מתי אנחנו הבנות נבין

מיקצב

New member
מתי אנחנו הבנות נבין

שאם נכנסים איתנו למיטה , אין זה אומר שלמחרת הולכים לרבנות ???? הכל תמיד חוזר לצורה השונה בה אנחנו והם מסתכלים על החיים . הם רואים למחרת שקוף.... ואנחנו..............לבן!!!!

gal

New member
אמת לאמיתה

זה לא בולשיט בכלל... אנו עושות את זה עם הלב והם עם ה... זה ההבדל, ועל זה בדיוק כתבתי פה, האם אנו צריכות להפוך את עורנו ולשחק אותה ? כמוהם ? האם אדישות זה שם המשחק ? והאם לחשוב על "רבנות" זה לא נורמלי ?

Vdrums

New member
לא כולם ככה. תוציאו את זה מהראש.

יש כאלה שעושים את זה עם הלב. לא כולם בורחים אחרי לילה אחד. כל הודעה שניה בפורום הזה זו תלונה על גברים שרוצים רק סקס.

July84

New member
באמת??

כנראה אז אני פשוט נופלת על הבחורים הלא נכונים
אני באמת שלא מנסה להיות סתם צינית פשוט קרה לי מקרה כזה לפני כמה ימים ואני עדיין בשוק לא האמנתי שזה יהיה ככה ... הוא ברח אולי 5 דקות אחרי ומאז לא צילצל לא ענה לי להודעות כלום !!
ההודעה שלי באמת לא אישית כלפיך אולי באמת אתה שונה פשוט כרגע קשה לי להאמין בזה ...

Vdrums

New member
אני מבין שיש בחורים שהם ככה.

אבל יש גם הרבה שהם לא. וכנראה לא פגשת כאלה... חבל... אבל יגיע האחד שישנה את דעתך.

ג'ולי

אני הייתי עושה בדק בית למה תמיד את נופלת דווקא על אלה ואולי הם בורחים לא בגלל שהם כאלה אלה בגלל שמשהו בך משדר שעדיף לברוח? לא מתכוונת להעליב אבל נקודה למחשבה

יקירתי,

אני לא זוכרת שהוזמנתי לאסיפה בה מינו אותך לדבר בשם המין הנשי. אני אישית לא מתאהבת במישהו רק בגלל שעשיתי אתו סקס. סקס זה מעשה, אבל התאהבות היא תהליך עמוק. לדעתי זה שטחי להצהיר על אהבה בלי תקופה ארוכה של היכרות, אינטימיות, שיתוף. עכשיו, לחשוב על הרבנות זה נורמלי וגם לא לחשוב עליה זה נורמלי. אבל אם אחרי זיון אחד את חושבת על הרבנות - תבדקי עם עצמך כמה את עצמאית, כמה את מעריכה את עצמך, כמה את מאוזנת. כי קשה לי להבין איך אדם סביר מתכנן חיים משותפים שלמים אחרי זיון (או שניים או שלושה).

מיקצב

New member
הבהרות !!

סקס אכן מעשה יקירתי . והתאהבות איננה תהליך !!! אלא קליק ראשוני כימי טהור , שאין עליו שליטה . תעשי הפרדה בין התאהבות לאהבה . כוונת המשוררת בדבריה היא , שיש שוני בסיסי בין נשים לגברים שמתבטא ביחס שלנו , אחריי סקס . אין אני מכלילה ואם אכן התקבל רושם כזה , סליחה לכל אותם\ן . והשימוש ברבנות הוא הקצנה לשם הבהרה - נהוג כך בכתיבה !!!!

אבי2כ

New member
רבנות...

את נראה לי התכונת לפן הנוסף ברבנות... ואין שום סיבה שאחרי סקס לא נחפש לגוון... סתאאם אהבתי את שאלתך ויותר את התשובה של הצפויה.. הרבה אהבה, אבי

מיקצב

New member
תודה על קבלת הפנים

מאחלת לכולם שבוע טוב יותר , וראוי לציון מהקודם .

gal

New member
אני מסמיקה ומתייבשת...

היבש מהמדבר (הפרטי שלו) באמת "נעלם אחרי 5 דקות"... ולא טרח לצייץ בסופ"ש, מה שגרם לי עוד יותר לתהות --- מה הם רוצים באמת ---- מצד אחד את מלווה שמחות ואף ילודה ואת לא יכולה שלא לקוות ש"קצת" ידבק בך גם. ומצד שני את נהנית מהלבד והקריירה שמתפתחת לה אי שם ומעבירה עוד יום ועוד יום...
קוראת ספרים ולומדת לשנן (מתוך הספרים,באמת) "הוווווווווווא מחככככככככככה ליייייייייי בפפפפפפפפפפינה"

גם בנות יכולות

לא מסכימה! מה בגלל שביליתי עם מישהו לילה נפלא זה אומר שצריך להתחתן? ואולי בכל שאר הרמות - התקשורת ביננו לקויה?? אולי רק הסקס טוב? וחוץ מזה, לא חסר בנות שרוצות רק להעביר את הזמן בכייף בלי שום מחוייבות! והן רואות שקוף - והוא רואה לבן! תחשבו על זה

born2b

New member
באמת מתי? נמאס כבר לחכות שתבינו ../images/Emo98.gif

אין דבר יותר מבאס מלקום אחרי לילה של סבבה ולגלות שבלי לעדכן אותנו חוקי המשחק השתנו ובמקום מה למצוא את אותה מערכת יחסים מגניבה שהייתה רק בשלב אחד קדימה פתאום אנחנו בחזקת חשודים עד שלא תוכח חפותנו מתחת לחופה (או לפחות בארוחת ערב עם ההורים). מעבר לזה שזה מבאס את התחת ,וגורם לך להרגיש כאילו היה פה איזה חוזה שאיכשהו היא שכחה להזכיר, (ואתה מתחיל לחשוב שאם כבר בעסקים עסקינן, אז יכולת למצוא דיל הרבה יותר טוב, וכזה שבו המחיר ידוע מראש) לפי דעתי זה הגורם העיקרי לתופעת העלמות גברים אחרי סקס ראשון, אבל כמובן שיותר נוח להאשים אותנו (שהרי אנחנו אשמים אוטומטית בכל דבר) אז היא עושה לו פרצופים, הוא עושה ויברח ובסוף היא אומרת שהוא מניאק וסקס זה כל מה שהוא רצה ממנה, בעוד שלפי דעתי ברוב המקרים זה ממש לא ככה ואם הייתה מחייכת וזורמת בסבבה במקום להכנס לסרטים ולעשות פרצופים אז רוב הסיכויים שהדברים כן היו מתגלגלים הלאה עד לאן שהיו מתגלגלים.

eika2

New member
מסכימה אם כול מילה

אני משתדלת לא לעשות פרצופים

למעלה