזדמנת בתחום אחר. להתחזק לבינתיים ותוך כדי לחפש משרה במקצוע שלמדת. בהצלחה